Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1136471 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
Re:Funny
« Válasz #8700 Dátum: 2012. január 16. - 01:43:33 »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8701 Dátum: 2012. január 16. - 10:23:13 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8702 Dátum: 2012. január 16. - 12:02:15 »
A HEAVY METÁL FAJTÁI

Nem szeretem az indavideot, de sajnos youtube-on el van csúszva a hang:
http://indavideo.hu/video/Fur_TV_-__Ep154_-_Zsiros_Ed_kibaszottul_szoros_bevezetoje_a_metalba
:lol: :lol: :lol:
"Handosabbaaan! Hangosabban a q anyád!"  :hehe: Jajj more!  :lol:

Ju

• Pókfej
« Válasz #8703 Dátum: 2012. január 16. - 12:36:27 »
A HEAVY METÁL FAJTÁI
Király, már tök rég olvastam! :D

Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink!
Erre a listára mindig az a reakcióm, hogy "Úristen, a nők tényleg így viselkednek?? :omg:". Mondjuk azután a csomó baromság után, amit a női magazinok írnak, nem csodálkozom. És a nők elhisznek bármit, ami egy magazinban van. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8704 Dátum: 2012. január 16. - 16:09:39 »
Ez hatalmas! ;D ;D

A férfiszabályok listája is tök jó. ;D

Erre a listára mindig az a reakcióm, hogy "Úristen, a nők tényleg így viselkednek?? :omg:".
Igen. ;D :hehe: Na jó, inkább azt mondanám, hogy csak a nők nagy része.  :D

Idézet
Mondjuk azután a csomó baromság után, amit a női magazinok írnak, nem csodálkozom. És a nők elhisznek bármit, ami egy magazinban van. ;D
Naja, amúgy ez elég káros tud lenni. Nem egy olyan lányt ismertem, aki állandóan panaszkodott, hogy kövér, meg fogyókúrával sanyargatta magát, holott szerintem bombajó alakja volt. Csak ugye a divatvilág sulykolja azt, hogy ha nem vagy fotómodell, akkor kövér vagy, holott ez egyáltalán nem igaz.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8705 Dátum: 2012. január 16. - 16:19:15 »
Nem javította ki a tanár azt, hogy "Rengeteg állat él rajt." Vannak bizonyos tájegységek ahol rajta helyett csak azt mondják, hogy rajt. Mindíg érdekelt, hogy azokon a helyeken, ahol tájszólással bezélnek, hogy tanítják a nyelvtant.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8706 Dátum: 2012. január 16. - 16:52:11 »
Akármilyen meglepő is, ugyanúgy, mint mindenhol máshol. :D Legfeljebb felhívják a diákok figyelmét arra, hogy tájszólással beszélnek. Már ahol, persze. Pl. a fővárosban szinte meg sem említik az órákon, hogy nem teszünk a személynevek elé névelőt. Ellenben más tájszólásokat előszeretettel fikáznak. :drying:
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 16. - 16:56:33 írta Raisu »

venom75

• Pókfej
« Válasz #8707 Dátum: 2012. január 16. - 17:08:02 »
A nyelvtan mindenhol ugyan az , csak a szókincsük más . Fiataloknál már nem annyira fellelhető a tájszólás mint a régi öregeknél, de ez is változik bizonyos társadalmi rétegekben. Nekem is oda kell figyelnem arra , hogy hogyan beszélek (palóc) , de talán nálam nem annyira érezhető a táj hatása. Szüleim nekem is érdekesen beszélnek , néha csak mosolygok néhány mondatukon.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8708 Dátum: 2012. január 16. - 17:27:04 »
Akármilyen meglepő is, ugyanúgy, mint mindenhol máshol. :D Legfeljebb felhívják a diákok figyelmét arra, hogy tájszólással beszélnek. Már ahol, persze. Pl. a fővárosban szinte meg sem említik az órákon, hogy nem teszünk a személynevek elé névelőt. Ellenben más tájszólásokat előszeretettel fikáznak. :drying:
Csodálkozol, amikor a Barátokköztben csak így beszélnek? :D A Miklós, A Klaudia. Brrr...  :-\

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8709 Dátum: 2012. január 16. - 21:43:13 »
A világ legcukibb klipje:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8710 Dátum: 2012. január 17. - 11:29:13 »
Naja, amúgy ez elég káros tud lenni. Nem egy olyan lányt ismertem, aki állandóan panaszkodott, hogy kövér, meg fogyókúrával sanyargatta magát, holott szerintem bombajó alakja volt. Csak ugye a divatvilág sulykolja azt, hogy ha nem vagy fotómodell, akkor kövér vagy, holott ez egyáltalán nem igaz.
Ez is igaz, de ha még csak ennyi lenne... ;D A másik, hogy folyton leírják, hogy minden férfi egy hülye állat, akit így megy úgy rá kell venned arra, hogy nagyjából normális legyen, és úgysem leszel megelégedve vele soha, mert csak egy férfi. De azt, hogy megbeszélsz bármit a barátoddal, véletlenül se tedd, mert onnantól ugrik a vonzalmatok és úgyse lesz úgy, ahogy akartad. Egy ideig még röhögtem rajta, most már csak fogom a fejem. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8711 Dátum: 2012. január 17. - 14:08:57 »
Páran Párban idézet:
Nők egymás között: "Ezek a női magazinok! 280 cikk van benne arról, hogy milyen szemetek a férfiak, majd még egy, hogy miért jó, ha orálisan ébresztjük fel őket!"

Ju

• Pókfej
« Válasz #8712 Dátum: 2012. január 17. - 14:41:29 »
Pontosan. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8713 Dátum: 2012. január 17. - 15:26:02 »
 :lol: :lol: Ez jó duma. ;D

Idézetet írta: Ju
A másik, hogy folyton leírják, hogy minden férfi egy hülye állat, akit így megy úgy rá kell venned arra, hogy nagyjából normális legyen, és úgysem leszel megelégedve vele soha, mert csak egy férfi. De azt, hogy megbeszélsz bármit a barátoddal, véletlenül se tedd, mert onnantól ugrik a vonzalmatok és úgyse lesz úgy, ahogy akartad. Egy ideig még röhögtem rajta, most már csak fogom a fejem.
Nem olvastam ilyen lapokat, de ez tényleg gáz. :omg: Főleg, ha a tinilányok ebből tanulnak...
Na jó, az orális ébresztést megtanulhatják belőle. ;D :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8714 Dátum: 2012. január 19. - 20:25:17 »

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8715 Dátum: 2012. január 19. - 20:53:05 »
Huba, mint Venom. Nagyon jó!  ;D  Kár, hogy a Daily stripek már másfél évtizede véget értek.  :roll:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8716 Dátum: 2012. január 19. - 21:37:53 »

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8717 Dátum: 2012. január 19. - 21:50:02 »
Bay-től már tudjuk, hogy a robotok ugyanolyan anatómiával rendelkeznek, mint mi, legalábbis az anyacserét illetően;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8718 Dátum: 2012. január 20. - 09:12:06 »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8719 Dátum: 2012. január 20. - 17:32:57 »
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink!

Ez a szabályzat nagyjából meg van zenésítve. :)