Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 980158 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #3760 Dátum: 2012. március 21. - 20:01:52 »
 :-[ :-[
Hű,jó gyorsan lekapták. :o
Nem sajnos nem tudok más linket.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3761 Dátum: 2012. március 21. - 20:59:00 »
A példáidban igazad van, de pont ilyesmiket értek az alatt, hogy "nem szó szerint". Ennyi változtatás szükségszerű elsősorban a más médium miatt, de azért is, hogy a képregényolvasók se tudjanak mindent előre - marha unalmas lenne akkor.  ;) A főszereplők mind ott vannak benne, a sorozatban is úgy történnek a dolgok, mint a képregényben (utca, város melletti tábor, farm, börtön), Rick ugyanúgy került bele, Shane motivációja ugyanaz, Carlt ugyanúgy lelőtték, itt is kiderült, hogy mind fertőzöttek, Michonne ugyanúgy jelent meg, nem butították le a karakterét (eddig), Hershell lánya ugyanúgy összejön a kínai sráccal, akinek a szerepe azonos a képregénybelivel, a pajtában ugyanúgy Hershell rokonai vannak zombiként, és így tovább.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3762 Dátum: 2012. március 21. - 21:19:58 »
Nem igazán hiszem, hogy egy több milliós nézőszámot célzó sorozat készítése esetén különösebben aggódnának amiatt, hogy 30-200e képregényolvasó előre tudni fogja, mi történik. Bár amiatt lehet, hogy másfél év alatt eladtak pár tízezret a Compendiumból.
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 22. - 06:51:04 írta talgaby »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3763 Dátum: 2012. március 21. - 22:31:00 »
Ez volt már?
Nyomjatok egy frissítést ha nem tölt be:
http://www.amctv.com/shows/the-walking-dead/dead-reckoning

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3764 Dátum: 2012. március 24. - 14:53:50 »
Idézet
Kiderült, hogy a Street Fighter × Tekkennél a lemezen fenn van 12 plusz karakter, akiket lezártak, és jóval később, plusz 10-20 dollárért lehet majd feloldani. Vagyis az ember megveszi a játékot, a lemezt, és nem fér hozzá a tulajdonában lévő adatokhoz. A játékostársadalom... nem igazán veszi az ennyire átlátszó gerinctelenséget jó néven.
A Bioware is pont ugyanezt csinálta. De ezt még be is nyelték volna játékosok, amit viszont a befejezéssel csináltak, az botrányosa...és botrányosan zseniális.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #3765 Dátum: 2012. március 24. - 15:26:38 »
Mi az?

Ju

• Pókfej
« Válasz #3766 Dátum: 2012. március 24. - 16:59:58 »
Még egy jó darabig nem játszom a Mass Effect 3-al, úgyhogy légyszi használjátok majd a spoiler gombot. ;) :-[

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3767 Dátum: 2012. március 24. - 17:19:28 »
A Bioware is pont ugyanezt csinálta.
És sokan is köpködik érte a Bioware-t, amiért a bolygó egyik legidiótább, legkörülményesebb és leggusztustalanabb aktiválási metódusát alkalmazza, csak ott még mindig inkább bocsátanak meg, mert az egyik legmagasabb színvonalú termékpalettával rendelkező nyugati fejlesztőcég (Blizzardot és a Valve-ot szokták még odatenni, amivel az elsőnél abszolút, a másodiknál kicsit nem értek egyet). A Capcom viszont már évek óta húzza ki sorra a gyufát a vásárlóinál az egyre inkább elkurvult hozzáállásukkal és megjelenéseikkel.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3768 Dátum: 2012. március 24. - 18:36:55 »
Todd, millió helyen foglalkoznak ezzel a témával, két katt, és többet olvashatsz róla, mint amennyit fél óra alatt legépelhetnék.
Idézet
És sokan is köpködik érte a Bioware-t, amiért a bolygó egyik legidiótább, legkörülményesebb és leggusztustalanabb aktiválási metódusát alkalmazza, csak ott még mindig inkább bocsátanak meg, mert az egyik legmagasabb színvonalú termékpalettával rendelkező nyugati fejlesztőcég (Blizzardot és a Valve-ot szokták még odatenni, amivel az elsőnél abszolút, a másodiknál kicsit nem értek egyet).
A Mass Effect 3 után talán változni fog ez a státusz. Egyrészt nagyon sok rajongót haragítottak magukra, másrészt ha elhisszük a nyilatkozataikat (legalábbis egy részét), az azt jelenti, hogy nincs egy épeszű ember a ME3 írói között.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #3769 Dátum: 2012. március 24. - 19:44:27 »
Hihetetlen pepo, de még csak azt se tudom, hogy egyáltalán mostanában mit ad ki a Bioware, szóval Ju elött azt se tudtam, egyáltalán mire keressek rá. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 24. - 19:49:43 írta Todd »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3770 Dátum: 2012. március 24. - 20:06:25 »
Egen, most nézem csak: nem írtam oda, hogy a Mass Effect 3 befejezéséről van szó. Elnézést.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3771 Dátum: 2012. március 24. - 20:20:28 »
Nagyjából utánanéztem, de így mivel nem játszottam egyik játékkal sem, nem értettem meg, hogy mi adott ebben felháborodásra okot, nem érzem, sem felháborítónak, sem kiemelkedőnek.
Szóval a tanulság az, hogy ezt így kívülről nem tudom megitélni. :nemtudom:

Mero

• Thanos
« Válasz #3772 Dátum: 2012. március 27. - 05:40:31 »
Fegyvermustra.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mero

• Thanos
« Válasz #3773 Dátum: 2012. április 06. - 18:43:21 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3774 Dátum: 2012. április 06. - 18:56:51 »
Komolyan ez a Silent Hill franchise a jelek szerint olyan, mint a Sega en bloc, csak kicsiben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3775 Dátum: 2012. április 06. - 20:58:19 »
Köszönöm, de nem akarok elolvasni egy ilyet sem, mielőtt magam játszottam volna vele.  ;) A SH3 poénját lelőtték nekem előre, azóta is bánom.  :drying:

Mero

• Thanos
« Válasz #3776 Dátum: 2012. április 06. - 22:07:47 »
Számomra semmi spoiler nem volt benne, de én nem is játszottam a szériával. A grafika,kezelés,hangok,visszatekintések...ilyesmiről van benne szó.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3777 Dátum: 2012. április 06. - 22:12:32 »
A visszatekintés is az nekem, mert ezt a részt állítólag úgy csinálták, hogy alapul vették a legsikeresebb 2. részt, és nem akarom tudni, miben köszön majd vissza.

Na jó, nem bírtam ki, elolvastam.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 06. - 22:18:46 írta kaine »

Mero

• Thanos
« Válasz #3778 Dátum: 2012. április 07. - 15:18:30 »
 ;D
És ?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3779 Dátum: 2012. április 07. - 18:58:28 »
Tényleg nem spoileres. Eddig bíztató, remélem tényleg jó lesz.
Már megjelent a 2-3-as részek HD-s újrakiadása, az állítólag kritikán alulin kaki lett. Ahogy az új Resident Evil rész is, az Operation.