Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000466 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #5860 Dátum: 2014. április 17. - 18:32:49 »
Ha lenne a legkönnyebb Achivement a  laurel megbőgetése lenne  :hehe:
:lol: :lol:

És a játék intrója úgy kezdődne, hogy "A nevem Oliver Queen..." ;D

He, azért a Supi játékba annyira nem tudsz szabadon rohangálni... mivel a várost minden másodpercben megtámadja valami és neked sietned kell oda különben vége a gamenek... :roll:
Ja, elég nehéz lett a játék, félbe is hagytam. Bár párszor játszottam egy kóddal, amivel nem sérül a város (kvázi örökélet kód), de így sem volt kedvem végigjátszani.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5861 Dátum: 2014. április 17. - 21:45:23 »

Akkor javaslom a Superman Returns játékot. ;) Ugyanúgy rohangálhatsz Szupival is, csak még van egy csomó más képessége is. ;D

Megvan a játék ki is vittem már párszor ;)

Ja, elég nehéz lett a játék, félbe is hagytam. Bár párszor játszottam egy kóddal, amivel nem sérül a város (kvázi örökélet kód), de így sem volt kedvem végigjátszani.

Hát igen ahogy BuB is írta nincs olyan pillanat amikor azt tehetnéd amit szeretnél, ezáltal nincsenek is mellék küldik.Hogy egyik örök kedvenc animációs filmemet a Hihetetlen családot idézzem:Valami mindig történik, az embereket állandóan meg kell védeni öt perce hoztam helyre valamit, de már megint tönkrement minden, csal 5 percre nem tudna egy kicsit megmentve maradni ;D (Valahogy így hangzott)
Idegesítő hogy ugyan Supi halhatatlan, ott van fennt az a kis Metropolis csík ami a város "életét" mutatja, ami már attól a felére csökken, hogy véletlenül nekifújsz pár kocsit egy épületnek...
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5862 Dátum: 2014. április 18. - 16:14:29 »
A mindig naprakész index techrovat…
Idézet
A piac ugyanis gyökeresen átalakult, és egyre többen vesznek játékkonzolt a pc folyamatos bővítgetése és karbantartása helyett, illetve a videojáték, mint kikapcsolódási forma jóval elfogadottabb és elterjedtebb, mint az előző generáció indulásakor.
Kontra…
http://gearnuke.com/pc-dominates-market-51-console-30-mobile-13-according-new-report/

Todd

• Pókfej
« Válasz #5863 Dátum: 2014. április 18. - 17:06:32 »
Vegyél már egy konzolt tg, úgyis mindenki tudja, hogy ezért hozod fel mindig ezt a témát, mert igazából alig bírsz ellenállni.  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5864 Dátum: 2014. április 18. - 17:20:01 »
Kéne hozzá egy tévé is akkor, nem? :)
Amúgy pocsékul megy az irányítás kontrollerrel. Van itthon kettő is, de nemigen használom őket.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5865 Dátum: 2014. április 18. - 17:49:32 »
Monitorra is rá lehet tenni. Már ha van rajta HDMI.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5866 Dátum: 2014. április 18. - 17:53:36 »
Az igazi gaming experience nekem is totál Pc-hez köthető. Tény, hogy a konzol megadja az 'elérhetőség' és a 'kényelem' illúzióját egy pár évig, de hosszú távon Pc-n nincsenek olyan széles kompatibilitás problémák és nincs olyan játék genre, ami nem élvezető, ellenben konzolon ez nem teljesen igaz. Ettől eltekintve, ha lenne keret, mindkettőnek helye lenne az életemben, nem feltétlenül ki az egyik a másikat, sőt jól ki is egészíthetik egymást.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5867 Dátum: 2014. április 18. - 18:24:20 »
Uh, nem tom ezt hova lehetne rakni, de mivel a Arkham fanfilm így ide... durva, nagyon jól is megvan csinálva meg durva is, 18 alat nem ajánlott ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5868 Dátum: 2014. április 18. - 21:14:49 »
Ja, tényleg klassz volt.  :D
hosszú távon Pc-n nincsenek olyan széles kompatibilitás problémák és nincs olyan játék genre, ami nem élvezető, ellenben konzolon ez nem teljesen igaz.
Ez alatt a szokásos nincsen konzolra egér és billentyűzet (ál)problémára gondolsz?
De pl. egy jó Flight Simet csinálhatnának konzolra, akkor tuti lecserélném a HighFly-ban arra a számítógépeket.  ;D Mennyivel egyszerűbb lenne akkor az életem...
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 18. - 21:53:30 írta Todd »

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5869 Dátum: 2014. április 19. - 10:02:39 »
Valakinek itt van Plus a ps-hez? A Hotline Miami-t nem tudom frissíteni, mindig 8002AE22-es hibára hivatkozik, majd kilép.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5870 Dátum: 2014. április 19. - 10:16:20 »
Nem, én csak demo letöltögetésre használom a Network-ot.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5871 Dátum: 2014. április 19. - 10:25:51 »
Az a havi ezres megéri, így legalább egy-két játékot ki tudok próbálni.
A joytick egyre könnyebben megy, az alap 3-as érzékenység helyett 11-esen tökéletes. Most már biztos, hogy veszek egy PS4-et, azt is csak multira. Evolve debütre megjelenésre meglesz.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5872 Dátum: 2014. április 19. - 10:33:29 »
Én már egy játékot átlag 2-4 hét alatt pörgetek ki, és sokszor több hét eltelik úgy, hogy nem is játszom. Szóval nekem már nem érné meg a plusz egy ezrest.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5873 Dátum: 2014. április 19. - 10:40:39 »
Ez nálam is leginkább majd a PS4-en térül meg, mert azt hiszem oda kötelező a Plus ahhoz, hogy tudjak multizni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5874 Dátum: 2014. április 22. - 20:53:51 »
Arról tudtok valamit,hogy a Batman Arkham Origins GOTY változat mikor jelenik meg? A Konzolvilágban azt írják,hogy június,de máshol nem láttam megjelenési dátumot csak náluk :headscratch:

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5875 Dátum: 2014. április 22. - 21:06:17 »
Tudtommal a season pass a mai nappal teljes lett, így ha van eszük, minél hamarabb kiadják. Infót még én sem találtam.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5876 Dátum: 2014. április 22. - 21:28:35 »
A június elég közeli időpont,úgyhogy szerintem sokáig nem akarják húzni ezt a mókát. Arról nem is beszélve,hogy ősszel már érkezik az Arkham Knight szóval...

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5877 Dátum: 2014. április 22. - 21:32:47 »
Meg annyi gond volt a játékkal, szerintem le kéne zárni minél hamarabb.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5878 Dátum: 2014. április 22. - 21:34:02 »
Mondjuk a készítők helyében dlc-k helyett valami javítást adtam volna ki,de ők tuti jobban tudják :roll: Most ha még azt is kiadnák akkor sose lenne lezárva ez a rész ;D

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5879 Dátum: 2014. április 22. - 21:35:43 »
Javításokat egy GoTY után is lehet csinálni. Más kérdés, hogy a DLC fontosabb volt, utána meg már úgyis leszarják.