Nem tudom, de a trailerben is nagyon gáz volt már az a szöveg, hogy "az utolsó reményünk, valami hihetetlen..."
Nem volt meg hozzá mindene, csak az alapanyagok. De gyártó gépsor? Nehogy már azt mondd, hogy összehegesztett egy intelligens bombát!
Áh, szerintem volt már neki azért nagyban hasonló bombája. A barlangban meg nem tudott volna összerakni teljes értékű Jerichokat, az nyilvánvaló, csak valami hasonlót, de az a terroristáknak elég lett volna. Ezt ne úgy képzeld el, hogy a barlangban kéne legyártania a mikrochipet bele, a robbanfejeket, a rakéta burkolatát, a hajtóművét, meg ilyenek, hanem a többi, már kész rakétájéból hozta volna össze nagyjából.
Amire pepo még jól rávilágított, és kifelejtettem a múltkor (azt hiszem), az az öltöztető gép volt. Mert az oké, hogy Tony Stark zseni (bár mikor van ideje tanulmányozni bármit is a playboy élete mellett?), és elkészítette az új, király Vasember páncélt két hét alatt (vagy mennyi), de szerény véleményem szerint, csak a padló elcsúszás megépítése tovább tartott volna, ha nem szakembereket hív hozzá, nem beszélve az öltöztetőről. Ahhoz meg értelemszerűen nem hívhatott "szakembert".
Jah én említettem meg. Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy jó, gépei, meg ilyenek voltak hozzá, de ahhoz az öltöztetéshez egy programot írni se lett volna kutyafasza, ugyanis lepipálta az összes működő automata gépsorokat. Persze Tony ezt is megcsinálta...