Komolyan? Ezer éve ott áll nálam otthon, hozzá se nyúlok. Egyszer elkezdtem, de abbahagytam az elején.
Nekem a No1 Pók játék az első PSX-es verzió.
Tény, hogy kicsit lassan indul be a játék, az eleje főleg csak a pontgyűjtögetésről, meg a civilek megmentéséről szól, de amint feltűnnek benne a szuperbűnözők, már izgamasabb lesz. Viszont a Pókemberes hangulatot nagyon jól visszaadja, tök jók a hálóhintázások, a kombók, meg minden.

A legjobban az tetszett, hogy itt tényleg használható a pókösztön.

Lehet hogy azért is volt ilyen nagy hatással a játék rám, mert sok évvel ezelőtt játszottam a pc-s verziójával, ami finoman fogalmazva is egy ótvar bányarothadék volt (copyright by pepo

), ehhez képest tavaly, amikor elkezdtem játszani a ps2-s verzióval, csak pislogtam hogy mennyire durván meg van csinálva a játék a pc-s verzióhoz képest. Hallottam korábban, hogy nagy a különbség, de nem gondoltam volna hogy ennyire, tényleg ég is föld a két verzió.
Egyébként poén, hogy ha végigviszed a játékot, akkor nem muszáj előlről kezdened, hanem folytathatod a kalandozást a városban, csinálgatatod a miniküldetéseket tovább.
Egyébként a psx-es Póki játék is nagyon jó volt.

Kár, hogy csak addig látszik, amíg megiszod a pohárból.
Ja neeem, itt nem olyan vízről van szó.

A pályákon vannak kisebb-nagyobb vízfelületek, pl patakok, vizesárkok, kis sekély tavacskák, medencék, szökőkút, mocsarak stb, amik térdig érnek, és mindbe bele lehet grasszálni. Az a poén, hogy a víz nem random módon hullámzik, ha belemész, hanem teljesen úgy mint a valóságban, ahogy mozogsz, úgy kelted a hullámokat, tök élethű, és baromi jól néz ki. Van gyakorlati haszna is, mert pl van egy szörnytípus, amely láthatatlanná tud válni. Ha bemész egy nagyobb vízfelület közepére és nem mozogsz, akkor a láthatatlan szörnyek által keltett hullámok látszani fognak, ahogy mozognak a vízben, így meg tudod támadni őket, mielőtt közel érnének hozzád.