0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mindig mondtam. Ja, meg Ledger. Hátha Ben bácsi jobb lesz. A Ben bácsik mindig jók.
Idézetet írta: kaine - 2013. augusztus 23. - 21:59:29Mindig mondtam. Ja, meg Ledger. Hátha Ben bácsi jobb lesz. A Ben bácsik mindig jók. Nekem nagyon tetszett az alakítása, több filmjét is szeretem.Bale és Nolan nagyon jó páros lásd The Prestige
Idézetet írta: Comicboy - 2013. augusztus 24. - 21:47:36Idézetet írta: kaine - 2013. augusztus 23. - 21:59:29Mindig mondtam. Ja, meg Ledger. Hátha Ben bácsi jobb lesz. A Ben bácsik mindig jók. Nekem nagyon tetszett az alakítása, több filmjét is szeretem.Bale és Nolan nagyon jó páros lásd The Prestige Nolan nem rossz rendező, de a Batmanje az. Az általad említett Tökéletes trükk, vagy a Memento és az Álmatlanság nagyon jó.Bale pedig egy túlhypolt színész. Batmannek csapnivaló. A Velvet goldmine-ban hozta a karaktert. Joker pedig Nicholson és Romero, ebben a sorrendben.
Idézetet írta: Kit Walker - 2013. augusztus 24. - 21:55:44Idézetet írta: Comicboy - 2013. augusztus 24. - 21:47:36Idézetet írta: kaine - 2013. augusztus 23. - 21:59:29Mindig mondtam. Ja, meg Ledger. Hátha Ben bácsi jobb lesz. A Ben bácsik mindig jók. Nekem nagyon tetszett az alakítása, több filmjét is szeretem.Bale és Nolan nagyon jó páros lásd The Prestige Nolan nem rossz rendező, de a Batmanje az. Az általad említett Tökéletes trükk, vagy a Memento és az Álmatlanság nagyon jó.Bale pedig egy túlhypolt színész. Batmannek csapnivaló. A Velvet goldmine-ban hozta a karaktert. Joker pedig Nicholson és Romero, ebben a sorrendben. Talán...de nekem ő a No. 1. végül is Batmant vele ismertem meg, ami azért sokat számít.