Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466959 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #14520 Dátum: 2013. július 11. - 13:10:39 »
Pedig szükségtelen. Csak annyit tettem, hogy a You-t helyettesítettem a neveddel, hogy legyen íze a dolognak.
Oh... így már érthető. De akkor meg fárasztó. ;D ;)

Nincs is jobb, mint fél éjszaka társasban játszani.  ;D
Igen, az egy nagyon is jó dolog. ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14521 Dátum: 2013. július 11. - 13:15:04 »
Oh... így már érthető. De akkor meg fárasztó. ;D ;)

My job is done here.  :webing:

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #14522 Dátum: 2013. július 14. - 14:47:12 »
Valaki rendelt már a cheapgraphicnovels.com-tól? Van pár kötet amit nagyon olcsón árulnak, csak nem találom az oldalukon hogy mennyibe kerülne a kiszállítás ára és ideje.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14523 Dátum: 2013. július 14. - 15:20:20 »
Pedig ott van a FAQ oldalon. Közepes dobozban adnak fel mindent postán, vagyis általános postai ár és idő: cirka 40 dolcsi csomagonként, és olyan 2-6 hét.

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #14524 Dátum: 2013. július 14. - 15:37:42 »
Köszi. Ilyen ár mellett akkor maradok a bookdepository-nál. Egyébként olvastam régebben, hogy idén lehet az Amazon bevezeti a Super Saver Delivery opciót Magyarországra. Lehet ebből valami vagy csak kacsa az egész?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14525 Dátum: 2013. július 14. - 16:57:02 »
Annyira azért nem rossz az. Egy csomagban van 3-5 kötet, ezzel simán vetekszik az amazonnal.
Az amazon tervez egy régiós nagy raktárat, ezért remélik jó páran az országban, hogy így a Kindle ára is erősen lemegy, révén, hogy nem lesz vám rajta. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szállítási idő és a pkg. is erősen lemehet.

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #14526 Dátum: 2013. július 14. - 17:31:45 »
Az igaz, csak az a 2-6 hét azért már sok számomra. Meg egyszerre olyan sok képregényt nem szoktam rendelni, hogy a postaköltség tűrhető legyen.
Amazonos dolog jó lenne, sajnálok annyit kiadni postaköltségre csak. Inkább fordítanám képregényekre azt az összeget. Így is van pár omnibus, amit be kell szereznem még, és azok azért nem olcsóak.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14527 Dátum: 2013. július 15. - 17:10:04 »
Tudna nekem valaki segíteni felirat égetés ügyben? Nem igazán értek hozzá,de van egy kedvenc filmem amire rá szeretném égetni magát a feliratot, majd utána feltölteni youtube-ra!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14528 Dátum: 2013. július 15. - 17:30:47 »
Mediacoder nevű progi. Azzal újra tudod kódolni a filmet, úgy, hogy beleégeti a feliratot. Régen én is több programot is kipróbáltam, de ez vált be a legjobban.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14529 Dátum: 2013. július 15. - 17:36:23 »
Köszi! Egyébként mennyire könnyű kezelni? Lévén nem vagyok egy program zseni ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 15. - 17:45:11 írta Mr.Sinister »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14530 Dátum: 2013. július 15. - 18:54:22 »
Eléggé. Amúgy miért nem teszed fel külön a feliratot? Mivel elég sok feliratos filmet találni már a TeCsőn, gondolom, van opció külön felirat feltöltésére. Szerintem nem csak én rühellem az égetett feliratokat.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14531 Dátum: 2013. július 15. - 19:04:24 »
Az égetett felirat mennyiben különbözik a hagyományos srt fájltól? Mert ez az opció amit most mondtál nekem eszembe se jutott hirtelen :lol: Pedig az egyszerűbb procedúrának tűnik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14532 Dátum: 2013. július 15. - 19:11:20 »
Az égetett? Abban, hogy az a kép részévé válik véglegesen. Nem külön fájl, hanem a felirat a képkockába kerül. Kikapcsolhatatlan, eltüntethetetlen. Régen sokat használták, mert sok lejátszó csak így vitte, ezért az AVI-ba égették, majd később a netes videóknál kellett (pár egyszerűbb megosztónál máig kell), de amúgy az olyan tároló formátumok mellett, mint az MKV vagy az MP4, eléggé idejétmúlttá vált.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14533 Dátum: 2013. július 15. - 19:19:32 »
Na most én egy avi formátumú filmre akarom ráégetni, amit eztán feltöltök youtube-ra! De ha yt-nál lehet külön srt fájlt is hozzáadni a filmhez akkor hagyom a 3,14csába az egészet :hehe:

Szerk: Az égetéssel kész vagyok,de a youtube nem engedte feltölteni a videót, mondván megsértettem az általános szerződési feltételeket :roll: Mielőtt feltöltök egy filmet, pontosan melyiket kell választanom a sok verzió közül? Én arra mentem hogy az adott filmet Amerikában felirat nélkül adták le. Kérdem én ebben mi kivetnivalót talált a jutyub?
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 15. - 21:00:18 írta Mr.Sinister »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14534 Dátum: 2013. július 15. - 21:04:47 »
Nem sérti a szerzői jogokat esetleg?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14535 Dátum: 2013. július 15. - 21:11:00 »
Tudod ebben az a vicces hogy temérdek olyan film van feltöltve amik bőven kimerítenék a büntetőjogi kategóriát,de azokat érdekes módon nem bannolják :stupid: Akkor miért pont az enyémet? És itt Hollywood-i filmekről beszélek az olyan blockbusterekről mint a Jay és Néma Bob vagy épp az ötödik elem!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14536 Dátum: 2013. július 15. - 21:17:26 »
Ezt már a YT-től kérdezd. Sok videót nem figyelnek, mert nem jelentik a nézők, vagy kisebb körökben nézik, vagy olyan országból származó IP címről töltik fel, ahonnan kevésbé feltételeznek szabálysértést. De lehet, hogy a stúdió még nem akadt rá és nem jelentette. Azt is el tudom képzelni, hogy vannak már olyan kulcsszavak (film címek is esetleg), amelyeket automatikusan törölnek (?) - de lehet ez marhaság picit belegondolva.

Sajnálom, hogy leszedték amúgy.  :(

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14537 Dátum: 2013. július 15. - 21:23:16 »
Lehet ott csesztem el hogy a kulcsszavaknál túl sok infót adtam meg :drying: Bár ahogy elnéztem a többit, ott is minden le van írva a rendezőtől kezdve a színészeken át MINDEN! Ráadásul amit én akartam feltölteni az egy 1971-es Stanley Kubrick film a Gépnarancs. Mondjuk azt 30 évre tiltották anno a durva tartalma miatt,de szerintem egy mai R-es besorolású film simán köröket ver rá, tehát ez sem lehet kifogás hogy túl erőszakos.:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14538 Dátum: 2013. július 15. - 21:26:26 »
Ojvé, dehogynem. Pláne ebben az országban. 16-os karika felett semmit sem engednek fel, hacsak nem egy hivatalos csatorna, és abban se vagyok biztos. A trágárság még elmegy, de egy premier plánban előadott csoportos nemi erőszak azért kicsit más tészta, még akkor is, ha a művészi szabadság okán mutatják.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14539 Dátum: 2013. július 15. - 21:38:39 »
Ojvé, dehogynem. Pláne ebben az országban. 16-os karika felett semmit sem engednek fel, hacsak nem egy hivatalos csatorna, és abban se vagyok biztos. A trágárság még elmegy, de egy premier plánban előadott csoportos nemi erőszak azért kicsit más tészta, még akkor is, ha a művészi szabadság okán mutatják.

Na közben nekem is leesett a tantusz és elgondolkodtam a mű tartalmán, ami  bizony csordultig van ultra-erőszakkal. Kár, mert ez véleményem szerint az a film amit be kéne tenni a 20.század legjobb avantgárd alkotásai közé! Minden szempontból kultfilm :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 15. - 21:42:15 írta Mr.Sinister »