Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #4560 Dátum: 2013. február 06. - 12:20:02 »
Az a vicces, hogy arra számítottam - miután mondtad, hogy lesz valami -, hogy Sully mégis átveri. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4561 Dátum: 2013. február 06. - 15:44:52 »
Hát azután, hogy az első részben is látszólag meghalt, majd a könyvben is, én nehezen hiszem, hogy valaha is elhinném még róla, hogy tényleg meghalt.  ;)
A PS2-vel nem tudtam várni annak idején, mert jött rá Pókember, meg Silent Hill is. A PS3-mal már simán megvártam, amíg féláron vehettem egyet. Nyilván az újjal sem lesz másként. Ha egyáltalán. Nemigen tudok most olyan címet mondani, ami miatt feltétlenül kéne nekem egy új gép. A Silent Hill már rém gyenge, a Resident Evil sem nagy szám, sorozatból meg más ANNYIRA nem tetszik.
Nekem már PS3-on is az új címek tetszettek igazán, nem a régi nagy sorozatok folytatásai. A kedvenceim a Dead Space, az Uncharted, a Heavy Rain, az Arkham Asylum és City, vagy a Shadows of the Damned mind ezen a generáción debütáltak.
És idén is a 2 új cím tűnik a legérdekesebbnek.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 06. - 16:00:56 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4562 Dátum: 2013. február 06. - 17:45:37 »
A Dead Space-t próbáltam, az nem jött be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4563 Dátum: 2013. február 07. - 12:35:06 »
Aztán a végén az a kavarás, hogy csak életben van, az kicsit ott feleslegesnek éreztem... emígy sztem nagyobbat ütött volna, kicsit olyan volt így nekem, mintha nem merték volna bevállalni ezt a véget, és inkább gyors visszacsinálták az "utsó pillanatban"...
Jut eszembe, a 3. rész legjobb szövege:
- Hogy a fenébe jutunk át egy 600 mérföldes sivatagon?
- Nos, technikailag ez a közepén van, szóval csak 300 mérföld.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4564 Dátum: 2013. február 07. - 12:47:17 »
Ja. ;D

Ja meg ami még nekem negatívum, hogy itt most a gonoszok nem voltak annyira kibontva... pölö a mágus kölök, kicsit olyan furi volt hogy nem lehetett tudni hogy csinálja a kis trükkjeit... ki a fene volt ő, honnan tudta ezeket stb...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4565 Dátum: 2013. február 07. - 13:05:51 »
Alapvetően ez a 3. rész kicsit az első kettő összegyúrása csak. A 2. biztos nagy siker volt, és gyorsan csinálni kellett egy újat. Rengeteg ismétlés van benne (töredezett úton futni, mielőtt leszakad, meg ilyenek), csak a körítés más. Már vártam valami ember-szörnyet is valahova. :) Itt is a végső pálya az elveszett város, amiben valami spéci emberek az ellenfelek, és amely természetesen leomlik a végére... Chloe hirtelen eltűnt a semmibe, Elena is túl hirtelen került be - mi a frászt csinált ő Jemenben egyáltalán annyi ideje, hogy mindent ismert, még a nyelvet is?
De ezek persze csak apróságok, a játék élvezetes volt, ez a lényeg.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4566 Dátum: 2013. február 07. - 13:37:19 »
Jaja, rengeteg szál volt ami nem lett kibontva, lehet benne abban, hogy télleg gyorsan kellett vmit összerigyenteni...

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4567 Dátum: 2013. február 09. - 09:35:51 »
Srácok, megint egy kis segítség kéne. A PS3-ra, belső merevlemezére, hogy tudok videókat és képeket feltölteni, anélkül, hogy a netre csatlakoznék vele? USB kábellel megy a dolog? A menüben hol van ilyen opció, már ha van egyáltalán?
Bocs a ( gondolom ) hülye kérdésért, de egyszerűen nem jöttem még rá. A használatijában semmi ilyen pontot nem találtam.
Köszi!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #4568 Dátum: 2013. február 09. - 12:11:45 »
Ha csatlakoztatsz rá usb-n vinyót az megjelenik a menüben. Ott lépj rá, majd háromszög show all, majd a kiválasztott filmre háromszög copy. Aztán besorolja a videóid közé.
Ezt most fejből írtam, de kábé ez a menete.
Jut eszembe a HD beállításokat megcsináltad már. Ha már videót nézel rajta érdemes jó minőségbe tenni.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4569 Dátum: 2013. február 09. - 17:26:53 »
Köszi a segítséget! Igen már beállítgattam. A BD lejátszóm is SONY  és elég hasonló a menüje.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4570 Dátum: 2013. február 11. - 18:16:25 »
Új 10 perces gameplay.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #4571 Dátum: 2013. február 11. - 18:37:58 »
Jónak néz ki ez a játék is.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4572 Dátum: 2013. február 11. - 19:12:01 »
Igen, szerintem is.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4573 Dátum: 2013. február 11. - 22:45:02 »
Kicsit mintha mangásabb lenne a megszokottnál, de nekem is tetszik. Méghozzá olyannyira, hogy talán ez lesz az első Tomb Raider játék, amibe bele is kezdek. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4574 Dátum: 2013. február 13. - 08:57:54 »
Hoooo, a Bat Hungaryn olvastam!

Hivatalos! - Az Arkham 3 ebben az évben érkezik!
Nagyon jó hírrel kezdünk ma. Elég jól ment nekik most a szekér és Warner emberei elszólták magukat. A pénzügyi vezérigazgató helyettes, John K. Martin erősítette meg a feltételezést:

"Egy igen kemény játékot dobunk ebben az évben a piacra, melyben hatalmas szerepet kap az Arkham franchise, tehát reméljük, hogy a Warnernek idén is jó éve lesz."

Ez kurta jó lenne :o csak egyrészt félek, hogy már a Nextgenre tervezik (bár a pletykák Killzone és Motorstorm ról pletykálnak, hogy azok lesznek az első játékok Ps4-re), másrészt, lehet pindurit kacsa szagú... mert még semmi rá utaló jel nem volt, Arkham2-nél majd egy évvel előtte volt egy kis teaser, infó, stb, itt meg még semmi, nagyon septiben dobnák ezt ki, ha tényleg idén jelenne meg... :headscratch:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4575 Dátum: 2013. február 13. - 09:15:31 »
Van egy eladó Assassin's Creed 3 Connor figurám. Részletek a csere-bere topicban:
http://www.pokember.hu/forum/index.php/topic,66.2840.html

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4576 Dátum: 2013. február 13. - 09:27:58 »
Hoooo, a Bat Hungaryn olvastam!

Hivatalos! - Az Arkham 3 ebben az évben érkezik!
Nagyon jó hírrel kezdünk ma. Elég jól ment nekik most a szekér és Warner emberei elszólták magukat. A pénzügyi vezérigazgató helyettes, John K. Martin erősítette meg a feltételezést:

"Egy igen kemény játékot dobunk ebben az évben a piacra, melyben hatalmas szerepet kap az Arkham franchise, tehát reméljük, hogy a Warnernek idén is jó éve lesz."

Ez kurta jó lenne :o csak egyrészt félek, hogy már a Nextgenre tervezik (bár a pletykák Killzone és Motorstorm ról pletykálnak, hogy azok lesznek az első játékok Ps4-re), másrészt, lehet pindurit kacsa szagú... mert még semmi rá utaló jel nem volt, Arkham2-nél majd egy évvel előtte volt egy kis teaser, infó, stb, itt meg még semmi, nagyon septiben dobnák ezt ki, ha tényleg idén jelenne meg... :headscratch:

Nos, ha minden igaz domain neveket is foglalnak már le:
http://www.cinemablend.com/games/Batman-Arkham-3-Possible-Titles-Revealed-51361.html

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4577 Dátum: 2013. február 14. - 22:30:41 »

Masszívan jók ezek a stori trailerek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4578 Dátum: 2013. február 14. - 23:17:34 »
Harmadszor is befejeztem az Uncharted 3-at, most eggyel erősebb módban. Továbbra sem ad semmi extrát, ami azért elég nagy csalódás. :( Ráadásul még olyan sincs, hogy fejezet választás, mindig csak az épp aktuálisat lehet játszani - de még visszanézni is.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4579 Dátum: 2013. február 17. - 20:19:03 »
Én meg tegnap éjjel végére értem az Assassin's Creed 2-nek. Állat jó volt a befejezés! :oh: :spidey: De összességében az egész játék is nagyon tetszett, igazi mestermű. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú lesz a játék, már kicsit vártam is, mikor érek a végére. :D Persze még így is maradtak apró mellékküldetések a városokban amiket meg lehetne csinálni. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.