Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1088478 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #480 Dátum: 2008. május 20. - 10:09:57 »
Képzeld, az egyik mangádat megkaptam ajándékba.  :D Ott jártam a Delta Vision előtt, mire megkérdezték, hogy kaptam-e már az új cuccaikból. Mondom nem. Erre adtak két mangát. :)
:D Tökjó. Azért készülj fel ha elkezded olvasni. Ha mindig tudod hogy ki kicsoda és mit mondott, akkor :worship: ;D

Idézet
Húú, pedig volt egy CHI, ő jó volt!  :D :D
Õt én is láttam egyszer régebben. Kicsit sajnáltam, mert akkor mindig le akart esni a ruhája. :D

Idézet
Beszéltem a legnagyobb manga kiadóval, azt mondta, a Chobits rétegképregény, csak nagyon hangosak, de nincsenek olyan sokan, így nemigen akarják kiadni.
Hú, ezt nem gondoltam... :o

Idézet
AZ ELSÕ KLUBNAP JÚNIUS 7-E!
Felírom. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #481 Dátum: 2008. május 20. - 10:11:16 »
 :DMiért is ne? Május 28, jún 7, jún 11, vizsganapok nekem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #482 Dátum: 2008. május 20. - 13:18:43 »
Én is megvettem Kaine-től az MK 3-at, meg a Vertigo 1-et, mindekettő nagyon tetszett, csak egy dolgot sajnálok, hogy nem vettem meg egyből a Vertigo 2-őt is  :roll:.
Ha a Marvel klub beindul, az én cuccaimból mindig tudok majd vini, ha kell valakinek.
Kaine, nem vagy te véletlenül gondolatolvasó, esküszöm ha nem mondod, ezt megkérdeztem volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #483 Dátum: 2008. május 20. - 13:21:11 »
És egy kérdés: milyen filmet készültök vetíteni? Remélem nem Pókember 1 és hasonszörű filmet, mert azt én például már ezerszer láttam, és műsoros DVD-n is megvannak, így az sok újat nem tudna mutatni.
Nem, klasszikus képregényfilmekre gondolok. De az első alkalommal még nem film lesz, hanem börzékről, képregényboltokról videó. Aztán majd közösen kitaláljuk, hogy legközelebb mit nézzünk.
Ju: egy darabig még úgyse kerül sorra. Ma olvastam el a ZAP-ot, ami meglepően jóra sikerült. Végre az írások között is voltak jók, nem a rajz vitte el a hátán az egészet. Eddig úgy tűnt, tudás híján a műfaj paródiájáig jutottunk el csak, de ebben most tényleg voltak jó történetek és ötletek, nem csak "ahhoz képest, hogy magyar".
Pepo: lassan rejtélyesebb leszel, mint anno talgaby volt. Még sose látott senki. Sajnálom, hogy pont egybeesik. Majd az augusztusira?
Idézet
Kaine, nem vagy te véletlenül gondolatolvasó, esküszöm ha nem mondod, ezt megkérdeztem volna.
Hát, adta magát azután, amit írtál.  :D De előtte is eszembe jutott már.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #484 Dátum: 2008. május 20. - 13:46:25 »
Affene. Ez a Marvel Klub is olyan, amit vidéki mivoltom miatt ki kell hagynom. Pedig nagyon jól hangzik. :'( :drying: Emiatt kétszer akkora erővel gyúrok az őszi börzére.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #485 Dátum: 2008. május 20. - 13:56:23 »
Eleve arra is jó lesz, hogy időnként összeüljünk, mi, akik már ismerik egymást, és személyesen is jót dumáljunk néha. Mint egy fórumtali.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #486 Dátum: 2008. május 20. - 14:04:59 »
Magyarán egyszerűen olyasmi, mint amit a szegedi Knetesek csinálnak időnként odahaza.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #487 Dátum: 2008. május 20. - 14:53:37 »
De az első alkalommal még nem film lesz, hanem börzékről, képregényboltokról videó. Aztán majd közösen kitaláljuk, hogy legközelebb mit nézzünk.
Na, ez jól hangzik.  :D
Egyébként ha eltudok menni a klubtalálkozóra, akkor mindenképpen szólok előtte, hogy hozz magaddal egy MK Pók 3-at. ;)

És én már láttam pepo-t, az iwiwen már megismertük egymást. :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #488 Dátum: 2008. május 20. - 15:08:26 »
Hát nekem ez a június 7. biztos nem jó. Azona napon itt fogok rohadni bent a könyvtárban és a 9. magyar újkor történeti szigorlatra olvasom amjd a kötelező irodalmakat... :'(

Idézet
És én már láttam pepo-t, az iwiwen már megismertük egymást.

mond már meg a nevét és én is megkeresem! :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #489 Dátum: 2008. május 20. - 16:13:41 »
Én még csak 13 éves vagyok, de ha nem zavar titeket a korkülönbség, lehet, hogy elmegyek.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #490 Dátum: 2008. május 20. - 16:23:12 »
Ez a klubnap érdekesnek hangzik. Szívesen elmennék rá én is, de ez a 7-e , nem épp a megfelelő, mert nem tartozkodom az országban elvileg, azon a héten( pontosabban 9-ig). De majd egy azt követőre tuti elnéznék...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #491 Dátum: 2008. május 20. - 16:33:39 »
Holdlovag: Szerintem a fiatal korod senkit se fog zavarni, de te ne jöjjél zavarba, ha az egyik szervező fiának néznek... :hehe:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #492 Dátum: 2008. május 20. - 16:38:32 »
Kösz, Talgaby.
Most már egy kicsit megnyugodtam, de nagyon szeretnék a szervezőktől is visszajelzést kapni ezen a téren.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #493 Dátum: 2008. május 20. - 16:38:55 »
Vagy talgaby öccsének... :hehe:

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #494 Dátum: 2008. május 20. - 18:16:52 »
Pont kihalgattam amikor Kaine és Dobermann erről a klubról beszélgettek. Jó ötlet, csak filmnézéssel együtt nem sok ez az idő abból kiindulva amennyit talgabyval beszélgettünk a feszten. ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #495 Dátum: 2008. május 20. - 18:27:13 »
Ki is szervezi pontosan ezt az összejövetelt?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #496 Dátum: 2008. május 20. - 18:48:42 »
nyugi, holdlovag, én sem vagyok olyan öreg róka mint egyesek :P majd eldumálunk max mi 2 en. amúgy szoktál rajzolgatni? mert ha igen szívesen megnézném a műveidet :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #497 Dátum: 2008. május 20. - 18:59:07 »
Kanaszta, tudod a rajztehetségem nem a legjobb.
Viszont a fantáziám..... az írás hozzám közelebb áll.Sokszor szoktam  kigondolni különböző pókemberes történeteket.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #498 Dátum: 2008. május 20. - 19:00:42 »
nah annak az illusztrálásában viszont benne lennék:D küldj majd valahogy storrykat vagy msn en vagy e-mailben megbeszéljük:D a rajzaimat gondolom láttad mág Sepi oldalán vagy nem??? :headscratch: ( kár kihagyni :D :twisted:)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #499 Dátum: 2008. május 20. - 19:02:10 »
Nem, de megnézném, hogyan tudok eljutni oda?
Melyik karakterek tetszenek legjobban?Azokhoz összehozok valamit.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 20. - 19:11:59 írta Holdlovag »