talgaby addig a pontig a belinkelt cikkre reagált, ami... hm... erősen megkérdőjelezhető. Illing állításainak biztos van vmi alapja, a kibontakoztatott elméletek inognak nekem jobban, mnt egy kártyavár a hurrikánban.
(mondjuk azért én a témát szívesen követném, mert eléggé érdekes, kiváncsi volnék pár könyvre még, amiben a két tábor járja körül a középkort.)
Én inkább lebeszélnélek róla. Ha egy elmélet a könyvek és ellenkönyvek fázisába lép, akkor annál unalmasabb dolog a világon kevés létezik. Sorra jönnek majd a bizonyítékok innen is és onnan is, míg az ember vagy:
-belefárad, és egy kézlegyintéssel hagyja, hogy az asok marha elintézze egymás között
-állást foglal és ilyen-olyan mértékben fanatizálódik adott tábor tanai mellett.
Aztán többnyire vagy az egyik tábor felülemelkedik és az lesz az elfogadott tény (így működik a tudomány ugyanis, kérem szépen, még a természettudományok is, amikről az ember azt hinné, hogy van, oszt' úgy van... hát *nem*!), vagy az egész elül anélkül, hogy bármi érdemleges lenne belőle (bár ez tudományos vitákban ritka, inkább filozófiai, politikai, vallási, szóval elvontabb összetűzések szoktak teljesen elfelejtődni).
Kennedy témába menjünk bele naaaaaaa 
Én inkább nem erőltetném. Összehozták már a legnépszerűbb titkos társaságokkal, a ruszkikkal, felsőbb körös CIA és/vagy FBI összeesküvésekkel, Roswellel, Jonesné odaégett almás pitéjével, szóval mindennel, amit ki lehet találni. 99%, hogy vagy bődületesen egyszerű a magyarázata (és akkor azért nem derül rá fény, mert senki se hinné el ennyi évtizednyi hiszti után, hogy csak annyi) vagy tényleg annyira magasra vezet, hogy még az ükonukáinknak is titkolózni fognak a felelősök ükunokái, tehát megint nem derül ki sosem.