Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000978 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #760 Dátum: 2008. november 05. - 10:17:09 »
Én inkább ezzel játszom most: ;D http://en.wikipedia.org/wiki/PixelJunk_Monsters
Grafikailag aranyos 2D játék néhány 3D elemmel, a játémenet meg zseniális, főleg ha co-op játszol.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #761 Dátum: 2008. november 05. - 10:18:24 »
Bivalyos. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #762 Dátum: 2008. november 05. - 11:05:14 »
Amikor vki (Ben?) belinkelete ide a gépigényét, már sejthető volt, hogy csak egy összehányt emulátor lesz, zéró PC-s megoldással, és a jelek szerint az irányítást se voltak hajlandóak átírni leglaább egérre. Üdvözlet az igénytelen portolások korában. És lehet szépen megköszönni a játék kiadójának, mert valójában az sz*ja le mostanság a PC-seket (a japánok se sokkalta jobbak persze, az egeret, mint olyat ők se ismerik, de legalább hajlandóak billentyűzetre optimalizálni az irányítást PC-nél).

Ju: Ez csak egy sima tower defense, nem? Csak azért kérdem, mert akinek nincs PS3-a, az azért PC-n is kiptóbálhatja a kismillió klón akármelyikét (és nem ekll feltétlen WarCraft III-at telepíteni hozzá).
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 05. - 11:13:04 írta talgaby »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #763 Dátum: 2008. november 05. - 11:13:40 »
Amikor vki (Ben?) belinkelete ide a gépigényét

Én voltam. Én is láttam azonnal, hogy ezt PC játszani totál kínszenvedés márcsak a gépigény miatt is.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #764 Dátum: 2008. november 05. - 11:21:49 »
3as intel procim van, 1 giga memória a gépben, és egy 256 megás geforce 6600as. XP, és kellett hozzá a legújabb videókártya driver. directX-ból valamilyeik 9es jó volt neki.
This is a joke. A real practical Joke.

Ju

• Pókfej
« Válasz #765 Dátum: 2008. november 05. - 11:34:34 »
Igen, tulajdonképpen egy sima tower defense játék, de nagyon hangulatos és a legtöbb pálya kihívás. A lényeg az, hogy lehet ketten játszani és úgy sokkal szórakoztatóbb.

Todd

• Pókfej
« Válasz #766 Dátum: 2008. november 05. - 13:39:30 »
Példul az első videó: lövöldözés, robbanás, harc, gyilkolás, Pókember pedig lehajtott fejjel sétál ezek között a tetőn... wazz.
Nekem is ugyanez volt az első benyomásom a játékról. Úgy akartak képregényes játékot csinálni, hogy teljesen kimaradtak a képregények az összes fejlesztő életéből. Hihetetlen méretű bakikat, és hülyeségeket tartalmaz a játék. Venom káoszba taszítja New Yorkot, bazzmeg mi ez, ugyanaz a Venom, aki mindig vigyázott rá, hogy ne sodorjon veszélybe kívülállókat. Az említett kezdő videót tovább tetézte az is, hogy a Resident Evil szériából jól ismert Moonlight Sonata szólt alatta. Oké, hogy Beathoween, meg minden, de mégis ockodnék tőle, hogy olyan zenét tegyek egy játék nyitó vidijébe, ami már egy másik játékban igen közismert lett. A minimum 3 méteres Luke Cage szintén elég húzós volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #767 Dátum: 2008. november 05. - 14:42:06 »
Miért ne vihetné Luke Cage MJ-t kocsival valahova? Egy házban laknak, mehettek éppen Pókemberhez is valahova.  :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #768 Dátum: 2008. november 05. - 15:31:30 »
Miért más feleségét cipeli, amikor neki is van? és Hol van ilyenkor Jessica Jones, aki szintén szuperképességekkel rendelkezik? Nem túl logikus. Legalább az ő felesége is ott lett volna a kocsiban.
This is a joke. A real practical Joke.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #769 Dátum: 2008. november 05. - 15:37:37 »
PC-n én amúgy sem próbáltam volna ki, majd meglátjuk hogy milyen lesz PS2-őn. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #770 Dátum: 2008. november 05. - 19:29:15 »
Én tudom milyen lesz. Borzalmas. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #771 Dátum: 2008. november 05. - 21:07:40 »
Miért más feleségét cipeli, amikor neki is van? és Hol van ilyenkor Jessica Jones, aki szintén szuperképességekkel rendelkezik? Nem túl logikus. Legalább az ő felesége is ott lett volna a kocsiban.
Nos, egy szörnyen egyszerű magyarázat: Mary Jane hazafelé tartott fotózásról, amikor Cage meglátta a kocsiból, és mivel egy helyen laknak és jóban vannak, hát felvette és hazavitte.  ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #772 Dátum: 2008. november 10. - 18:04:17 »
Már egy csomó játékból készült képregény, de hiányolom a Grand Theft Auto képregény változatát. Úgy döntöttem, hogy lehet hogy elkezdenék rajzolgatni, és összedobni GTA stripeket. Mindegyik kb. 6 kockás lenne. De persze a nulláról indulok, ugyanis még azt sem tudom pontosan, hogy hogy kell a photoshop-ban kiszínezni azt, amit megrajzoltam. Vagy egyszerűbb a gépen megrajzolni? Várom ezzel a strip-pel kapcsolatban a véleményeket, ötleteket, én is gondolkozok rajta hogy hogy is lehetne ezt kivitelezni. Azt már eldöntöttem, hogy ezek a képregények a GTA III-hoz és a Liberty City Stories-hoz kapcsolódnának szorosan.
Amúgy ti melyik játékokkal játszottatok a GTA-ból? Én a III-at és a Liberty-t végigjátszottam, a Sanandreas lemeze meg hibás, azt nem tudtam végigjátszani.
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 10. - 18:06:00 írta benya11 »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #773 Dátum: 2008. november 10. - 18:15:37 »
Én a régiekkel játszottam sokat, az újak már nem jönnek be. A rajzokhoz meg... Szerintem ne a külcsínt helyezd előtérbe, ha vicces stripeket szeretnél készíteni, akkor kezdésnek megfelelnek az egyszerű, fekete-fehér alakok is (lásd: Piramisfej, xkcd).
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #774 Dátum: 2008. november 10. - 18:30:08 »
xkcd? :headscratch: Az melyik?

Lehet hogy igazad van a fekete-fehér alakokat illetően. Majd megnézegetem a neten a karaktereket. Meg azt is ki kéne még találnom, hogy milyen pózban beszélgessenek a karakterek, és persze hogy miről... :D De ez már legyen az én gondom.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #775 Dátum: 2008. november 10. - 18:31:44 »
Ehun e: xkcd.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #776 Dátum: 2008. november 10. - 18:34:20 »
Aha, jó kis "alap" strip. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #777 Dátum: 2008. november 11. - 08:24:28 »
Én viszont inkább a színes figurákat javaslom.
A GTA bővelkedik az igen könnyen felismerhető alakokban, úgyhogy nem igényelnek komoly rajztodást, a PS-el zínezést elsajátítani szintén nem egy nagy durranás. Kicsit tovább tart, de szerintem simán megéri.
amúgy én anno a GTA2-vel, meg a Vice Citivel, és a San Andreassal játszottam.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #778 Dátum: 2008. november 11. - 14:58:33 »
De akkor hogy színezni tudjak, az általam készített rajzok körvonalát át kell rajzolnom a gépen is, nem? Gépen átrajzolni a körvonalat egyébként hogy is kell? Hosszú ideig tart? Vagy az nem jó ha nem gépen színezem?
Amúgy már nagyjából kitaláltam, hogy kik lesznek a szereplők, meg pár sztori is már tiszta előttem.
Esélyes főszereplő jelölt:

Ez ugye a GTA III-ban a főszereplő. Toni Cipriani lesz a neve, ami a LibertyCityStories-ban a főszereplőé.

Todd

• Pókfej
« Válasz #779 Dátum: 2008. november 11. - 15:25:16 »
Nem feltétlenül kell tárajzolnod a körvonalakat.
Én úgy csinálom, hogy a kész rajzon, amit bescanneltem, kijelölöm a csúcsfényeket, majd negatív kijelölés, és ezt átmásolom egy másik rétegbe, az eredetit törlöm, és ezután van 2 rétegem, a felsőben a körvonalak, az alsóban semmi, és így nyugodtan tevékenykedhetek az alsó rétegben.
Majd ha befejeztem, akkor ismét egyesítem a kettőt.
Nem tudom, érthető volt-e, igazából nem hiszem... :-[