Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285206 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #7900 Dátum: 2014. április 12. - 12:23:31 »
De amitől végképp hülyét kapok, az az, hogy Costner, feláldozza magát a kutyáért, és rászól, Supira, hogy ne, ne ments meg, mert megtudják az emberek...
Biztosan hallgattam volna rá.  :stupid:

Nekem tetszett a MoS,de tényleg az a leghülyébb jelenet az egész filmben...annyira értelmetlen.

Az tényleg rettenetesen hülye egy jelenet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7901 Dátum: 2014. április 12. - 16:27:45 »
Nekem is tetszett a Kapitány. Különösen a film második felétől egy pillanatra sem ereszt el. Maria Hill felbukkanása óriási plusz, szeretem Robint :) kár, hogy nem volt túl jelentős szerepe. Szépen felépített film volt, jó jelenetekkel, nagyszerű szereplőkkel. Még Scarlet kisasszony is el tudta hitetni velem, hogy jó, pedig annyira nem vagyok oda érte.
Szerinted Singer filmje jobb volt?
Semmiféleképpen, az nagyon rossz volt. Ez annál nagyságrendekkel jobban sikerült, de a végén az a nyakas rész tényleg nagyon gáz volt. Nem csak az, hogy ölt (miért nem bénította meg inkább?), hanem ahogy 5 percig lassítva mutatták, hogy mindjárt eléri az embereket a sugár, de mindjárt eléri, mindjárt... akik meg nemigen menekültek.
A Sucker Punch nézhetetlen.
A világ egyik legalulértékeltebb filmje. Baromi jó film. Szerintem.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7902 Dátum: 2014. április 12. - 16:43:52 »
Na hát megnéztem én is, mit mondjak, szerintem a legjobb Marvel film az újak közül!  Mmint a cinematic universe-re gondolok elsősorban :D Szerintem jól volt felépítve, tetszettek az akció jelenetek, és a zene is remekül sikerült (plusz pont, hogy ez is meg még talán a Thor 2 is a Vasember 3 színvonala felett van jóval, ami nekem nagyon nem jött be...)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7903 Dátum: 2014. április 12. - 19:06:39 »
Hu, kis cameok, azoknak akik már látták a filmet:
http://filmdroid.hu/2014/04/amerika-kapitany-tel-katonaja-utalasok-es-cameo-k/

Ihaj, akkor csak jól hallottam, Strange nevét... , subidubi  :D bár azt hittem az egyik stáblistás jelent majd hozzá fog kapcsolódni...
Az viszont poén, hogy a szomszéd csaj Peggy lánya :o valahogy ez nem eset le... és akkor ez a kiscsaj lehet az , aki a Pók rajzfilmben is sokat szerepelt mint Fury jobb keze...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7904 Dátum: 2014. április 12. - 19:24:04 »
Az feltűnt nekem, hogy azonos a vezetéknevük, de valami más rokoni kapcsolatra számítottam. Inkább az unokája lehetne, mint a lánya... :headscratch:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7905 Dátum: 2014. április 12. - 20:17:15 »
Ilyen lett volna a plakátja, ha a 80-as években készült volna az Amerika Kapitány 2.  ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7906 Dátum: 2014. április 12. - 20:23:38 »
Milyen jó már ez a plakát!

balogh44

• Thanos
« Válasz #7907 Dátum: 2014. április 12. - 20:29:15 »
Most komolyan, nem komolyabb mint a mai agyon photoshopolt , agyonzsúfolt, színes-szagos plakátok?

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #7908 Dátum: 2014. április 13. - 14:05:48 »
Pont ezért jó!Egyszerű!
Minden agyon van bonyolítva állandóan....
BATMAN,Spawn,Star Wars

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7909 Dátum: 2014. április 13. - 14:28:01 »
Tegnap én is megnéztem. Szerintem is a legjobb film az univerzumban. Még a Bosszúállóknál is jobb volt nekem. Én is észrevettem a Strange nevet, vettem is egy gyors levegőt. Amúgy a stáblistás jelenetben mikor mondják, hogy közeledik a csodás kora, ott már a 3. fázisra gondoltak sztem. Amikor meglátogatja Peggyt az idősek otthonában, ott én meghatódtam férfi létemre. Nagyon jó jelenet volt. A Winter Soldier remek volt. Még megemlíteném Robert Redfordot, remek volt a filmben. Volt pár nagyon jó poén is. Mikor mondja Steve, hogy 95 vagyok nem halott, nagyon jót mosolyogtam.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7910 Dátum: 2014. április 13. - 14:43:26 »
http://www.25moments.com/
Tegnap én is megnéztem. Szerintem is a legjobb film az univerzumban. Még a Bosszúállóknál is jobb volt nekem. Én is észrevettem a Strange nevet, vettem is egy gyors levegőt. Amúgy a stáblistás jelenetben mikor mondják, hogy közeledik a csodás kora, ott már a 3. fázisra gondoltak sztem. Amikor meglátogatja Peggyt az idősek otthonában, ott én meghatódtam férfi létemre. Nagyon jó jelenet volt. A Winter Soldier remek volt. Még megemlíteném Robert Redfordot, remek volt a filmben. Volt pár nagyon jó poén is. Mikor mondja Steve, hogy 95 vagyok nem halott, nagyon jót mosolyogtam.
Spoiler... :roll:

--------------
http://www.25moments.com/
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7911 Dátum: 2014. április 13. - 17:31:41 »
Sztem az idősek otthonás jelenet annyira apróság, hogy nem rontja el a filmélményt az írásom.

Mero

• Thanos
« Válasz #7912 Dátum: 2014. április 13. - 17:39:52 »
És a Strange név ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #7913 Dátum: 2014. április 13. - 17:43:53 »
Az meg olyan gyorsan hirtelen jön és annyira apróság, hogy lehet fel se tűnt volna, így legalább tudsz róla és fogod "keresni" a filmben  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #7914 Dátum: 2014. április 13. - 18:31:46 »
Egyszerűen nagyon jó film volt. Nagyon tetszett.  ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #7915 Dátum: 2014. április 13. - 19:44:36 »
Az meg olyan gyorsan hirtelen jön és annyira apróság, hogy lehet fel se tűnt volna, így legalább tudsz róla és fogod "keresni" a filmben  ;D
Majd 5 hónap múlva.  ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7916 Dátum: 2014. április 13. - 20:32:57 »
Iszonyatosan jó film a CapAm 2. Egyetértek több előttem szólóval, tényleg közel a legjobb Marvel filmet látjuk a vásznon, ha nem a legjobbat! Jól felépített karakterek a Sólyom szerintem nagyon fasza lett, bár én nem vagyok oda az ultimates szarságért, de ez az exo izé amivel repül, annyira pöpec, hogy egy halk bazzeg is elhagyta a szám mikor először feltűnt!, jó zenék, jó színészek. Nézzétek meg, nagyon jó! Én utoljára képregényfilmet a Hulkot néztem meg a moziban, előtte minden képregényfilmet első nap első vetítésen, aztán ez leredukálódott a hordozós megjelenésre, de szinte 100%, hogy a Pókira is elmegyek a moziba, ez akkora élmény volt...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7917 Dátum: 2014. április 13. - 20:58:26 »

Hollywoodnewsagency
This is a joke. A real practical Joke.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7918 Dátum: 2014. április 13. - 22:22:30 »
Van egy két dolog ebben a kritikában amivel nem értek egyet. Például, hogy nem lehet látni akciókat. Sztem ez hülyeség.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7919 Dátum: 2014. április 13. - 22:27:57 »
Egyetértek. Nekem például néha már-már olyan érzésem volt egy-egy hosszúra nyúlt jelenetnél, hogy túl sok az akció. :)