Na túl vagyok a Ball filmen (bár ez is cak olyan 80 perc körüli volt, szval lehet ugyanazt láttam, mint Ben, bár ezen volt magyar hang...

)
Nos, ez a tánc nincs benne, mindenki megnyugodhat.

Összeségében olyan egyszer nézhető, a sztorit próbálták csavargatni(nem nagyon jött be, aki egy kicsit is ismeri az eredeti neveket) Picolo rém gyenge volt, szinte alig szerepelt. Lehetett neki kb. 10 mondata...(kedvenc karim, szval szíven ütött

)
Roshi mester úgy elment, voltak utalások a perverz dolgaira de mégsem volt az igazi.
Bulma sztem okés volt, sokan kifogásolták odakint, hogy sokat használja a fegyverét, hát nem tom, manga borítóján is rengeteget pózolt fegyverekkel, gondolom abból merítettek.
De Goku-t nagyon elb*szták, vagyis ez nem Goku volt, hanem inkább Gohan, vmiért összegyúrták gondolom, hogy emberim legyen...

Viszont tetszett, hogy az átváltozott forma végül csa hasonlított a majomra, és nem az a szürke bőrű izé lett, ami anno kiszivárgott.
A legeslegvégső harc meg igazán Ball feeling volt, kár, hogy max fél percig tartott.

Szóval Ball fanoknak tuti csalódás lesz, bár a kis apró utalások miatt okozhat néhány másodperc örömöt.. De kb. ennyi.