Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 943202 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Pókember
« Válasz #3060 Dátum: 2012. január 09. - 21:13:38 »
Az igaz, a régi filmekben sem nagyon mutatták, inkább vágóképeket. Ami nekem nagyon tetszett, az az, hogy sosem látszik a nyakrésznél a két anyag végződése (maszk, ruha-felsőrész), illetve se a sípcsontnál se az alkarnál sem látszik, kicsit sem, hogy ott az nem egybe van. De az is érdekes, hogy direktbe azt sem mutatták, amikor felveszi a maszkot, mindig volt egy pici vágás, amikor más vagy levette a fejéről, vagy már fent volt. De olyan, hogy látod, hogy teljesen hogy veszi fel, olyan nem. Na mindegy, csak elgondolkoztam magamban. ;D
SD. EJC.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3061 Dátum: 2012. január 09. - 21:39:46 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3062 Dátum: 2012. január 09. - 21:47:13 »
Az igaz, a régi filmekben sem nagyon mutatták, inkább vágóképeket. Ami nekem nagyon tetszett, az az, hogy sosem látszik a nyakrésznél a két anyag végződése (maszk, ruha-felsőrész), illetve se a sípcsontnál se az alkarnál sem látszik, kicsit sem, hogy ott az nem egybe van. De az is érdekes, hogy direktbe azt sem mutatták, amikor felveszi a maszkot, mindig volt egy pici vágás, amikor más vagy levette a fejéről, vagy már fent volt. De olyan, hogy látod, hogy teljesen hogy veszi fel, olyan nem. Na mindegy, csak elgondolkoztam magamban. ;D
Igen én is épp az ilyeneket mondom. Jóindulat kérdése az egész. Így kell megcsinálni, hogy ne legyen béna és hogy jól nézzen ki a ruha.(a film mint műfaj, már így is hiperrealisztikus)
Ami nekem a legjobban szúrta a szemem a ruha szempontjából a régi filmben, hogy egyszer garbója van, máskor kereknyakú póló. Pl: az ing alatt hordva nagy nyakkivágása van, de amikor pl MJ lehúzza a sapkáját, hogy megcsókolja akkor garbó.

gore
Micsoda? :nemtudom:
Azt akartam mondani, hogy elég beteg, mint a Hellraiser :hehe:
pl.: Gore Metál

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3063 Dátum: 2012. január 10. - 00:48:19 »
Ami nekem nagyon tetszett, az az, hogy sosem látszik a nyakrésznél a két anyag végződése (maszk, ruha-felsőrész), illetve se a sípcsontnál se az alkarnál sem látszik, kicsit sem, hogy ott az nem egybe van.
Igen, mert azoknál a jeleneteknél használták azt a kezeslábast, amelyiknél a maszk/kesztyű/csizma a ruha része (nem különálló) és amiről Tobey panaszkodott, hogy 10 percig tart belebújni. :hehe: Nem véletlenül volt mindig vágás a maszk-leszedős jelenetekben.

Egyébként én jót röhögtem magamban, hogy akik azért szídták a régi Raimi-féle pókruhát, mert nem hihető róla, hogy Peter varrta, azok az új pókruháról készült első képek láttán tutira a kardjukba dőltek. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3064 Dátum: 2012. január 10. - 02:11:54 »
Ami nekem nagyon tetszett, az az, hogy sosem látszik a nyakrésznél a két anyag végződése (maszk, ruha-felsőrész), illetve se a sípcsontnál se az alkarnál sem látszik, kicsit sem, hogy ott az nem egybe van.
Igen, mert azoknál a jeleneteknél használták azt a kezeslábast, amelyiknél a maszk/kesztyű/csizma a ruha része (nem különálló) és amiről Tobey panaszkodott, hogy 10 percig tart belebújni. :hehe: Nem véletlenül volt mindig vágás a maszk-leszedős jelenetekben.

Egyébként én jót röhögtem magamban, hogy akik azért szídták a régi Raimi-féle pókruhát, mert nem hihető róla, hogy Peter varrta, azok az új pókruháról készült első képek láttán tutira a kardjukba dőltek. :lol:
Ezt is ő maga varrja? Rémlik egy kép ahol varrogat de én még reménykedem, hogy csak javítja  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3065 Dátum: 2012. január 10. - 14:35:02 »
A lepényhal először, a remény hal meg utoljára... :hehe: Bár lehet, hogy ez a film egy nagy póklepény lesz. :hehe: Most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből a hálóvető dologból... :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3066 Dátum: 2012. január 10. - 14:42:25 »
Szerintem nem problémáznak ilyesmin, hogy hol fér el a patron. Különben is egy olyan dologról beszélünk aminek nincs valós mérete, mivel nem is létezik. Egy olyan patron, amiben annyi folyadék van, hogy az több kilométer fonálhoz elegendő.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3067 Dátum: 2012. január 10. - 15:53:19 »

Ezt is ő maga varrja? Rémlik egy kép ahol varrogat de én még reménykedem, hogy csak javítja  ;D

Na igen, a Raimis-ben is kihagyták a ruha varrós részt. Amikor az igazit csinálta. Az is, igen kétséges, hogy az új ruhát hogy készíthette el. De erre ugyanaz a válasz, amire a hálóvetőre, azt is ugyanúgy!  ;D
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3068 Dátum: 2012. január 17. - 19:16:25 »
Az eredeti Póksztoriban, mármint a képregényben, Peter egyetemista és az egyetemen csípi meg a pók. Az új film is mint az első gimiben játszódik? Ez most vagy az ultimate univerzum hatása, vagy az Amcsik nem tudják máshol elképzelni a történeteiket, de nekem annyira hiteltelenek a 25-30 éves színészek gimisként. A. Garfield is 29 éves. Tallálam egy sorozatot, a Freeks and Geeks-t (amúgy nem nagy durranás), ahol végre igazán hitelesek a szereplők, mert valóban annyi idősek és úgy néznek ki ahogy ki kell néznie egy gimisnek: bénán(ami a geekeket illeti). Éppen ezért raknék minden ilyen filmet a fősuliba. Mit veszítene rajta a sztori?
Amúgy James Franco, Set Rogen és Jason Segel  a főszereplők.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3069 Dátum: 2012. január 17. - 19:52:38 »
Ha jól emlékszem, akkor a képregényben is gimis, amikor megcsípi a pók, nem? Gwennel is akkor találkozik először, amikor egyetemre megy. Vagy rosszul emlékszem?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3070 Dátum: 2012. január 17. - 20:29:10 »
Jól emlékszel. 15 évesen lett Pókember.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3071 Dátum: 2012. január 17. - 21:06:38 »
Akkor ezt a részt benéztem, de mintha rémlene, hogy én olvastam azt a részt ahol megcsípi és nem tűnt 15 évesnek. Namindegy, a filmen akkor is lehetne idősebb, vagy a színész fiatalabb... vagyis az utóbbi mégse  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3072 Dátum: 2012. január 30. - 15:47:33 »
Ihaj, micsoda pletykák.
Állítólag Garfield (mer valszeg Pókit nem merik belerakni) felfog tűnni a Bosszúállókban pár másodpercre. :spidey:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=53684
http://kepregenyfilmek.freeblog.hu/archives/2012/01/29/Josagok_mara_Bosszuallok_A_Csodalatos_Pokember_A_Sotet_Lovag_Felemelkedes_estebe/

Kivi vagyok megcáfolják-e...
Mondjuk kár ilyeneket előre ellőni...
Log jelenete is mekkora volt az Xben...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3073 Dátum: 2012. január 30. - 16:15:53 »
Szörnyű ötlet. Az lett volna hatalmas, ha Tobey-t teszik bele!  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3074 Dátum: 2012. január 30. - 20:42:54 »
Ez kb olyan lesz, mint amikor a Megtorló feltűnt a Pók 2-ben. :D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3075 Dátum: 2012. január 31. - 01:19:08 »
Kizártnak tartom, a Póki a Columbia Picturesé jelenleg, az Avengerst pedig a Paramounttal csinálja a Marvel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3076 Dátum: 2012. január 31. - 07:18:11 »
Na ja, de lehet megtudtak egyezni valahogy... :headscratch:
Főleg, hogy most mindent elkell követniük,hogy minél jobban reklámozzák az új pókot...

Amúgy belegondoltatok abba, hogy idén van pont 10 éve, hogy bemutatták az első Pókot?
Furi, hogy pont így indítják újra az egészet, nem tom szándékos volt e, vagy véletlen.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3077 Dátum: 2012. január 31. - 10:00:03 »
Nem kell megegyezni, Garfield egy színész, semmi több. Semmilyen jogot nem sért, ha szerepel egy másik filmben, főleg cameóként. Pókember a jogdíjas, nem a színész, aki játssza.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3078 Dátum: 2012. január 31. - 13:13:45 »
Kizártnak tartom, a Póki a Columbia Picturesé jelenleg, az Avengerst pedig a Paramounttal csinálja a Marvel.
Ez utóbbi amúgy valahol eléggé fura lett így, hogy közben a Marvel a Marvel Studiosszal együtt a Disney csoport tulajdona lett. Ugyanakkor a filmes terveik elején még elég logikus választás volt a Paramount.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3079 Dátum: 2012. január 31. - 15:09:14 »
Idézet
Nem kell megegyezni, Garfield egy színész, semmi több. Semmilyen jogot nem sért, ha szerepel egy másik filmben, főleg cameóként. Pókember a jogdíjas, nem a színész, aki játssza.
jah, Ha nem Pókemberként/Peter Parker néven jelenik meg a filmben, nyugodtan szerepelhet. Bár ha mondjuk egy pókis pólóban feszítene, ott már lehet balhé lenne belőle. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"