Pár másik témában előkerült a Vissza a jövőbe, és erről eszembe jutott, hogy én is kijátszottam pár hete a Telltale Games által készített kalandjáték változatot, amiről Ben még a megjelenése környékén írt. (Egy ideje megvolt, akciósan vettem a GOG-on, de sokáig megfeledkeztem róla.)
Egészen jó kis cucc, ezen is látszik, hogy szeretettel nyúltak az alap témához. Magán hordozza a kiadó kalandjátékainak jó és rossz jegyeit is (utóbbiba tartozik, hogy az öt epizód alatt összesen nem járunk be két háztömbnyi területet, de közben Hill Valley öt teljes idővonal-változáson megy át a nagyívű tettek miatt).
A sztori egész érdekes, igaz, kissé agyament a filmekhez képest. Christopher Lloyd meglepően sokat szerepel benne, bár a dokinak a 19 éves énje inkább a főszereplő, mint az öreg. És Marty színésze is egészen jól elkapta Fox hangját.
Összességében pofás kis cucc, és ha az ember ismeri a kiadó játékait, és tudja, milyen stílusra számítson, akkor pláne megéri. Meg egész jól folytatja a filmeket, tesz bele egy érdekes elemet azzal, hogy a doki életébe belekeveredik egy nő, aki eléggé felforgat pár idővonalat.