Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1289369 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #3040 Dátum: 2009. május 29. - 16:53:47 »
A Sailormoon volt szinte az első anime ami bejött az országba, vele együtt a Dargon Ball, Candy, Candy, meg egyébb ilyen kis hülyeségek.
Délután jó volt a tv előtt punnyadni és csak bámulni. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3041 Dátum: 2009. május 29. - 17:44:40 »
Ez így nem teljesen igaz, mert én még Willy Foggon, Alfréd, a kacsán, Múminékon és Nils Holgersonon nőttem fel, amik alapja ugyan végig európai, de attól még a japánok készítették. De azon kívül is a régi MTV1 sok japánban készített rajzfilmsorozatot adott le, és a nagyszemű alakok se a Sailor Moonnal törtek be a magyar tv-be.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3042 Dátum: 2009. május 29. - 19:31:56 »
Nekem ők voltak az első nagyszeműek ;D
Ja nem, volt még egy régi Robin Hood anime is, na akkor az volt az első, mármint nekem.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3043 Dátum: 2009. május 29. - 22:10:21 »
a Sailormoon-t én is néztem, mindig a Dragonball előtt volt. ;D ( Tgaby: egyik barátomnak szinte az összes rész ugy van meg h japán nyelven , angol felirattal, ha jól emlékszem). Volt valami Bibliás sorozat is, annak is eléggé anime beütése volt, és az nagyon régi. ( a nagyszeműek első jelentkezése a Garfield rajzfilm lehettet Mo.-on :), nah jó csak vicc volt amúgy imádom Garfieldot.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3044 Dátum: 2009. május 29. - 22:35:32 »
Háá nemtom. Én sírva menekültem tőlük. Nézhetetlen volt szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3045 Dátum: 2009. május 30. - 05:42:32 »
Az új Trek film conceptjei az oldalamon:
http://www.benreilly.extra.hu/index.php?spgmGal=Star_Trek/Star_Trek_XI/Concept
hamarosan még több.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3046 Dátum: 2009. május 30. - 10:07:10 »
A Sailormoon jó volt. ;D Nekem az első ilyen animés élményem valami dinoszauruszos kaki volt, aztán Sandybell vagy mi, a bibliás, amit Psycho is említett, Robin Hood, csak utána jött a délutáni maratoni. ;D Azóta viszont már írtózom tőlük nagyon valamiért.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3047 Dátum: 2009. május 30. - 19:52:49 »
McG és a kimondhatatlan nevű játékfejlesztő cég a Halcyon Company készített egy hat epizódból álló Terminator animációs mini-sorozatot, amelynek elkészítéséhez ugyanazt a technológiát és grafikai motort használták fel, mint a Salvation játékhoz.

A sorozatnak a Terminator Salvation: The Machinima Series címet adták, és a premiert követő minden héten kijön/kijött egy-egy rész, és az XBox Live, iTunes, Amazon Video, Sony PlayStation Network helyekről érhető el pénzért. De gondolom már léteznek alternatív lehetőségek is.  :brow:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3048 Dátum: 2009. május 31. - 12:08:30 »
Sejtettem, hogy egyszer ezt is megérjük, hogy játékprogikból összevágnak animációs filmeket. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3049 Dátum: 2009. június 02. - 20:19:34 »
Fallen bácsi:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3050 Dátum: 2009. június 02. - 22:24:26 »
Valahogy nem jön be...

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #3051 Dátum: 2009. június 02. - 22:36:50 »
Olyan semmilyen.
Ha testesebb lenne akkor lehet, hogy jobban tetszene. :nemtudom:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3052 Dátum: 2009. június 03. - 13:56:51 »
NIncs vele semmi baj, csak annyi, ami nekem az összes robottal a filmből: pár apróságot leszámítva ugyanúgy néz ki gyakorlatilag, mint a többiek. Az első rész filmvégi nagy bunyójában is sose tudtam, kinek kell szurkolnom, annyira egyforma volt mindenki, a wikin kellett megnéznem, hogy egyáltalán ki kit nyírt ki benne.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3053 Dátum: 2009. június 03. - 14:20:01 »
NIncs vele semmi baj, csak annyi, ami nekem az összes robottal a filmből: pár apróságot leszámítva ugyanúgy néz ki gyakorlatilag, mint a többiek. Az első rész filmvégi nagy bunyójában is sose tudtam, kinek kell szurkolnom, annyira egyforma volt mindenki, a wikin kellett megnéznem, hogy egyáltalán ki kit nyírt ki benne.

Nem voltál egyedül. Én sem vágtam, mikor ki volt, mert néha olyan gyors volt az egész, és annyira hasonlítottak, hogy vagy összekevertem, vagy nem ismertem fel őket.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3054 Dátum: 2009. június 03. - 14:50:37 »
Igazából ez a részletes kidolgozottság átka, mert sokszor egy nagy alkatrészhalmazt lehetett látni csak.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3055 Dátum: 2009. június 03. - 14:53:50 »
A részletes kidolgozottság egy dolog. Az agyonaprólékozott, realitáson túli mütyürhalom egy sima felszín helyett, ami sokkal logikusabb lenne egy harcoló gépi faj esetében, inkább nagyképűen különcködő. Ezt méág nem írtam le, de ezerszer jobban örültem volna, ha egy japán céget kérnek fel a design kidolgozására. Sokkal ügyesebben terveznek robotokat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3056 Dátum: 2009. június 03. - 15:02:03 »
Ebben egyetértek, meg szerintem önmagában az, hogy egy autó kasztnija szétcsúszik apró kicsi darabokra, és utánna újra összeáll (és gondolom összeforr) már bőven túlmegy a realitás alapján.
Szerintem a Transformers Alternators figurasorozat robotjai azok, amik valóban reálisak.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3057 Dátum: 2009. június 03. - 17:19:11 »
Nekem tetszenek, csak megvan ez a hátrányuk. Egy bay filmben meg régen nem keresek már logikát, az csak awsome.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3058 Dátum: 2009. június 04. - 21:38:53 »
Most jöttem haza a Terminator 4-ről, és azt kell, hogy mondjam, pozitívan csalódtam.
Bizonyára emlékeztek rá, hogy én azok közé tartoztam, akik úgy volak vele, hogy csak megnézem, hogy majd utánna joggal leszidhassam. De most hogy megnéztem már nem akarom leszidni.
Kifejezetten jól illeszkedik a korábbi részekhez, de olyan apróságokra visszamenőleg is ad választ kérdésekre, amire tényleg csak azok emlékeznek, mint én, akik 100-szor látták az első részt. A változás is jót tett neki, hogy már nem a szokásos időutazós történetet láttuk századszorra.
Persze messze nem tökéletes (majd talgaby kedvére hasogathatja benne a szörszállakat, meg mondhatja Bale távolba révedő bociszemes dumáját is), de fényévekkel jobb, mint a T3.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3059 Dátum: 2009. június 04. - 21:41:12 »
Most veszem csak észre, hogy Fallen feje dettó úgy néz ki, mint az ókori fáraókon az uralkodói fejdísz. :)