Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092203 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Képregényes események
« Válasz #3980 Dátum: 2009. december 19. - 01:53:07 »
Január 30 körül lehetne mondjuk? :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3981 Dátum: 2009. december 19. - 12:21:41 »
Én korán végzek a vizsgáimmal, januárra csak kettő marad (megnyomtam a decembert, a héten 3 volt...), szóval nekem jó korábban is.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3982 Dátum: 2009. december 19. - 13:04:41 »
Nekem csak 8-dika után jó :-\ Akkor kapok fizut :smcents:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3983 Dátum: 2009. december 19. - 13:55:48 »
nekem jan 21-én lesz a legnehezebb a Pathológia. Azért mondtam a 30-at, mert belekalkuláltam azt is hogy nem lesz meg elsőre. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3984 Dátum: 2009. december 19. - 21:02:46 »
A közepe felé jobb volna nekem. Meg a doki is hamarabb megkaphatná a köteteit. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #3985 Dátum: 2009. december 21. - 18:32:05 »
Ilyen közlekedés mellett várni kell a hó elvonulásáig .

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3986 Dátum: 2009. december 22. - 08:50:04 »
Idézet
Meg a doki is hamarabb megkaphatná a köteteit. smile
Ráérnek... úgy sem  férek már el az albérletben... ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3987 Dátum: 2009. december 31. - 13:45:35 »
Bár az időpont még nem tiszta, de mi legyen a helyszínnel? Mero ma felhívott és tisztán rávilágított, hogy január közepén a sátorban tán nem lenne egészen helyénvaló a buli, kéne valami melegebb hely. Ötletek? Olyan legyen, ahol elférünk 1 asztalnál mondjuk 10-en, és füstmentes.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3988 Dátum: 2009. december 31. - 13:56:11 »
Menjünk a Holdfénybe.  :D Szólni kell, hogy hagyják ott a kulcsot, majd mi bezárunk.  ;D

De komolyan, nem volna rossz valami zárt hely januárra (bár ha ennyire enyhe idő lesz, akkor a sátor sem kizárható). Viszont a Mero által korábban javasolt étterem nem igazán megfelelő hely, ezt már korábban kitárgyaltuk. Egyébként ha minden kötél szakad, akkor akár a börze helyszínét is be lehetne célozni. Tanítás már lesz, így a gondnok be tud engedni minket, nem úgy mint nyáron. Egy teremben vígan elférünk, nyugodt és füstmentes hely. Mindenki hoz valami innivalót, nasit és akkor még jóval olcsóbban is megússzuk, mintha beülnénk valahova. Ha meg valaki még zülleni akar, van ott nem messze kocsma, vagy ha éhes, akkor ott a Burzsuj.  ;) Szerintem ez lenne a legjobb.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3989 Dátum: 2009. december 31. - 13:58:10 »
Állatkert/Vidámpark? Tudtommal ott is vannak zárt helyek, könnyen megközelíthető minimális Budapest ismerettel is. Vannak vendéglátó egységek, szóval kaja és pia lenne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3990 Dátum: 2009. december 31. - 14:40:21 »
Az iskola nem jó, szombaton zárva, nincs ott senki.
Városligetben a Vidámpark jó, de drága. A Városligetben minden drága. Ha már dobjuk a sátrat, mehetnénk olcsóbb helyre is, mert sokaknak volt problémájuk a sátor-árakkal is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3991 Dátum: 2009. december 31. - 14:46:38 »
Az iskola nem jó, szombaton zárva, nincs ott senki.
A börze is szombaton van, mégis van ott valaki.  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3992 Dátum: 2009. december 31. - 14:50:22 »
Mármint vasárnap. Cavinton Sepi.

A vendéglátó helyekkel az a baj, hogy aki nem Budapestről megy oda, a borsos útiköltség után már nem igazán marad arra pénze, hogy megfizesse a kaját és az innivalót, amit ott platina árban mérnek. Plusz ha nem fogyaszt az ember, előbb utóbb megkérik, hogy húzzon a pics*ba, mert a fizető vendégek elől veszi el a helyet. Ehhez jön még, hogy kb lennék egy tucatnyian, amitől a vendéglátósok úgy beijednek, hogy ránk olvassák a biboldót. A vidámparkkal igazad van. Utoljára vagy 15 éve voltam ott, nem tudtam hogy így felmentek az árak. Ha a Holdfényesek megengedik tényleg jó ötlet lenne odamenni, vagy valamelyik városliget közeli Burzsuj Királyban vagy Mekiben azt hazudjuk, hogy születésnapot ünnepelünk, akkor talán nem moleszterálnak.  

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3993 Dátum: 2009. december 31. - 14:51:45 »
Idézet
A börze is szombaton van, mégis van ott valaki.
Hát mert fizetek érte néhány tízezer forintot.  :D
Ben: egy Mekiben, Burgerben ha üdítőt veszünk, szerintem utána békén hagynak, csak ne a legforgalmasabba menjünk.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3994 Dátum: 2009. december 31. - 14:58:48 »
Idézet
A börze is szombaton van, mégis van ott valaki.
Hát mert fizetek érte néhány tízezer forintot.  :D
Összedobunk neki 5 ezer forintot (ha már tizen vagyunk, akkor az fejenként 500 ft), és akkor beenged minket. Elvégre csak egy-két óráról lenne szó, nem egy egész napról, meg nem az egész iskolát kérjük, csak egy termet. Szerintem meg lehetne beszélni vele.

Ben: egy Mekiben, Burgerben ha üdítőt veszünk, szerintem utána békén hagynak, csak ne a legforgalmasabba menjünk.
Akkor a belváros kiesik, azok mindig tömve vannak. Akkor csak a külső kerületek jöhetnek szóba. Egyébként azt tudtátok, hogy a Meki az egyetlen olyan étterem, ahová bevihetsz olyan ételt is, amit nem ott vettél és elfogyaszthatod?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3995 Dátum: 2009. december 31. - 15:02:17 »
Én nem tudtam.

Nem jó, Sepi. Amíg ott lakott, nem volt gond, de 5000 ft-ért nem fog bejönni otthonról és ott ülni malmozva, míg befejezzük. Ráadásul a sulinak is kell fizetni ilyenkor, vagyis ha suttyomban akarnánk, és meglátna valaki kívülről, nagy bajba jutna a srác.  ;) 4 körül pedig már sötétedik.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3996 Dátum: 2009. december 31. - 15:04:20 »
Gyertek Miskolcra a többit én megoldom.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3997 Dátum: 2009. december 31. - 15:06:01 »
Nem jó, Sepi. Amíg ott lakott, nem volt gond, de 5000 ft-ért nem fog bejönni otthonról és ott ülni malmozva, míg befejezzük. Ráadásul a sulinak is kell fizetni ilyenkor, vagyis ha suttyomban akarnánk, és meglátna valaki kívülről, nagy bajba jutna a srác.  ;) 4 körül pedig már sötétedik.
Akkor mondd azt, hogy edzést tartasz.  :D Karatemozgásokat elemezünk a képregényben látott figurák alapján.  ;D

De akkor menjünk az onnan nem messze lévő Burgerbe, vagy kb egy kilóméterrel lejjebb van egy meki is. Azért lenne esetleg jó az a hely, mert a börze miatt már mindenki ismeri a környéket, így a vidékről jövők is könnyen odatalálnak.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3998 Dátum: 2009. december 31. - 15:20:26 »
Viszont a Mero által korábban javasolt étterem nem igazán megfelelő hely, ezt már korábban kitárgyaltuk.
A remény hal meg utojára  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3999 Dátum: 2009. december 31. - 15:37:18 »
De akkor menjünk az onnan nem messze lévő Burgerbe,
Azért lenne esetleg jó az a hely, mert a börze miatt már mindenki ismeri a környéket, így a vidékről jövők is könnyen odatalálnak.
Ez szerintem is rendben van, oda mentünk sokszor börzék után is csapatosan. Ellenvetés?