Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1088119 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #420 Dátum: 2008. május 15. - 16:45:48 »
Én Németországban vettem két darab Skarlát Pók kapucnis felsőt egy Berlini képregényboltban, de úgy félek hogy baja lesz, hogy talán négyszer ha felvettem az egyiket, a másikat ki se bontottam.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #421 Dátum: 2008. május 15. - 17:04:55 »
Az szép! Én is keresek már mióta képregényes (pókemberes) pólot, de hiába... csak gyerekméretekben láttam, de azt dögiben  :hehe: sajna az nem jó rám :)
Fesztiválon be lehet szerezni ilyen ruhadarabokat? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #422 Dátum: 2008. május 15. - 17:09:30 »
Sajnos nem jellemző. Külföldön lehet az ilyeneket igazán beszerezni. Neten keress rá, és rendelj. Nagyon jókat lehet találni. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #423 Dátum: 2008. május 15. - 17:17:23 »
A másik megoldás hogy csináltatsz magadnak, ahogy én is tettem. Az offban megmutatom hol, met ez már inkább affelé hajlik.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #424 Dátum: 2008. május 15. - 17:49:08 »
Ugye tudjátok, hogy most vasárnap megint képregény Börze van itt Bécsben? Én a magyart most kihagyom, de erre el fogok nézni, mint mindig, ha valakinek van valami igénye, hiányzik egy külföldi száma vagy hasonló szóljon és megnézem itt lehet e kapni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #425 Dátum: 2008. május 15. - 17:59:19 »
Oh, abból hosszú a lista. Meg ha rendelnénk tőled, akkor azt mikor adnád át, a következő magyar börzén?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #426 Dátum: 2008. május 15. - 18:04:10 »
Hát, tudnék mondani egy tpb-t, de mivel max. az őszi börzén találkoznánk, ennyire sok időre senkit se kérek meg semmire.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #427 Dátum: 2008. május 15. - 20:26:48 »
Én most teljes erővel az őszi börzére tartalékolok, de pár fényképet készíthetnél arról a börzéről, hadd lássuk hogy megy ez a németeknél.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #428 Dátum: 2008. május 15. - 23:02:35 »
Ben, azonnal fotózd le azt a kapucnis felsőt, ahogy egy jó Pókember klónhoz illik, és muti meg!  :D :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #429 Dátum: 2008. május 15. - 23:47:34 »
sajna fotóaparátomat odaadtam tesónak, de itt a honlapja, rajta képek ezerrel.
http://www.comicboerse.org/

Átadás max úgy lehetne, hogy amikor legközelebb pesten járok, ami valszeg júni vége pár napig.
Én a nagyon ritka számokra gondoltam amit már évek óta kerestek. De mindegy, ha kell meg tudom nézni nektek, hogy egyáltalán megvannak e.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #430 Dátum: 2008. május 16. - 08:53:36 »
Ben, azonnal fotózd le azt a kapucnis felsőt, ahogy egy jó Pókember klónhoz illik, és muti meg!  :D :D

Miért, az a 2 kép amit 4 évvel ezelőtt küldtem neked róla már nincs meg ??? A húgom jön egy hét múlva, és neki van digitiális gépe, majd azzal lekapom. Tényleg nincsenek már meg?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #431 Dátum: 2008. május 16. - 15:40:10 »
arra a felőre én is kíváncsi lennék! nekem csak pókember maszkom van, saját készítésű :) ki nem találnátok, hogy a szemüvege miből készült :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #432 Dátum: 2008. május 16. - 15:59:41 »
Nem hsz. rémkedésből, hanem mert kicsit más téma, nem tudjátok, hogy az elöző fesztivál rajzverseny nyertesének a rajzát pontosan hol lehet megnézni???
Előrre is köszi (és bocsi a hely pazarlásért, ha ez annak számít.)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #433 Dátum: 2008. május 16. - 16:53:10 »
ki nem találnátok, hogy a szemüvege miből készült :D
Nem találtam ki. Miből készült?

szerk.: Azt hiszem, nem megyek a fesztiválra.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 16. - 20:58:45 írta zozi56 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #434 Dátum: 2008. május 16. - 21:07:09 »
Miért, az a 2 kép amit 4 évvel ezelőtt küldtem neked róla már nincs meg ???
Most, hogy mondod... rémlik valami.  :D
szerk.: Azt hiszem, nem megyek a fesztiválra.
Egyik napra sem? Miért?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #435 Dátum: 2008. május 16. - 21:16:10 »
Egyik napra sem? Miért?
Szombaton 8-tól 10-ig lesz 2 zh-m, tehát délelőtt már nem tudnék menni, és legkésőbb 4 körül haza kell utaznom, mert vasárnapra elég komoly magánéleti problémám jutott. Ráadásul anyagilag sem vagyok most a topon. Ha megyek, akkor kora délután megyek, és épp hogy csak beköszönök (na jó, talán egy régi CsodaPókot veszek a Semictől).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #436 Dátum: 2008. május 16. - 21:34:01 »
Hát, ha tudsz, legalább nézz be, mégis milyen a hangulat.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #437 Dátum: 2008. május 17. - 17:03:46 »
Szerbusztok kedves fórumtársak, most tértem haza a fesztiválról, elég vegyes érzelmekkel. Először is a pozitívum: Találkoztam Kaine -al ( ha nem ismertél volna meg, a Sepi's gallery s polóban én voltam :) ) és sikeresen megvettem a könyvét, amit az üzenetem megírása után el is kezdek olvasni!!! :kingpin:
A negatívum: Itt most igazából nem a dühömet amit érzek, hanem inkább a csalódottságomat, és a nemértésemet szeretném közölni veletek, illetve kiadni; mikor megérkeztünk RON nal rögtön elkeztük készíteni a rajzot, erre két óránk volt, ugyanis mi a helyben készült rajzok MÁJUS témában indultunk!
miután elkészítettük a remekművet, leadtuk és mentünk körülnézni, az eredményhírdetésre pontosan érkeztünk, felsorolták a kategóriákat és elkezdődött az izgulás.
Mikor a mi kategóriánkhoz értek ( helyben készített, május jelige, 16-18+ korosztály) szó szerint idézem: "Ebben a kategóriában, csak két értékelhető rajzot találtunk." -kicsit meglepődtünk RON barátommal, hogy értik ezt???- Sajnos nem a mi neveinket mondták semelyik helyre.... egy Rozsomákos rajz és még valami másik nyert, nem mondanám, hogy nagyon bénák voltak, bár láttam már jobb rajzot is, hanem, hogy rozsinak mi köze van a májushoz illetve nem is helyben rajzolta a muki...  :drying: miután véget ért az eredményhirdetés, bejelentették, hogy aki nem nyert semmit az az emléklapját átveheti a rajzával együtt az XY helyen...
mikor odamentünk ahoz a bizonyos asztalhoz ( XY hely) nem volt ott senki, csak a rajzok olyan formába mint ahogy leadtuk... elég furcsa... nagy nehezen előkerítettük a hapsit ( nem akarok nevet mondani) aki elméletileg odaadta volna a rajzainkat és az emléklapokat, meg is történt úgy, hogy a kb képeslap méretű emléklapokat odaszórta elénk, és azt mondta, hogy " nah válogassátok ki a rajzaitokat..." Ezután megkérdeztük, hogy mit jelent az hogy értékelhetetlen??? és megmutattuk a rajzunkat, a hapsi úgy nézett rá minta még soha nem látta vólna... és azt mondta, az a baj ezzel, az hogy már meglévő szuperhösöket rajzoltatok és az nem jó... ( a rajzot hamarosan beskennelem és elküldöm Sepinek majd nálla megnézhetitek...) tényleg MINI MARVELS figurákat rajzoltunk, de elötte megkérdeztem e-mail útján Chris Giarrusso- tól, hogy nem gond ha az ő figurájival indulunk, erre ő " nem sőt örülök, hogy ezeket rajzoljátok, és tetszenek a figurájim".
bár kérdeztem én, hogy de Rozsinak mi köze van a májushoz???? erre nem felelt és ott hagyott minket..... ( pedig minden feltételnek megfeleltünk, a téma május : anyáknapja pünkösd és majális volt a rajzunkon, ráadásul ott helyben készítettük ellenben a nyertesekkel....)
Ez kicsit rosszul érintett, bocsánatot kérek, hogy itt panaszolom el magamat, de ez tényleg elég rosszul esett mind kettőnknek elhihetitek...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #438 Dátum: 2008. május 17. - 18:50:46 »
Heh, a rajzversennyel mintha már tavaly is lettek volna komolyabb bajok...

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #439 Dátum: 2008. május 17. - 18:53:08 »
A leírásod alapján nem csodálom, hogy csalódott vagy, én is az lennék a helyedben.