Khöm...most úgy beszélsz, mint egy szánalmas Chelsea divatdrukker. Hááát Pont az ilyen nehéz időkben kell kitartani a csapat mellett! Mert "one life, one love, one United"!
Khöm, én már idestova 10 éve vagyok United drukker, előtte még a focit sem szerettem.

Nem erről van szó, egyszerűen pont az ellenkezője...annyira szeretem a csapatot, hogy amikor szenvednek egy-egy meccsen, szinte végig sem bírom nézni, mert anniyra idegesít. Most is ez volt a helyzet scholes piros lapján szinte felrobbantam...tapasztalt játékos aztán ilyen marhaságot csinál...áhhh.

A divatdrukker mindig annak drukkol, akinek megy, én ha az Unitednek nem megy, nem drukkolok inkább senkinek és nem is nézem a focit.

Legalábbis egy-egy ilyen produkció után mindig feljön bennem az, hogy nem érdemlik meg, hogy magukra húzzák azt a címeres mezt...tudom igazságtalan, mert előtte meg nagyon jól teljesítettek eddig, de akkor is mindig bennem van ez az érzés. De ha a többi meccs is ilyen szánalmas lesz, én nem fogom nézni ahoyg szenvednek...egyszerűen nem bírom nézni ahogy szenvednek.
A BL döntőnek legalább a felét nem bírtam végignézni mert mindig elkapcsoltam...a tizenegyeseket sem láttam élőben, miután ronaldo kihagyta, egyszerűen nem bírtam. Csak akkor kapcsoltam vissza amikor már ünnepeltek. Remélem most már érted mire gondoltam dokikám.