Bocs a floodért. Közben vissza is tértem a TF: ROTF-ról. Ez a mozi se tartalmazott mélyenszántó gondolatokat, vagy rengeteg váratlan fordulatot. Kb. ugyanaz, mint az első része csak még látványosabb, még viccesebb, még szórakoztatóbb, ez az amit elvárok egy ilyen kaliberű film folytatásától. Az ikrek hatalmasak voltak benne, Röptűz se volt semmi

. Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy benne volt a
"mátrix" legalábbis , így hívták és egy kicsit hasonlított az eredetire. Azonban volt egy olyan rész benne amhihetetlenül bejött kicsit visszahozta azt az érzést, mint amikor az X3-ban találgattuk ki fogja a legyőzni Buldózer, és végül Árnymacska lett az, nah egy ilyen fajta jelenet volt
Pusztítóval és az ikrekkel, de végül nem ők győzték le. A végén felé tele volt álcákkal a film, de rendesen gyakták őket. A robotok kinézete sokkal letisztultabb , mint az előző részben, nem annyira vesznek el a túlzott kidolgozottságban. Volt egy jelenet
Cybertronon, ami mintha nem is lenne olyan messze a Földtől.
Fülelő igazi
kémműhold, jól megoldották. Észrevettem egy apróbb hibát a szinkronban: egy résznél Acélfejet Ironhide-nak szólították, pedig előtte, és utánna is végig Acélfej volt, szóval ott elfelejtették lefordítani. A vicces az, hogy előtte bemutatták a G.I.Joe előzetesét, és elég látványosnak tűnt, és feltettem magamnak a kérdést : vajon Bay még ennél is látványossabbat alkotott az új filmmel? a Film nézése közben rájöttem, hogy ehhez képest az az előzetes nagyon, de nagyon gagyi volt.

Ha valaki vágyik egy kis kikapcsolódásra (legalább 2,5 órásra) a nyár melegében, annak nagyon tudom ajánlani az új Transformers filmet, jól összehozták.