Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284838 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9400 Dátum: 2016. április 08. - 09:02:05 »
A Deadpool után lehet hogy nem kockáztatják meg a szülők, hogy kisgyerekeket vigyenek egy ilyen filmre.  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9401 Dátum: 2016. április 08. - 09:26:49 »
A pancelos Batman. :ohmy: :'(

Na majd nyaron egy Jokert! :P
BATMAN,Spawn,Star Wars

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9402 Dátum: 2016. április 08. - 14:23:34 »
Én kő kemény fekete, esetleg morbid humort, ami mondjuk sokaknak nem vicces, de én imádom.  ;D Nekem a BvS is tetszett, nagyon is, de a Suicide Squad előzetese sokkal jobban meggyőzött, mint Batsyék trailere.
Én is azt szeretem a legjobban. És szerintem is jobb volt a Suicide előzetese, mint a S vs B film.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9403 Dátum: 2016. április 08. - 22:17:14 »
Bakker, de komoly, nagyon jó kis kulissza mögött képek a Batman V SUpiból, zöld hátteres és a filmben megjelent képek, itt lehet csemegézni:
http://www.comicbookmovie.com/batman_vs_superman/incredible-batman-v-superman-stills-showcase-key-scenes-before-a137237

Azért nagyon komoly... én meg se gondoltam, hogy  a Bat páncél CGI...  :o azt hittem megcsinálták... mintha ki is lett volna állítva vmelyik Conon...  :headscratch:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9404 Dátum: 2016. április 09. - 09:00:19 »
Ne csináld már!A filmen egyértelműen látszik,hogy szídzsíáj.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9405 Dátum: 2016. április 09. - 09:42:42 »
Bakker....én is sazt hittem igazi. :o :o :o
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9406 Dátum: 2016. április 09. - 10:29:02 »
Attól még megcsinálják a páncélt. De amikor ilyen gyors és nagy mozgásokat csinál, nem tudna benne mozogni. Inkább az a fura, hogy nem Ben van a pöttyös pizsamában. Statikus képeknél, vagy amikor a fejét veszik, ahogy beszél, akkor biztos van egy részleges jelmez. Vasembernél is néha mocap cgi, néha részleges páncél, ezeket variálják.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9407 Dátum: 2016. április 09. - 11:49:18 »
Jah, úgy képzeltem el én is mint ahogy Vasembernél volt.
De hát itt két egyszerű jelenet van, áll, meg áll, és mindkettő Cgi  :D ezért lepődtem meg, hogy már itt is inkább cgi-oztak...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9408 Dátum: 2016. április 09. - 12:30:32 »
Ja fura. Meg, hogy Supi köpenye is mindig cgi. Vagy nem mindig?
Engem még az érdekelne, hogy mennyi az izomprotézis a ruháikban.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9409 Dátum: 2016. április 09. - 12:47:58 »
Ha ezek igazi jelmezek lennének, úgy mozognának, mint a robotzsaru. A Vasember páncélból is volt valódi, ki is állították, mégis a jelenetek többségében CGI.

Ráadásul nem is ben Affleck játszotta, akkor vele párhuzamosan fel tudtak venni egy másik jelenetet. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 09. - 14:59:54 írta Todd »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9410 Dátum: 2016. április 09. - 17:30:27 »
Kicsit jobban szemügyre vehetjük, hogy fog kinézni Póki:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9411 Dátum: 2016. április 09. - 18:05:55 »
Azta, ez kúl lett, honnan lett?   :spidey:
Azt hittem a filmig amennyire lehet titokban tartják.  :o

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9412 Dátum: 2016. április 09. - 18:38:06 »
Uh, az a hátsó pók az gagyi. Mintha egy 7 éves rajzolta volna.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9413 Dátum: 2016. április 09. - 19:22:51 »
Miért, Ditko-é jobb volt anno?  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9414 Dátum: 2016. április 09. - 23:49:32 »
Nem, de ez a ruha romitás.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9415 Dátum: 2016. április 10. - 00:08:10 »
Nekem azok a vastag fekete csíkok nem tetszenek a ruhán, meg a pókemblémák is bénák. Tényleg olyan az összhatás, mintha Tony készítette volna Pókinak.
Azért nem gondoltam volna, hogy eljutunk idáig, hogy Póki nem a saját filmjében mutatkozik be. Furcsa lesz... :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9416 Dátum: 2016. április 10. - 07:49:24 »
Még hányszor mutatkozzon be?  :D

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9417 Dátum: 2016. április 10. - 09:46:46 »
Mindketto pok logo iszonyat...
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #9418 Dátum: 2016. április 10. - 11:00:19 »
De még mindig képregényesebb, mint az eddigi filmesek.  :D

Nekem azok a vastag fekete csíkok nem tetszenek a ruhán, meg a pókemblémák is bénák. Tényleg olyan az összhatás, mintha Tony készítette volna Pókinak.
Azért nem gondoltam volna, hogy eljutunk idáig, hogy Póki nem a saját filmjében mutatkozik be. Furcsa lesz... :D
Jah, azokat a fekete bizz-bazzokat én se igazán tudom hova tenni. De lehet lesz valami funkciója.

Raisu

• Traveller
« Válasz #9419 Dátum: 2016. április 10. - 11:47:37 »
Tegnap megnéztük mi is a BvS-t. Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel szemben, de sikerült még azokat is alulmúlnia.
Alapból ott van mindaz, amit kaine már felsorolt, és még annyi minden más. Az egész Lois-szenátor-sivatagi balhé szál tök összecsapott volt, jó formán semmit nem lehet megtudni belőle, hogy mit, miért, merre, meddig csinált Lex. Jesse Eisenberg szerintem rémes Lex volt, nem értem, miért kellett belőle is őrültet csinálni. Lexben pont az a jó, hogy ő nem őrült, csak egy megalomán zseni, aki képességek nélkül, pusztán az eszével méltó ellenfele Supermannek.
Ben Affleck tök jó Bruce Wayne, csak kár, hogy ez a Bruce Wayne pocsék Batman. :D Lehet, jobb lett volna, ha kijön még egy Batman film vele a BvS előtt, mert így baromira zavaró, hogy csak sejteni lehet, hogy miért gyilkol gond nélkül (ezek után a Suicide Squadban elvárom, hogy rögtön az első adandó alkalommal nyírja ki Jokert, meg az összes többi bűnözőt), és hogy miért lett a világ legjobb nyomozójából egy... idióta? Komolyan, Lois és Lex simán rájön, hogy Superman = Clark, csak ő nem? Pont ő? Aztán amint megszerzi a kriptonitot, rögtön nekiesik Supermannek, amikor az megpróbál beszélni vele? Komolyan mondom, Snydernek sikerült elérnie, hogy Supermant sokkal szimpatikusabb karakternek tartsam, mint Batmant, ami nálam nagy szó, mert teljesen hidegen hagy a cserkész.
Btw, lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha a MoS-ban arról lett volna szó, hogy Jonathan nem akarta, hogy Clark használja a képességeit, itt meg most arról beszél Clark, hogy Superman nem is létezett, csak egy kansasi farmer vágyálma volt, meg hogy megpróbált úgy élni, ahogy az apja várta volna tőle? Nekem ez kicsit ellentmondásos.
És akkor Marthás jelenet. Jaj... Szerintem rettenetesen erőltetett volt, hogy Superman pont akkor nem "anyának" hívja az anyját, hanem Marthának. Tudom, hogy Amerikában előfordul, hogy a felnőtt gyerekek a keresztnevükön hívják az anyjukat mások előtt, na de könyörgök, annyira izzadságszagú volt az egész. Érződött, hogy ez most csak azért kell, hogy Batman megtudja, hogy mindkettejük anyját ugyanúgy hívják... Ezt sokkal intelligensebben is meg lehetett volna oldani. Illetve az is érdekes volt, hogy amikor Batman elmegy megmenteni Marthát, a fogva tartói hiába hallják, hogy valaki balhézik odafent, nem ölik meg a nőt, hanem megvárják, amíg őket is kiiktatják. :D Nagyon szófogadók ezek a beosztottak a DC világában. Bruce emberei sem futnak az életükért az irodaházból, amikor idegenek sorra döntik le a szomszédos felhőkarcolókat, csak miután konkrét utasítást kaptak erre a főnöktől, és Lex emberei se csinálnak semmit, pedig valószínűleg Lex kicsit sem bánta volna, ha Martha idő előtt meghal. :D Apropó, Lexnek mi baja volt Batmannel? Miért volt neki olyan fontos, hogy Batman meghaljon?
Ja, és valahol az is vicces volt, hogy a Doomsday-jel való harc alatt valaki mindig benyögte, hogy "Hú, még szerencse, hogy ott bunyóznak, mert ott most épp kevesen vannak", meg "az a sziget pont lakatlan", illetve "a kikötőben nincs senki".

De hogy valami pozitívumot is írjak: maguk a harcok tetszettek, már ami a kivitelezést illeti (bár azért a színek hiánya néha durván megnehezítette, hogy az ember kivegye, hogy pontosan mi történik), volt néhány tök jól eltalált jelenet (pl. amikor Supi visszanyeri az erejét az atombomba után), illetve a szereposztás egész jó lett (Clark, Batman, Diana, Lois), ezzel a gárdával nagyon szívesen megnéznék egy jó DC filmet, csak Snydert ne engedjék a közelébe. Alfred nem jött be, hiába szánták viccesnek a szövegeit, szerintem kicsit sem voltak azok.
Szóval, összességében szerintem bármelyik Marvel film köröket ver erre, és nem azért mondom ezt, mert elvakult Marvel-fanboy lennék (az MCU filmjei is messze vannak a tökéletestől), nagyon is örülnék, ha a DC összehozna egy klassz kis filmes univerzumot, de egyre inkább úgy érzem, hogy rossz emberek kezébe adták a feladatot, vagy legalábbis olyan emberek kezébe, akiknek a víziója nekem nem igazán jön be. Aztán persze lehet, hogy csak velem van a baj.