Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1313334 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #7380 Dátum: 2013. szeptember 06. - 20:20:09 »

"Egy kis trollkodás, mert a helyesírás volt a téma a napokban:
A Blu-ray Disc helyesen írva: Blu-ray Disc, nem Blue ray, Blu ray. Rövidítése nem BR, hanem BD, ami a Blue és a Disc szavak kezdőbetűiből áll össze.  ;D"

Ez alighanem nekem szól.
Nos, megmondom őszintén, idáig azt se tudtam, hogy miért BD a Blue-Ray! Most már tudom! Köszi. Ma is tanultam valamit.  :)

A Blue-ray?  ;)
Persze, értem, hogy most már direkt írtad hibásan. :)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kzoli

• Sakál
« Válasz #7381 Dátum: 2013. szeptember 07. - 08:50:17 »
 ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7382 Dátum: 2013. szeptember 09. - 17:08:52 »
Ma voltam a Tesco-ba és megvettem a Vasember 3 DVD-t. Nagyon meglepődtem , hogy már lehet kapni (szept. 25. volt a megjelenésnek kiírva, több helyen is) és még akciós is volt. Aki CLUBCARD kártyával rendelkezik az 1645 Ft-ért kapja meg.

Ma én is megvettem, ugyanennyiért. Amúgy tényleg, eredetileg szept.4.-e volt megjelölve a megjelenés napjának, majd kb. egy hete változtatták szept.25-re. Erre mégis megjelenik ma! Szerintem csak annyi áll a dolog mögött, hogy valahogy a tesco befolyást szerzett arra, hogy 3 hétig csak ők árulhassák méghozzá féláron. Hisz a szórólapjukon is úgy szerepel, hogy szept.4.-25. között CSAK a tescoban! A többiek addig meg valószínűleg nem is kapnak belőle.  :headscratch:

Én a héten, vagy hétvégén tervezem megvenni. Annyit tudsz mondani, hogy a kártyáról X pontot vesznek le, vagy pedig hogy zajlik le? Mennyi pont kell? Ezt nem írták sehol.
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #7383 Dátum: 2013. szeptember 09. - 17:43:38 »
Nem vesznek le pontot, csak oda kell adni a pénztárosnak/lehúzni az önkiszolgálón a kártyát, s kapásból -50%. Legalábbis mi így vettük észre.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7384 Dátum: 2013. szeptember 09. - 18:13:30 »
Csak kártyával kell rendelkezni , nem vonnak pontot.

kzoli

• Sakál
« Válasz #7385 Dátum: 2013. szeptember 09. - 20:17:42 »
Ez nálam is így volt. A pénztárosnő mondta is, hogy a gép levonta a felét.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7386 Dátum: 2013. szeptember 12. - 18:49:31 »
Értem rendben. Köszi. :)
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7387 Dátum: 2013. szeptember 14. - 19:37:55 »
Na, túl vagyok a Vas 3-on... hááááát nem tom... még nem nagyon tom eldönteni, hogy mennyire tetszett... voltak jó részek, voltak érdekes elgondolások és volt egy...  szal, ami elsőre írtó furi volt, hogy mennyire háttérbe szorult Vasember alterego... Tony egymaga parádézik páncél nélkül a film 80%-ban, minden elpusztul a hős körül, úgy látszik ez jellemző a 3. részekre mostanában :D a gonosz nagyon tetszett, örültem, hogy VÉGRE nem egy páncélba bújt emberkét kaptunk ellennek, és most enyhén kíváncsi lettem az eredeti történetre is.
És a végén, nagy WTF mommentum... Mandarin... Ben Kingsley parádézott, ezt aláírom, na de a karakter... basszus... :o :o komolyan, a Marvel, saját magát rúgta tökön... ez hihetetlen... ha NEM NÁLUK lenne a Vas jogok, oké aláírom, láttunk már ilyen nagy eltéréseket, de basszus, a Marvelnél vannak a jogok és így kiherélik a saját karakterüket? :o :o :stupid: tökre végig azt hittem ( és sztem mindenki), hogy az első részbeli 10 gyűrű szervezethez lesz köze erre, tessék...
aláírom, poén jelenet volt, röhögtem, de végig ez a gondolat sor motoszkált a fejembe...erre mi a fene szükség volt, rohadtul nem értem... amúgy az egész film néhol paródiába csapott át, jót elröhögcsikéltam rajta, de vhogy nekem nem igazán hozta így az első két rész színvonalát. Kicsit így utólag sajnálom rá a 7 ezer forintos blue ray árat.

Ja, és a legjobb: a napokban olvastam, hogy a producer büszkén magyarázta, hogy jól döntöttek, hogy megváltoztatták Mandarint,  nem véletlen lett ennyire anyagilag sikeres a rész... :stupid: nem basszus, azért lett ennyire sikeres, mert az Avengers film előtte jól felkellette a nézők figyelmét, és valszeg azok is elmentek rá, akik eddig hanyagolták a szériát...   de biztos, hogy nem a Mandarin baromság miatt... :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 14. - 19:40:05 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7388 Dátum: 2013. szeptember 14. - 20:04:22 »
Mandarin karakterével kapcsolatban több hibát is felfedeztem. Az egyik és legotrombább az az,hogy minek hívták így? Köze nem volt az eredeti karakterhez aki ugye ázsiai!!! Erre szegény Ben Kingsley-t beöltöztetik egy félig afgán félig kínai jelmezbe és megfejelik azzal a dolgot,hogy Mandarinnak nevezik :uhoh: Az öreg egyébként jó alakítást nyújtott,de a ruházat és az etnikai különbségek mellett pusztán a termetével volt bajom mert elsőre nem egy terrorista vezér ugrott be róla hanem a gyűrűk urából valamelyik random törp :hehe:
A főellenség jó választás volt, az eddigi páncélos idióták helyett! A Vasember alterego-t gondolom azért hanyagolják mert sokba kerülne nekik ha a film 80%-ban hordaná a páncélt :roll: Egyébként így is jó volt meg poénos,de kicsit felemás érzésem volt mikor megnéztem. Egyrészt mert azt hittem az új páncélja most sokkal profibb lesz és tudja ezt az öltöztetős funkciót, másrészt csalódnom kellett mert semmiben nem különbözött a Mark II-től max a színe...
Ja és az még mindig irritál mikor az ellenség könnyűszerrel hámozza le Tony-ról a páncélt. Én eddig úgy tudtam,hogy ez csúcstechnológia amit nem könnyű elpusztítani! De olybá tűnik hogy a filmes univerzumban ez nem így van.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7389 Dátum: 2013. szeptember 14. - 20:18:13 »
Nem is az, hogy 80%-ban, de valahogy annyira háttérbe szorultak itt a páncélok, nekem nagyon furi volt, mintha nem is egy Vasember filmet néznék.
Meg érdekes volt, hogy Peppert is ennyire nyomták előtérbe... :headscratch:
Ja, egen, ez a nagyon gyors páncél elpusztítások is elég érdekesek voltak, de gondolom azért tudták ilyen könnyen szétkapni őket, mert ők se igazán emberek voltak. :headscratch:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7390 Dátum: 2013. szeptember 14. - 20:26:49 »
Nekem is vegyes érzéseim vannak a Vas3-al kapcsolatban, de csupán azért, mert úgy ültem le megnézni, hogy vártam tőle az első kettő hangulatát. Hiába vártam. Érződött nagyon, hogy más a rendező és lehet, ha nem lenne ott a 3-as, akkor semmi problémám nem lenne vele, de így, mintha hiányérzetem lenne, miközben valóban nincs is hiány.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7391 Dátum: 2013. szeptember 14. - 20:35:19 »
Az extremis katonák valóban nagy erőt birtokoltak,de ne feledd,hogy az előző 2 részben is ugyanilyen könnyen rongálódtak a páncélok! Nem is értem Tony miért nem hagyja a p*csába a Vasember alteregot, mikor az extremis sokkal több pluszt adna neki mint a gagyi páncéljai :hehe:
Amúgy nem lehetett panaszunk a páncélok mennyiségére, mikor a film végére összegyűlt a rezes banda és mindegyik más és más típusú volt :) Azzal meg az volt a bajom,hogy szokás szerint este játszódott a finálé és a gyors röpködés+robbanások miatt alig lehetett látni belőlük valami. De mindenképpen fejlődött a franchise hála az új rendezőnek aki tudott némi értelmet verni ebbe a karakterbe (kivéve Mandarin-t ugye) A probléma viszont véleményem szerint továbbra is fennáll az Avengers 2 főellensége miatt! Ultron-t el kellett volna kezdeni felvezetni már ebben a részben, és a csicsás páncéljai helyett akár az Ultron prototípusokat is ráküldhette volna a katonákra. Nem tudom ezt,hogy fogják megcsinálni,de ha egy részbe sűrítik a robot megszületését és a bukását az jócskán elkapkodott lesz valamilyen szinten :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7392 Dátum: 2013. szeptember 14. - 21:03:09 »
Hát ha azt nézzük vhol Ultronra voltak utalások, mer hát a páncélok ember nélkül már elvoltak, igaz ő írányította de innen már úgymond egy lépés lenne. Plusz Happy is célzott arra, hogy inkább robotokat kellene alkalmazni az őrségben :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7393 Dátum: 2013. szeptember 14. - 21:17:30 »
Áhh...ez még kevés ahhoz,hogy megfelelően fel legyen vezetve egy olyan nagyszabású ellenség mint Ultron. A páncélok "önálló" működése valóban egy kis utalás volt erre,de amúgy nem erőltették meg magukat túlságosan! Pedig ha Tony fogja megalkotni és ő lesz a 2.rész központi karaktere, akkor evidens,hogy a saját filmjeiben kéne foglalkozni a témával. Most az milyen hülyén fog kinézni,hogy 2 és fél óra alatt lezúzzák az Ultron hadsereget :-\

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7394 Dátum: 2013. szeptember 18. - 19:20:15 »
Regular Man!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7395 Dátum: 2013. szeptember 18. - 21:03:57 »
He, mivel most láttam, nagyon egyet tok ezzel érteni ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7396 Dátum: 2013. szeptember 18. - 21:07:23 »
Nagyon jól elmondja mit is érzek hibának a Vas 3-ban. Pedig, ha csak a film elejét nézem, a legjobb Marvel Studios által készített alkotást lehetett volna.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7397 Dátum: 2013. szeptember 18. - 21:22:07 »
Mindenki a Mandarin miatt van kiakadva? A képregényes Mandarin nem működött volna abban a világban amit a filmekben létrehoztak. Az egyébként látszik a filmen, hogy a rendező nem szeret cgi-al szórakozni. Én teljesen meg voltam elégedve a filmmel. Remekül szórakoztam és ez a lényeg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7398 Dátum: 2013. szeptember 18. - 21:27:33 »
Egyrészt, bár ahogy írtam, egy tök poén jelenet, mert erre aztán a fanok se számoltak, meglepő lépés volt és vhol poénos is... de ahogy írtam, nekem totál olyan érzésem van vele, hogy saját magukat rúgták tökön ezzel a baromsággal... és nem működött volna? Már volt utalás Mandarinra az első részben, és a röhej, vagy inkább a szomorú, hogy azt az utalást vitte tovább az elején, simán lehetett volna olyan terrorista vezér, mint ahogy beállították...
A másik, ahogy mondta is a csávó, a páncélok hiánya, és hogy Tony úgy akciózik a filmben mint a 90-es évek akció sztárjai, a páncélok meg úgy esnek szét, mint a lego...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7399 Dátum: 2013. szeptember 18. - 21:40:31 »
Mandarint szerintem is jobban vászonra lehetett volna vinni, csak ott a Disney-nél egyes embereknek túl van méretezve az egoja! Pedig egy öltönyös hosszú hajú,kimért és könyörtelen vezért megnéznék. Persze a gyűrűket így is muszáj volt kihagyniuk a képletből, mert az nem igazán passzolna bele a cinematic universe-be! Ben Kingsley semmiképp nem illett bele a képbe, egyrészt a magassága másrészt az elb*szott öltözete miatt :drying: Leginkább egy Bin Laden klónra hajazott aki Ray-Ban napszemüvegben és sárkánymintás köpenyben parádézik egy luxusvillában :uhoh: És még csak nem is ázsiai színészt választottak a szerepre...
Akkor kérdem én miért hívták Mandarinnak ha teljesen kiherélték a karaktert? A film így is a legjobb Marvel produktumok közé tartozik,de ha azt veszem,hogy ehhez még pluszba hozzácsapódnak a MacGyver és a lego páncélos pillanatok akkor elég drasztikusan elbukik nálam a film! Sőt ahogy elnézem azért másnál is ;D Végezetül pedig jöjjön egy badass Mandarin.