Na, túl vagyok a Vas 3-on... hááááát nem tom... még nem nagyon tom eldönteni, hogy mennyire tetszett... voltak jó részek, voltak érdekes elgondolások és volt egy... szal, ami elsőre írtó furi volt, hogy mennyire háttérbe szorult Vasember alterego... Tony egymaga parádézik páncél nélkül a film 80%-ban, minden elpusztul a hős körül, úgy látszik ez jellemző a 3. részekre mostanában

a gonosz nagyon tetszett, örültem, hogy VÉGRE nem egy páncélba bújt emberkét kaptunk ellennek, és most enyhén kíváncsi lettem az eredeti történetre is.
És a végén, nagy WTF mommentum... Mandarin... Ben Kingsley parádézott, ezt aláírom, na de a karakter... basszus...

komolyan, a Marvel, saját magát rúgta tökön... ez hihetetlen... ha NEM NÁLUK lenne a Vas jogok, oké aláírom, láttunk már ilyen nagy eltéréseket, de basszus, a Marvelnél vannak a jogok és így kiherélik a saját karakterüket?

tökre végig azt hittem ( és sztem mindenki), hogy az első részbeli 10 gyűrű szervezethez lesz köze erre, tessék...
aláírom, poén jelenet volt, röhögtem, de végig ez a gondolat sor motoszkált a fejembe...erre mi a fene szükség volt, rohadtul nem értem... amúgy az egész film néhol paródiába csapott át, jót elröhögcsikéltam rajta, de vhogy nekem nem igazán hozta így az első két rész színvonalát. Kicsit így utólag sajnálom rá a 7 ezer forintos blue ray árat.
Ja, és a legjobb: a napokban olvastam, hogy a producer büszkén magyarázta, hogy jól döntöttek, hogy megváltoztatták Mandarint, nem véletlen lett ennyire anyagilag sikeres a rész...

nem basszus, azért lett ennyire sikeres, mert az Avengers film előtte jól felkellette a nézők figyelmét, és valszeg azok is elmentek rá, akik eddig hanyagolták a szériát... de biztos, hogy nem a Mandarin baromság miatt...