Szerbusztok kedves fórumtársak, most tértem haza a fesztiválról, elég vegyes érzelmekkel. Először is a pozitívum: Találkoztam Kaine -al ( ha nem ismertél volna meg, a Sepi's gallery s polóban én voltam

) és sikeresen megvettem a könyvét, amit az üzenetem megírása után el is kezdek olvasni!!!

A negatívum: Itt most igazából nem a dühömet amit érzek, hanem inkább a csalódottságomat, és a nemértésemet szeretném közölni veletek, illetve kiadni; mikor megérkeztünk RON nal rögtön elkeztük készíteni a rajzot, erre két óránk volt, ugyanis mi a helyben készült rajzok MÁJUS témában indultunk!
miután elkészítettük a remekművet, leadtuk és mentünk körülnézni, az eredményhírdetésre pontosan érkeztünk, felsorolták a kategóriákat és elkezdődött az izgulás.
Mikor a mi kategóriánkhoz értek ( helyben készített, május jelige, 16-18+ korosztály) szó szerint idézem: "Ebben a kategóriában, csak két értékelhető rajzot találtunk." -kicsit meglepődtünk RON barátommal, hogy értik ezt???- Sajnos nem a mi neveinket mondták semelyik helyre.... egy Rozsomákos rajz és még valami másik nyert, nem mondanám, hogy nagyon bénák voltak, bár láttam már jobb rajzot is, hanem, hogy rozsinak mi köze van a májushoz illetve nem is helyben rajzolta a muki...

miután véget ért az eredményhirdetés, bejelentették, hogy aki nem nyert semmit az az emléklapját átveheti a rajzával együtt az XY helyen...
mikor odamentünk ahoz a bizonyos asztalhoz ( XY hely) nem volt ott senki, csak a rajzok olyan formába mint ahogy leadtuk... elég furcsa... nagy nehezen előkerítettük a hapsit ( nem akarok nevet mondani) aki elméletileg odaadta volna a rajzainkat és az emléklapokat, meg is történt úgy, hogy a kb képeslap méretű emléklapokat odaszórta elénk, és azt mondta, hogy " nah válogassátok ki a rajzaitokat..." Ezután megkérdeztük, hogy mit jelent az hogy értékelhetetlen??? és megmutattuk a rajzunkat, a hapsi úgy nézett rá minta még soha nem látta vólna... és azt mondta, az a baj ezzel, az hogy már meglévő szuperhösöket rajzoltatok és az nem jó... ( a rajzot hamarosan beskennelem és elküldöm Sepinek majd nálla megnézhetitek...) tényleg MINI MARVELS figurákat rajzoltunk, de elötte megkérdeztem e-mail útján Chris Giarrusso- tól, hogy nem gond ha az ő figurájival indulunk, erre ő " nem sőt örülök, hogy ezeket rajzoljátok, és tetszenek a figurájim".
bár kérdeztem én, hogy de Rozsinak mi köze van a májushoz?

erre nem felelt és ott hagyott minket..... ( pedig minden feltételnek megfeleltünk, a téma május : anyáknapja pünkösd és majális volt a rajzunkon, ráadásul ott helyben készítettük ellenben a nyertesekkel....)
Ez kicsit rosszul érintett, bocsánatot kérek, hogy itt panaszolom el magamat, de ez tényleg elég rosszul esett mind kettőnknek elhihetitek...