Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1137746 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Funny
« Válasz #6840 Dátum: 2011. január 10. - 10:39:27 »
Használhatatlan bölcsességek

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.

A bánatomat italba akartam fojtani, de tud úszni az a bestia.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.

Már régóta keresek egy frappáns rövidítést a klubunkhoz, de sehogy sem találok, a neve : Fiatal Alkoholisták Szövetsége... Tud valaki egyet?

Te egy akkora paraszt vagy, hogy a házatokban nincs is a székeken háttámla, hogy mindenhová le tudj ülni a permetezővel!

A kisfiúk ugyanazon okból vesznek Kinder tojást, mint amiért a férfiak vásárolnak női fehérneműket. Nem igazán a termékre van szükségük, inkább a meglepetésre, ami bennük van...

A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!

Aki az életet tréfának tartja, az gondoljon a poénra is.

A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert előtte fél éjszakát könyörögnek érte.

A szenilitásban az a legjobb, hogy saját magad elöl dughatod el a Karácsonyi ajándékokat.

Az élet egy kaki játék, de a grafikája nagyon ott van...

A szemezés nem mindig működik, már csak annál az egyszerű oknál fogva sem, hogy a nők szeme nem a mellükön van.

Ön dönt, iszik vagy vezet! De egyszerre a hármat ne csinálja!

Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

A régész az az ember, akinek a karrierje romokban hever.

Én már csak úgy vagyok a munkakedvvel, mint az egyszerű lány a szombati buli után. (vagy megjön vagy nem...)

Az ember életének egyharmadát tölti emeletes marhaságok olvasásával.
Ez volt a mai adag...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6841 Dátum: 2011. január 10. - 11:53:30 »
Háá, ezek hatalmasak Ben! Asszem memorizálok párat, jó lesz őket elsütni egy-egy társaságban. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6842 Dátum: 2011. január 10. - 12:07:28 »
Van még néhány:

Felhívtam a mobilszolgáltatómat, de azt mondta be egy automata: "Valamennyi munkatársunk foglalt!" Gratulálok a sikeres párkapcsolataikhoz, de valaki vegye már fel azt a rohadt telefont!
Jobb egy keveset megérteni, mint sokat félreérteni.
Próbáltam megtanítani a kutyámat táncolni, de totál tehetségtelen. Két bal lába van.
A haverjaim beszóltak, hogy elég béna a szövegem, különösen a hasonlataim. Most úgy érzem magam, mint egy sonkás szendvics a kemoterápián.
Soha ne tegyél olyasmit, amit utána egy mentősnek nem tudsz megmagyarázni.
A házasság az, amikor egy férfi és egy nő eggyé válnak. A probléma ott kezdődik, amikor megpróbálják eldönteni, hogy melyikük legyen az.
 Az idei újévi fogadalmam az lesz, hogy felhagyok a szerencsejátékkal. Fogadni mernék, hogy nem tart sokáig.
20 éves korunkban nem érdekel, a világ mit gondol rólunk.
30 éves korunkban elkezdünk aggódni azon, a világ mit gondol rólunk.
40 éves korunkban rájövünk, hogy a világ nem is törődik velünk.
Mielőtt kölcsön kérsz egy baráttól, gondold végig, melyikre van nagyobb szükséged: a pénzre vagy a barátra?
Én mindig halálosan komolyan vettem az Állatkertben az "Állatokat etetni tilos!" feliratokat. A főnököm mégis kirúgott, mondván, ez az állatgondozókra nem vonatkozik.
Hogy én szkeptikus lennék? Remélem, van rá bizonyítékod!
Gyerekkoromban a Karácsony mindig nagy szívás volt, mert én azt hittem, tényleg a Jézuska hozza az ajándékokat. És sajnos a szüleim is.
Meztelenül születünk, éhesen és fázva. Aztán a dolgok még rosszabbra fordulnak.
Katonák első számú szabálya: sose oszd meg az őrhelyedet olyannal, aki bátrabb nálad.
Vettem egy karácsonyfát, de olyan nagy volt, hogy nem fért be az autómba, ezért le kellett vágnom a tetejét. De semmi gond, már úgyis régi vágyam volt egy kabrió.
Minden embernek fotografikus a memóriája, de van, akinél kifogyott a film.
Ahhoz, hogy egy nő boldog legyen egy férfi mellett, nagyon megértőnek kell lennie és egy kicsit szeretni.
Ahhoz, hogy egy férfi boldog legyen egy nő mellett, nagyon kell szeretnie őt, de egyáltalán nem szükséges megérteni.
Kerüljétek, a hosszú, tudományosan hangzó szavak detergentálását a mondatokban, főleg ha nem tudjátok, mit jelent.
Nanoszekundum: az a nagyon rövid időtartam, ami az ENTER leütése és a "Fene egye meg, ezt nem lett volna szabad letörölnöm/elküldenem" gondolat megjelenése között telik el.
Azt se oktatják sehol, hogyan válassz feleséget.
A természeti katasztrófák csak úgy megtörténnek.
Elkezdtem olvasni egy szótárat. Bár már a kétharmadát elolvastam, de még mindig csak a "Tartalomjegyzék"-nél járok.
A főnököm olyan buta néha. Bár ha jobban belegondolok, ez nem olyan rossz. Ha okosabb lenne, már rég kirúgott volna.
Sose próbáld meg kitalálni a feleséged ruhaméretét. Csak vegyél valami kis méretű ruhát, és őrizd meg a blokkot.
Kevés ember utálja annyira a gyorskaját, mint a kannibálok.
Isten bizony, ateista vagyok!

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6843 Dátum: 2011. január 10. - 14:03:23 »
Tényleg nagyon jók, rendesen megnevettettél így a tanulási szünetben, köszi Ben!  :)
Én is próbálom a legjobbakat megjegyezni, biztos jóljönnek még ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #6844 Dátum: 2011. január 10. - 19:22:53 »
Nagyon nagyok.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6845 Dátum: 2011. január 10. - 21:12:04 »
Jameson fullba nyomja a kretént

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6846 Dátum: 2011. január 10. - 21:19:38 »
Classic  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6847 Dátum: 2011. január 11. - 12:18:24 »
Jópofa az öreg JJJ ;D valami kimaradt jelenet amúgy, vagy csak fun?

Nem tudom volt-e már (+18):

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6848 Dátum: 2011. január 11. - 12:35:45 »
Kimaradt jelenet.
Heh, ez jópofa, jól megcsinálták. :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6849 Dátum: 2011. január 11. - 14:03:39 »
A mai adag

A repülőgépben töltött idő hamar elszáll.
Megpróbálni boldognak lenni olyan, mint építeni egy gépet, aminek egyetlen feladata van: csendben működni.
Aki tudja csinálja. Aki nem, az szabadalmaztatja.
A mennydörgés kelti a nagy feltűnést, de a villám végzi el a munkát.
Ha a bal agyfélteke irányítja a jobb oldalunkat, akkor csak a balkezesek használják a jobbik eszüket.
A tapasztalat olyasmi, amit azután szerzel, hogy szükséged lett volna rá.
Igaz, hogy a sasok tudnak repülni, de a menyéteket legalább nem kapja el a légcsavar.
Kétségtelenül, a nők a társadalom alapkövei. De sose felejtsd el, ki fektette le őket!
A barátság olyan, mint amikor a nadrágodba vizelsz. Mindenki látja, de a melegséget csakis te érzed.
Egy lány olyan, mint a telefon. Szereti, ha tartod, ha sokat beszélsz hozzá, de ha rossz gombot nyomsz meg, azonnal megszakad a kapcsolat.
A kemény munkába még senki nem halt bele. De minek kockáztatni?
Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
A jó ítélőképesség a tapasztalatból származik. A tapasztalat a rossz ítélőképességből származik.
A kormány hazudik, az újságok hazudnak. De egy demokráciában ezek különböző hazugságok.
Az igazi jó barátok sosem hagyják, hogy hülyeséget csinálj... egyedül.
A legnagyobb hiba, amit egy ember elkövethet, hogy fél bármilyen hibát elkövetni.
Néhány ember csak azért van életben, mert a gyilkosságért súlyos büntetés jár.
Azt mondják, a mosoly nem kerül semmibe annak, aki adja, de mégis értékes annak, aki kapja. Én meg azt mondom, hogy ha beintek, az is ingyen van, viszont sokkal személyesebb és őszintébb is.
A mérnökök szerint az elmélet megközelíti a valóságot, a fizikusok szerint a valóság megközelíti az elméletüket. A matematikusok észre sem veszik a kapcsolatot a kettő között.
Epperson törvénye: Amikor egy férfi egy játékról azt mondja, hogy buta, gyerekes dolog, akkor valószínűleg olyanról beszél, amiben a felesége elverte.
A válása után Kovács ráeszmélt, hogy nem a Póker az egyetlen játék az életben, ami egy kézfogással kezdődik, és teljes anyagi csőddel végződik.
Kétféle ember van, aki örök vesztes az életben: az egyik, aki nem hallgat soha senkire, a másik, aki mindig mindenkire hallgat.
Egy divattervező ruhakölteménye olyan, mint a szögesdrót kerítés: semmit nem takar, de véd a behatolóktól.
Nem az a legnagyobb veszély az életben, hogy túl magasra tesszük a lécet, és nem tudjuk átugrani, hanem hogy túl alacsony, és könnyen átlépjük.
A férfinak, ha meztelen nőt nézeget, elakad a szava. A nőből, ha meztelen férfit nézeget, rendszerint kitör a nevetés.
Egy nő aszerint válogatja össze öltözékét, hogy milyen az idő, milyen évszak van, mi a divat, milyen színű a sminkje, hová készül, hogy érzi magát aznap, kivel fog találkozni, és mit fog csinálni. Egy férfi pusztán megszagolja a szék karfájára hajtott tegnapi ruháját.
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára.
A férfiak nem arra kíváncsiak, hogy mi megy a tévében, hanem arra, hogy mi van a másik csatornán.
Miért kell 4 millió sperma ahhoz, hogy megtaláljon és megtermékenyítsen egy petesejtet? Mert egyik sem hajlandó útbaigazítást kérni.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: "Legyen világosság!" S továbbra is vala a semmi, de már láthatóvá is vált.
A hisztéria alattomos betegség! A nő kapja meg és a férfi hal bele!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai.
Aki golyóálló mellényt visel, ne lepődjön meg, ha seggbe lövik.
Ha szeretnéd elkerülni az ujjaid megvágását hagyma- vagy egyéb zöldségdarabolás közben, egyszerűen kell eljárnod: kérj meg valakit, hogy tartsa a zöldséget, miközben darabolod.
Viselkedj úgy, ahogy a példaképeid, de azért ne vedd túl komolyan, különösen, ha már meghaltak.
Ne légy pótolhatatlan! Ha senki nem tud helyettesíteni, sosem fognak előléptetni.
Sose higgy el mindent, amit hallasz vagy amit mondasz.
A drog olyan anyag, amit ha egy patkányba fecskendeznek, létrejön egy tudományos eredmény.
Ne használj idézeteket! Ahogy Ralph Waldo Emerson is mondta: "Gyűlölöm az idézeteket. Azt mondd, amit gondolsz!"
Ne csak egyszerűen jó legyél - legyél jó valamire.
Vannak, akik hörghuruttal orvoshoz mennek, de a legtöbben inkább moziba.
Mindig az a jó válasz, ami túl későn jut eszedbe.
#Sok fát meg lehetne menteni, ha a kormány nem nyomtatna adóíveket.
A viszketés súlyossága fordítottan arányos az érintett terület elérhetőségével.
És a kedvencem:
A szakács majonézzel fedi hibáit, az ügyvéd szavakkal, az orvos... földdel.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6850 Dátum: 2011. január 11. - 15:22:57 »
Ezek a szövegek nagyon jók, Ben. :lol: :lol: ;D

Idézet
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
Ez nem is olyan használhatatlan, tök jó reklámszöveg lenne egy biztonságos vezetésre buzdító kampányban. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6851 Dátum: 2011. január 11. - 15:46:52 »
A videó tényleg jó meg lett szerkesztve.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6852 Dátum: 2011. január 11. - 16:03:59 »
Hát én inkább a mutant healing-et választottam volna. :lol:
De már a videó megtekeintése elött is.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6853 Dátum: 2011. január 11. - 16:43:18 »

venom75

• Pókfej
« Válasz #6854 Dátum: 2011. január 11. - 17:07:12 »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6855 Dátum: 2011. január 11. - 20:08:30 »
A Batman kapucni nagyon kemény  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6856 Dátum: 2011. január 11. - 21:17:46 »

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6857 Dátum: 2011. január 12. - 10:46:34 »

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
"Live for nothing or die for something, your call."

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #6858 Dátum: 2011. január 12. - 11:17:33 »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6859 Dátum: 2011. január 13. - 10:09:56 »
Édes, ékes, érdekes az anyanyelvünk
(Na, ezt fordítsa le valaki, mondjuk angolra vagy németre!)

Tudod-e ........ ki hogyan hal meg?

Az aratóért jön a kaszás,
A házmester beadja a kulcsot,
A molnárt felőrli az élete,
A szabónak elszakad élete fonala,
A pék megeszi kenyere javát,
A kertész a paradicsomba kerül,
A postásnak megnyílik a mennyország kapuja,
Az órásnak üt az utolso órája,
A kalauz eléri a végállomást,
A prímásnak elszakad a húrja,
A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik,