Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1497303 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #5260 Dátum: 2009. március 21. - 14:07:01 »
Milyen gyógyszer?  :nemtudom: És különben is... kicsoda ön?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5261 Dátum: 2009. március 21. - 14:17:49 »
Nem baj, a te esetedben örülünk ennek, hiszen így párszáz forintért tudunk hozzájutni azokhoz a képregényekhez.  ;D
:lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5262 Dátum: 2009. március 21. - 15:07:22 »
Közben a Knet-en az adminok kézzel lábbal magyarázzák, hogy miért überfrankó az oldal új kinézete, és ott sértik meg a látogatókat ahol tudják.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5263 Dátum: 2009. március 21. - 17:06:15 »
Már ne is haragudj Ben, de hol sértettek meg téged? Ha jól emlékszem, pl te kezdted a beszólogatást azzal, hogy az APEH-hez hasonlítottad az oldalt. Nem tudom, hogy neked is "beszólt-e" zoli, de ha igen, akkor megérdemelted, mert azon kívül, hogy az "utálom a képregény.netet és most odamegyek és jól beszólok nekik" hozzáállásoddal odamentél és írtál egy kommentet, azzal nem sokra mennek az oldal későbbi kiigazítása kapcsán. Mert pl Sepi leírta, hogy neki túl világos az oldal. Ami igaz is. Ezt hívjuk építő kritikának. A te hozzászólásaidat pedig beszólásoknak és teljességgel meg is értem, hogy szegény zoli kicsit ki van akadva, mert kb minden harmadik hsz olyan, hogy "kaki az egész, követelem vissza a régit". És ne is haragudj, de ha a Hzs-re írnál olyat, amit a Kn-re írtál, akkor tőlem jóval nagyobb letolást kapnál, mint amit zoli tett a KN-en. És ezzel a KN-es vitát a magam részéről lezártnak tekintem. ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5264 Dátum: 2009. március 21. - 17:08:17 »
Az én gyűjteményem minden képregényemmel együtt olyan 400-500 között mozog.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5265 Dátum: 2009. március 21. - 17:12:03 »
Nekem fogalmam sincs, hány képregényem lehet, mert a többséget vidéken tartom, és nagyon ritkán járok haza.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5266 Dátum: 2009. március 21. - 18:01:06 »
Hát, ha beleszámolom a magyar cuccokat, akkor nekem is olyan 500 felett lehet a szám, de még sosem számoltam össze... ;)

Más: pepo, nézted a meccset? Ilyen szinten meccset elcsalni a bíró részéről még a Football Manager 2009-ben is ritkán látok! Még Scholes kiállítása azt mondom jogos volt, bár hozzátenném, hogy a mozdulatban semmi szándékosság nem volt, csupán az egyensúlyát igyekezett megőrizni, miközben a labda felé rúgott, de arra azt mondom, hogy megadható a piroslap. Ellenben Rooney kiállítása számomra teljességgel érthetetlen, illetve az is, hogy miért lassította a bíró a Manchester játékát, amikor csak tudta. Arról nem is beszélve, hogy Painstilnek csak az első félidőben minimum 3 sárgalapos szabálytalánsaga volt és a másodikban is legalább kettő, ebből egyre adott lapot a bíró... :roll: Bár mondjuk az is igaz, hogy az 50. és a 70. perc között a kb 5-6 helyzetből legalább egyet illett volna berúgnia a fiúknak... :(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5267 Dátum: 2009. március 21. - 18:25:15 »
Az én gyűjtemény most, hogy azért pár képregényemtől megszabadultam, a bűvös 666-os számot mutatja.  ;D De ebben nincs benne az amiből kettő vagy esetleg több példány van, meg a nagy TV-s doboznyi régi Bobo és Góliát, Tom & Jerry, stb képregnyeim. Azokat nem számolom.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5268 Dátum: 2009. március 21. - 19:01:38 »
Húúúúúú, ne is mond. Egyszer már én is előkeresem azokat, mert nekem is volt pár belőlük, csak nem tudom, hova tettem őket. De most jó lenne kicsit nosztalgiázni velük... :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5269 Dátum: 2009. március 21. - 19:07:27 »
Zspider mondta még az eőző börze előtt, hogy ő mindig visz belőle a börzére, és egy csomót el is tud adni belőle. Akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy nem volna rossz megpróbálni eladni őket, de inkább megtartom őket. Egyrészt némelyik számomra értékes (pl pár 86-87-es Tom & Jerry), meg majd jó lesz az az esetleges gyermekeimnek, hogy terjesszem náluk az igét.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5270 Dátum: 2009. március 21. - 19:09:59 »
Hát igen, arra mindenképp. Meg hát, azért csak jó néha előszedni őket és felidézni a régi gyerekkori emlékeket. Tényleg, bár az előre lerendelt cuccaimon kívül nem tervezek nagy bevásárlást, de remélem egy-két Tiny Titanst sikerül jutányos áron szereznem a börzén... ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5271 Dátum: 2009. március 21. - 20:01:13 »
Scholes pirosa után kikapcsoltam, nem érdekelt. Addig is szánalmasak voltunk ahyg a pool ellen is. Amíg nem hajlandóak focizni is, nem fogom a meccseinkre pazarolni az időt. " meccs alatt szétestünk teljesen, nem akaork vészmadár lenni, de úszott az egész idény.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5272 Dátum: 2009. március 21. - 20:11:02 »
Khöm...most úgy beszélsz, mint egy szánalmas Chelsea divatdrukker. :roll: Pont az ilyen nehéz időkben kell kitartani a csapat mellett! Mert "one life, one love, one United"! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5273 Dátum: 2009. március 21. - 20:49:30 »
Ti a Chelsea-nek drukkoltok? De nem baseball, ugye?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5274 Dátum: 2009. március 21. - 20:55:16 »
Dehogy Chelsea! Még csak az kéne... :o Csak az ő divatdrukkereik voltak azok, akik az utóbbi két évben nagyon eltüntek, mióta nem nyer a csapatuk bajnokságokat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5275 Dátum: 2009. március 21. - 21:07:29 »
Csak azért, mert Pókember Mets drukker.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5276 Dátum: 2009. március 21. - 21:08:33 »
New Yorki, ez természetes, hogy a Metsnek drukkol.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #5277 Dátum: 2009. március 21. - 21:12:34 »
Egyszer kipróbáltam egy Baseball Manager játék demót is, de mivel gőzöm nem volt, hogy kivel mit kell csinálni, megtanulni meg lusta voltam, ezért hagytam a fenébe. Na, kb ennyi közöm van nekem a baseballhoz. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5278 Dátum: 2009. március 21. - 22:19:08 »
Idézet
Khöm...most úgy beszélsz, mint egy szánalmas Chelsea divatdrukker. Hááát Pont az ilyen nehéz időkben kell kitartani a csapat mellett! Mert "one life, one love, one United"!
Khöm, én már idestova 10 éve vagyok United drukker, előtte még a focit sem szerettem. ;)
Nem erről van szó, egyszerűen pont az ellenkezője...annyira szeretem a csapatot, hogy amikor szenvednek egy-egy meccsen, szinte végig sem bírom nézni, mert anniyra idegesít. Most is ez volt a helyzet scholes piros lapján szinte felrobbantam...tapasztalt játékos aztán ilyen marhaságot csinál...áhhh. :stupid:
A divatdrukker mindig annak drukkol, akinek megy, én ha az Unitednek nem megy, nem drukkolok inkább senkinek és nem is nézem a focit. :P Legalábbis egy-egy ilyen produkció után mindig feljön bennem az, hogy nem érdemlik meg, hogy magukra húzzák azt a címeres mezt...tudom igazságtalan, mert előtte meg nagyon jól teljesítettek eddig, de akkor is mindig bennem van ez az érzés. De ha a többi meccs is ilyen szánalmas lesz, én nem fogom nézni ahoyg szenvednek...egyszerűen nem bírom nézni ahogy szenvednek.
A BL döntőnek legalább a felét nem bírtam végignézni mert mindig elkapcsoltam...a tizenegyeseket sem láttam élőben, miután ronaldo kihagyta, egyszerűen nem bírtam. Csak akkor kapcsoltam vissza amikor már ünnepeltek. Remélem most már érted mire gondoltam dokikám.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5279 Dátum: 2009. március 21. - 22:26:53 »
Én is gyakran vagyok így. Csak én a Forma-1-el. Mindig is McLaren drukker voltam, és sokszor én is olyan ideges voltam, hogy hogyan tudtak elszúrni egy-egy bajnokságot. És már most nagyon pipa vagyok előre is, mert nagyon úgy néz ki hogy idén is sikerült nekik zsákutcába fejleszteni az új autójukat.  :drying: