Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940142 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7200 Dátum: 2015. március 25. - 16:44:32 »
Én sem értem, miért vagytok fennakadva ezen a témán, Toddnak igaza van. Egy milliárdos iparmágnás, aki az egyik legnagyobb koponya is a Földön, és ki tudja hány gyára van, nem mellesleg képregénykarakter, miért ne tudná legyártani magának a páncélt? :D Már a film első részében is komplett öltöztető robot bújt elő a padlójából. :lol: Az ő kecójában nem denevérbarlang van a pincében, hanem automatizált robotok, amik bármit legyártanak. Ma már, a 3D nyomtatás korában ezen annyira azért nem kell hitetlenkedni. :D

Ha már itt tartunk, sokkal érdekesebb kérdés lenne, hogy egy csóró gimnazistának honnan van pénze arra, hogy rendszeresen hálófolyadékot gyártson magának. :)

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7201 Dátum: 2015. március 25. - 17:08:32 »
Ha már itt tartunk, sokkal érdekesebb kérdés lenne, hogy egy csóró gimnazistának honnan van pénze arra, hogy rendszeresen hálófolyadékot gyártson magának. :)

Az az igazság,hogy én még ebbe is bele tudok kötni,mert az otthon gyártott hálófolyadék+ hálóvető még a luxusvillában berendezett páncélgyárnál is extrémebb koncepciót képvisel :hehe: Annál nagyobb hülyeség már csak az adamantium ami elpusztíthatatlan,(de mégse) és néhanapján felbukkan egy-egy fegyver vagy karakter aki képes eltörni vagy meghajlítani ;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7202 Dátum: 2015. március 25. - 17:47:39 »
Nahát, micsoda vita kerekedett itt.
Én egyébként inkább adok igazat egy diplomás villamosmérnöknek (alias Todd), mint nektek ebben, és ehhez semmi köze annak, hogy az én álláspontomat támasztja alá ezzel.  ;D
Na, de tényleg, a Batmanben is belekötöttetek ebbe? Pedig az sokkal hihetetlenebb.

A válaszokat visszaolvasva pedig az jutott az eszembe, hogy akár az is lehetett simán, hogy amikor megbeszélte J.A.R.V.I.S.-szal, hogy miket változtasson, gyártson le, akkor ő össze volt kapcsolva egy Stark gyárral (mivel mesterséges intelligencia, lazán tudja kezelni a gyártósorokat), és ott real time tette is a dolgát. Vagy akár egy rejtett, nem használt gyárukban, hogy senkinek ne szúrjon szemet. Ilyen a képregényben is volt már, vannak ilyen fedőcégei, pl. a Funtime Inc. játékgyár is hasonló célokat szolgál.

No, de ettől a film még nagyon is jó, ez igazából egy olyan apróság amiből elefántot csináltok. Ilyen erővel az összes, az összes Marvel filmet cafatokra tudnám szedni a logikai, és egyéb hiányaik miatt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 25. - 18:12:24 írta petshop »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7203 Dátum: 2015. március 25. - 20:09:12 »
A vasemberes nappaliban gyártós téma az tényleg gáz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7204 Dátum: 2015. március 25. - 20:17:09 »
Amúgy jól elkavarodtunk az eredeti témától, viszont annyi, hogy Tony a nappaliban, csak az új atomot, vagy mit hozott lére, a páncélt az alagsorban csinálta, ott voltak a kocsik, meg Lüke is ott segített neki ( :hehe:) . Pepper is többször ment le hozzá a lépcsőn.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #7205 Dátum: 2015. március 25. - 20:34:26 »
Vasembernek nincs külön topicja? :headscratch:
Amúgy hogy én is elmondjam a véleményem róla, nekem is zavaró volt, hogy nem volt külön műhely a filmben.
De nem csak ez volt nekem kissé fura, hanem az is, hogy Jarvis gép volt, nem pedig személy.
Amúgy kíváncsi vagyok, vajon az új "Pókkölyök" organikus vagy mesterséges hálót fog használni? ;)

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7206 Dátum: 2015. március 25. - 20:52:22 »
Amúgy hogy én is elmondjam a véleményem róla, nekem is zavaró volt, hogy nem volt külön műhely a filmben.
De nem csak ez volt nekem kissé fura, hanem az is, hogy Jarvis gép volt, nem pedig személy.
Nézzétek meg újra a filmet, az alagsori hatalmas garázsban bütyköl, ami lényegében a film végére át is alakul műhellyé. A 2. részben már biztos az. Vagy szokták magukat a garázsban "műteni" az emberek? Amikor a reaktort cserél(tet)i ki a mellkasában Pepperrel pl.

Na, az már engem is jobban zavart, hogy Jarvis nem a megszokott komornyik formában volt jelen, de a film többi része annyira jó volt, hogy ezen túlléptem. Egyébként úgy tudom, hogy az Agent Carterben megjelenik az "eredeti" Jarvis. Nem láttam, csak olvastam róla.

Na de akkor kanyarodjunk vissza az alap témához:
Kinek mi a kedvenc Marvel Studios filmje?

Megnéztem:
A legjobbak között az Am Kap 2 vezet 6 ponttal, második az Avengers 5-el, harmadik a GotG 3-al.
A legrosszabbaknál Hulk 4-el, Vas 3 4-el, és Vas 2 - Thor 2 3-3-al.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 25. - 21:03:28 írta petshop »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7207 Dátum: 2015. március 25. - 21:01:45 »
Nekem az alagsor egy az egyben műhely volt, ott bütykölte a kocsijaikat... az elsőben volt egy félig kész kocsi, amiben nézett vmi filmet, nem? Vagy az a második volt? Mindegy, nekem az alagsor műhely és garázs volt, de az tuti, hogy nem nappali  ;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7208 Dátum: 2015. március 25. - 21:06:55 »
Nekem az alagsor egy az egyben műhely volt, ott bütykölte a kocsijaikat... az elsőben volt egy félig kész kocsi, amiben nézett vmi filmet, nem? Vagy az a második volt? Mindegy, nekem az alagsor műhely és garázs volt, de az tuti, hogy nem nappali  ;D
Ezt nem értem én se, hogy lett ebből többeknél is nappali? Lehet, hogy garázsban laknak?  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7209 Dátum: 2015. március 26. - 08:58:38 »
Kinek mi a kedvenc Marvel Studios filmje?
Nálam is szerintem a Vasember vezet, tutira azt láttam a legtöbbször. Aztán az Avengers.
A leggyengébb a Hihi Hulk és a Thor 2 (tiszta komédia az egész, egyáltalán nem lehet komolyan venni, plusz Loki minden részben meghal, de aztán kiderül, hogy mégsem...).
De amúgy egyik sem kifejezetten rossz, max kevésbé jó.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7210 Dátum: 2015. március 26. - 16:40:55 »

"plusz Loki minden részben meghal, de aztán kiderül, hogy mégsem...). "

Marvel Univerzumról beszélünk.Miért meglepő ez?  :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 26. - 16:42:35 írta Rockatansky »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7211 Dátum: 2015. március 26. - 17:13:32 »
Én ált. a Marvel Studios filmjeit max. közepesre értékelem, ezek közül 3 jutott csak felül: Vasember 1, Am. Kap. 2, Megtorló: Háborús övezet. Így ezek a kedvencek. :) Hogy mi a legrosszabb? Jó kérdés. :headscratch: Számomra az Avengers hatalmas csalódás volt, de említhetném a Vas 2-t, 3-t, vagy akár a Thor 2-t is stb...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7212 Dátum: 2015. március 26. - 18:39:32 »
A Megtorló 2 nekem is tetszett.Jöhetne már egy folytatás.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7213 Dátum: 2015. március 27. - 09:03:27 »
Oh... oh... újabb jelölt...

És ezzel lehet megkapnánk Tóóbi reinkarnációját....?  :uhoh: :uhoh:

A srác asszem a Ender's Game-ben szerepelt...  Asa Butterfield...

Raisu

• Traveller
« Válasz #7214 Dátum: 2015. március 27. - 11:20:05 »
Meg ő volt anno a Merlin első évadában a kis Mordred, hehe... :D Én mondjuk az előző jelöltet jobban el tudnám képzelni Peternek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7215 Dátum: 2015. március 27. - 13:49:16 »
Hát ez mennyi... 11?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7216 Dátum: 2015. március 27. - 14:18:51 »
17.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7217 Dátum: 2015. március 27. - 14:56:04 »
Fura ez a Hollywood. Tobey kinézett 17-nek, ő meg 25 volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7218 Dátum: 2015. március 27. - 15:33:56 »
Sok ember van aki fiatalabbnak néz ki a koránál, ez nyilván kapóra is jön ilyenkor, ilyen szempontból Tobey meg szerintem Andrew is rendben volt, mind kettőről elhittem, hogy gimnazista.
Erről a csávóról is simán elhinném, hogy ... általános iskolás.  :hehe:
De lehet, hogy itt Pókember nem felülről, hanem alulról fogja súrolni a gimit, és akkor 5-6 filmen (és nyolc tíz éven) át hiteles gimnazista lehet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7219 Dátum: 2015. március 27. - 15:35:13 »
Ha a Megtorló 2. is Marvel Studios film, akkor nekem az a legrosszabb. ;D A második legrosszabb meg a Hihi Hulk (annyira egyébként nem volt rossz, de nekem nem jött be).

A legjobb film számomra az Avengers. Objektív szempontok alapján nem feltétlenül nyert volna, de mégis, ez film volt a legnagyobb hatással rám a Marvel alkotásai közül, nagyot ütött. Anno a régi Pók 1.-ről jöttem ki annyira feldobódva, mint az Avengersről.

A legnagyobb meglepetés a Thor első része volt, attól totál nem vártam semmit, baromi jó volt. De a Thor 2. is tetszett. Különben nálam elég pozitív a Marvel filmek mérlege, a Hihi Hulk óta stabil, jó teljesítményt nyújtanak.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.