Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285098 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9240 Dátum: 2016. március 21. - 19:44:01 »
sz@r is...
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9241 Dátum: 2016. március 21. - 21:27:03 »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9242 Dátum: 2016. március 23. - 08:40:10 »
Holnap moziiiiiiiiiii

Batmaaaaaaaan

8) :brow:

BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #9243 Dátum: 2016. március 23. - 08:51:30 »
Ez még csak az első hulláma a kritikáknak, de baaaakkeerr....  :roll:  :uhoh:

Egy két helyen már lehet olvasni itthon is... eléggé felemás, valahol rosszabbnak könyvelik el mint a MoS-t...
bár egy két helyen úgy éreztem, hogy csakazért is lehúzzák... mintha divat lenne temetni...
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 23. - 08:53:47 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #9244 Dátum: 2016. március 23. - 09:23:40 »
De ez az egyébként borzalmas trailerek után bárkit meglepett? Már a MOS is rossz volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9245 Dátum: 2016. március 23. - 09:50:09 »
Ez fura, mert tegnap a Cinestar leközölt egy cikket amiben pont az ellenkezőjét állították azok a szerencsések akik premier előtt láthatták a filmet. Továbbá ne feledjük ez valószínűleg még csak az amerikai nézők értékelése és ami számukra gyenge az nálunk sok esetben jó szokott lenni. Most nyilván nem a F4 reboot-ra gondoltam, mert az mindenhol trágya volt még az Antarktiszon is... :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9246 Dátum: 2016. március 23. - 10:11:20 »
Én átlagban pont fordítva tapasztaltam. Az amcsi szem határozottan igénytelenebb. Elég csak az amerikai filmek vs. európai filmek átlag intelligencia szintjét összemérni...

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9247 Dátum: 2016. március 23. - 10:19:48 »
Na ez tenyleg "bakkkeeeeeer" :ohmy:

Egyebkent nalam is mindig az van,hogy ami nagy atlagnak nagyon nem jon be ,az nalam kultikus! :-))
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9248 Dátum: 2016. március 23. - 10:24:06 »
Én még várok a számomra hiteles forrás értékelésére :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9249 Dátum: 2016. március 23. - 10:45:58 »
Én is. Az akkor fog megtörténni, amikor megnézem. ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9250 Dátum: 2016. március 23. - 10:57:21 »
De akkor valszeg bejöttek a pár hónapja felröppent tesztvetítési reakciók is...
a kérdés az, ez a gané értékelések sora mennyire rettenti el a közönséget... lehet akkor nem is volt véletlen a pár hete kikerülő Warner kalkulálás, hogy minimum 700 millát el kell érnie a filmnek, hogy sikernek könyveljék el...  :headscratch:
további érdekes kérdés, hogy ha ezek a pletykák mégis megalapozottak voltak, vajon abból lesz e valami, hogy Snydert menesztik a Liga film éléről... kevés az idő, ha áprilisban kezdik a forgatást, bármi amit most tesznek (elküldik Snydert, tolják a forgatást pár hétre) az valszeg mind a Bat v Sup további eredményeire lehetnének hatással.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9251 Dátum: 2016. március 23. - 11:40:42 »
Én a helyetekben nem aggódnék túlzottan a DC Movieverse jövőjéért, mióta kiderült,hogy a Terminátornak mindenképp lesz folytatása kritika ide vagy oda ;D Pedig az egy ezeréves lerágott csont amit rég nyugdíjazni kellett volna,de a fejesek juszt sem hagyják veszni!

Szerintetek a BvS felemás fogadtatása majd meggyőzi a Warneréket,hogy töröljék az összes készülőben lévő DC-s projektjüket? Talán kirúgnak pár arcot és megváltoztatják az eddigi sémát,de lemondani biztosan nem fognak a millió dollárt érő karakterekről.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9252 Dátum: 2016. március 23. - 11:50:03 »
Úgy rémlik,a pletykában  sem a feladás volt a cél, hanem hogy Snyder repül a Liga éléről, tolják a Liga film forgatását, helyette egy Batman filmet hoznak SoS-ben össze teljesen Gézára hagyva mindent. 

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9253 Dátum: 2016. március 23. - 12:16:06 »
Én is. Az akkor fog megtörténni, amikor megnézem. ;D
:bravo:

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9254 Dátum: 2016. március 23. - 12:18:19 »
JEn szemely szerint meg igy latatlanban is inkabb egy Batman filmet preferalnek a Liga elott...persze nem S.O.S-ben....hallottuk ugye,hogy a Piros sisak story lenne a film alapja.Teljesen jot ki lehet hozni belole.

Pont,hogy a Ligat nem surgetnem...elotte a karakterek eredetfipmjei kellenek.
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #9255 Dátum: 2016. március 23. - 12:52:01 »
Én meg anno pont így képzeltem el anno, ahogy most a Warner. Előbb egy nagy csapatfilm, majd onnan jöhetnek a solo mozik.
Így legalább elüt a séma a Marveltől, és nem fogják ahhoz hasonlítgatni... bár ez elkerülhetetlen... asszem valamelyik kritika is mintha azokkal hasonlítgatta össze...

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9256 Dátum: 2016. március 23. - 14:27:31 »
Úgy rémlik,a pletykában  sem a feladás volt a cél, hanem hogy Snyder repül a Liga éléről, tolják a Liga film forgatását, helyette egy Batman filmet hoznak SoS-ben össze teljesen Gézára hagyva mindent.

Ez csak pletyka, illetve negatív reklám volt, nem több. Könyörgöm, még csak most kezdték el vetíteni a filmet... Egyébként ti még adtok a kritikusok véleményére? Én pénteken megyek, megnézem, és majd eldöntöm, hogy jó film volt-e, vagy nem. Ha engem szórakoztat, kikapcsol, és még az elvárásaimnak megfelel, vagy annál is jobban teljesít, akkor az a lényeg. Nem az amit a kritikusok mondanak. Én tűkön ülve várom a filmet!  ;D
Egyébként valahol azt olvastam, hogy "az Egyesült Államokban az előzetes jegyeladások máris felülmúlják pl. a Bosszúállók és a közelmúltban taroló Deadpool mutatóit", hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9257 Dátum: 2016. március 23. - 14:47:25 »
Nem igazán adok rá, főleg olyanra, ahol a zoolander meg Shaknado 80% körül van...
Szimplán csak megijedtem, hogy ilyen számokat hozz és most aggódom...  :uhoh: plusz szorítottam volna a filmnek, hogy ne csak bevételileg legyen siker, hanem kritikailag is az legyen, és most enyhén szomorú vagyok...
Plusz még mindig ott van az is, hogy ha valamit ennyire sárba döngölnek, mennyire fogja ez elriasztani az nézőket róla... valahol nem működik ez a kritikai blabla (lásd Transformer, Alkonyat, 50 szürke izé), valamikor meg rohadtul bejön ( lásd Avatar, F4...)...  :-\

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9258 Dátum: 2016. március 23. - 14:49:02 »
Holnap 17:45!Én is be vagyok zsongva!!! ;D ;D ;D
BATMAN,Spawn,Star Wars

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9259 Dátum: 2016. március 23. - 15:45:39 »
Én átlagban pont fordítva tapasztaltam. Az amcsi szem határozottan igénytelenebb. Elég csak az amerikai filmek vs. európai filmek átlag intelligencia szintjét összemérni...
Ez szerintem nem így van. Egyszerűen ott futószalagon készülnek a filmek, mert annyi konkurens filmgyár van. Természetes, hogy jóval több sallang esik bele, mint máshol. Az európai filmgyártás is selejt, csak vannak közte jók is. És itt annyi előnyük van, hogy nincs annyi pénzük, mint az amcsiknak, vagyis látványfilmek nemigen készülnek.