Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284629 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #3180 Dátum: 2009. június 23. - 12:41:53 »
Hú de bénán néznek ki. Semmi fantáziájuk nincs ezeknek.  :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3181 Dátum: 2009. június 23. - 14:12:52 »
Ja, 3 robot tök ugyanarra a sémára... :roll:
Nagyon kreatív. :stupid:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3182 Dátum: 2009. június 23. - 14:28:22 »
Hát igen. meg remélem a filmben kihoznak azért valamit ezekből a robotokból és nem az lesz hogy mindenki egy keréken fog "korizni".  :o

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3183 Dátum: 2009. június 23. - 14:30:46 »
A játékokban is rengeteg volt, ami egymást másolta szinte közvetlenül. A fél Álca légiflotta ilyen volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3184 Dátum: 2009. június 23. - 14:30:56 »
 :spoiler:
Elvileg nem túl sokatfognak szerepelni  és a három motornak egy kollektív agya lesz, nem lesznke külön személyiségek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3185 Dátum: 2009. június 24. - 23:45:49 »
Nos a Dzsiájdzsó film koporsójába beverték az utolsó szöget, és az eredetileg 2 óra 18 percesre tervezett játékidőből, a rendező leváltása és a producer dobbantása után a végül 1 óra 47 perc maradt.  :-\ Erről ennyit.
http://www.collider.com/2009/06/23/exclusive-producer-lorenzo-di-bonaventura-intervie-gi-joe-the-rise-of-cobra-says-the-film-is-1-hour-47-minutes/

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3186 Dátum: 2009. június 25. - 02:13:56 »
Hehh. kösz a hírt. Megérdemelte az a film.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3187 Dátum: 2009. június 25. - 07:33:55 »
Nos a Dzsiájdzsó film koporsójába beverték az utolsó szöget, és az eredetileg 2 óra 18 percesre tervezett játékidőből, a rendező leváltása és a producer dobbantása után a végül 1 óra 47 perc maradt.  :-\ Erről ennyit.
http://www.collider.com/2009/06/23/exclusive-producer-lorenzo-di-bonaventura-intervie-gi-joe-the-rise-of-cobra-says-the-film-is-1-hour-47-minutes/
Hát ezt sajnálattal hallom. Szerintem ennél nincs nagyobb hülyeség, mint a premier előtt belekókányolni a filmbe. Amikor jön egy okos és össze-vissza vágja meg belekókányol. Azon se lepődnék meg, ha ez az egész csak valami hülye kicsavart marketingfogás lenne. :stupid: A rendező eddigi munkái szerintem nem voltak rosszak, még a Van Helsing (talán ez a legrosszabb ;D) is elment. Nekem tetszett a G.I. Joe trailer, és az "egyenruhás" (én ezt kimondottan reálisnak tartom ;)) dologgal sem volt semmi bajom. A gyorsítóruha vagy páncél vagy mi már más kérdés,  :headscratch: de ha még valaki emlékszik a figurákra, lehetett hozzájuk venni ilyen "nagy hátizsák" (mi kölkök csak így neveztük :lol:) csomagokat. Abban voltak ilyen űrruha szerű cuccok legalábbis engem arra emlékeztett az a jelenet. Azért remélem a DVD-n majd rajta lesz a teljes film vágatlanul is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3188 Dátum: 2009. június 25. - 08:56:41 »
Nem tom volt e már linkelve ez a kis animáció?
De ezt így elnézve, belesajdúl a szívem, hogy miért engedték Bay-t a Tf-ek közelébe... :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3189 Dátum: 2009. június 25. - 09:07:51 »
huuuu, hatalmas ez a videó. Optimus és Megatron legendás csatája. Ilyen minőségből szívesen néznék akármennyit.
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3190 Dátum: 2009. június 25. - 10:25:51 »
Ez tényleg nagyon jó. És rendkívül jól bizonyítja, hogy ezzel a kinézettel is látványos filmet lehetett volna csinálni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3191 Dátum: 2009. június 25. - 10:41:27 »
Azért nem árt nekik sem egy modernebb kinézet. Persze amit bay csinált, hogy 10 milliárd alkatrészük van, az is túlzás.
Idézet
Hát ezt sajnálattal hallom. Szerintem ennél nincs nagyobb hülyeség, mint a premier előtt belekókányolni a filmbe. Amikor jön egy okos és össze-vissza vágja meg belekókányol. Azon se lepődnék meg, ha ez az egész csak valami hülye kicsavart marketingfogás lenne. hülye
Elég inverz logika. Ilyen rossz hírt keltő dologgal nem fognak marketingeskedni. Nem egy "okos" vágta meg a filmet, hanem a producerek utasították az illetékest.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3192 Dátum: 2009. június 25. - 10:51:15 »
Nagyon szép! :oh: Viszont valamit kivágtak belőle. Valami törmelékkel is szúrkálták egymást. :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3193 Dátum: 2009. június 25. - 11:01:33 »
Igen, mert akkor 18+-os lenne a videó, mert csak úgy ömlött benne az olaj, meg csak úgy hullottak a csavarok.  :yucky:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3194 Dátum: 2009. június 25. - 11:09:27 »
Dehogyis. ;D Itt az eredeti, azt te is látod, hogy nem igaz. ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3195 Dátum: 2009. június 25. - 14:04:04 »
Huh most megyek nemsokárra a moziba, jó kis kedvcsináló videókat linkelttek be ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3196 Dátum: 2009. június 25. - 15:06:35 »
Mikor mész Kanaszta, meg  melyik moziba? Én is nemsokára elindulok megnézni a TF 2-t. 8)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3197 Dátum: 2009. június 25. - 20:56:28 »
Bocs a floodért. Közben vissza is tértem a TF: ROTF-ról. Ez a mozi se tartalmazott mélyenszántó gondolatokat, vagy rengeteg váratlan fordulatot. Kb. ugyanaz, mint az első része csak még látványosabb, még viccesebb, még szórakoztatóbb, ez az amit elvárok egy ilyen kaliberű film folytatásától. Az ikrek hatalmasak voltak benne, Röptűz se volt semmi ;D. Nem árulok el nagy  titkot ha azt mondom, hogy benne  volt a "mátrix" legalábbis , így hívták és egy kicsit hasonlított az eredetire. Azonban volt egy olyan rész benne amhihetetlenül bejött kicsit visszahozta azt az érzést, mint amikor az X3-ban találgattuk ki fogja a legyőzni Buldózer, és végül Árnymacska lett az, nah egy ilyen fajta jelenet volt Pusztítóval és az ikrekkel, de végül nem ők győzték le. A végén felé tele volt álcákkal a film, de rendesen gyakták őket. A robotok kinézete sokkal letisztultabb , mint az előző részben, nem annyira vesznek el a túlzott kidolgozottságban. Volt egy jelenet Cybertronon, ami mintha nem is lenne olyan messze a Földtől. :headscratch: Fülelő igazi kémműhold, jól megoldották. Észrevettem egy apróbb hibát a szinkronban: egy résznél  Acélfejet Ironhide-nak szólították, pedig előtte, és utánna is végig Acélfej volt, szóval ott elfelejtették lefordítani.  A vicces az, hogy előtte bemutatták a G.I.Joe előzetesét, és elég látványosnak tűnt, és feltettem magamnak a kérdést : vajon Bay még ennél is látványossabbat alkotott az új filmmel? a Film nézése közben rájöttem, hogy ehhez képest az az előzetes nagyon, de nagyon gagyi volt. ;D

Ha valaki vágyik egy kis kikapcsolódásra (legalább 2,5 órásra)  a nyár melegében, annak nagyon tudom ajánlani az új Transformers filmet, jól összehozták.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3198 Dátum: 2009. június 25. - 21:00:29 »
Eddig ez az első pozitív vélemény az TF filmről. A Zsákon a Tf rajongók nem voltak elszállva tőle, már Bayformersnek hívják a filmet.  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3199 Dátum: 2009. június 25. - 21:02:06 »
Hát igazából nem a képregényhez mértem, hanem az előző filmhez, a képregényből is csak a Marveleseket ismerem, meg 1-2 kisebb történetet olvastam még másik kiadóktól. Mindenesetre kicsit több köze volt a képregényhez , mint az előző filmnek, elég jól kezdték kifejteni Üstökös jellemét, amit már a képregényben megismerhettünk.