Nagyon úgy néz ki, hogy nekem is.

Most futottam le még egy veszekedési kört édesanyámmal, de igaza van be kell lássam. Annyi történt, hogy még kedden közölte, hogy szombatra ne tervezzek semmilyen programot, mert tegnap volt nagypapám 80 éves, és szombaton lesz délután megtartva a családi összejövetel. Én erősködtem, hogy igenis rakják vasárnapra a szülinapi evés-ivást, máskor is általában vasárnap volt, de már ott probléma akadt, hogy unokatesóim vasárnap utaznak vissza középsuliba, vagy egyetemre, mivel ugye még mindenki vizsgalázban ég. De talán ebből még lett volna kiút valahogy, persze így is nagyon gázos lett volna miattam megváltoztatni mindent, de ma derült ki, hogy kecskemétről, meg innen-onnan is hazajönnek a nagybátyámék, meg más rokonok is, úgyhogy szombaton lesz mindenképp. És akármennyire is szeretnék ott lenni a klubon, abban igaza van édesanyámnak, hogy nagyapám egyszer 80 éves, egyre betegebb és ki tudja még meddig lehet közöttünk...és nekem is ott kell lennem. De igaza is van teljesen egyébként, nem érezném jól magam én sem, ha elmulasztanám. ehh...