Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1087635 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #8680 Dátum: 2013. október 20. - 20:51:55 »
Remélem, a sok geek nem ijesztette el a barátnődet a többi börzétől. :D

De! :) A bandát megkedvelte, de a képregényezés úgy nem jön be neki. Szégyenemre Death Notot kellett neki kajtatnom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8681 Dátum: 2013. október 20. - 20:58:06 »
Ne szégyelld, az kifejezetten jó manga. :)
Örülök, hogy tetszett a szervezés, most igazán kihoztuk ebből a helyből a maximumot.  :spidey:

venom75

• Pókfej
« Válasz #8682 Dátum: 2013. október 20. - 21:03:21 »
Úgy igaz ... mindkét állítás. A Death Notet én ajánlottam.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8683 Dátum: 2013. október 20. - 21:05:20 »

jó manga.

Többszörös ellentmondás. Egyrészről mert manga. De ő boldog volt vele és ha ő boldog akkor én is az vagyok.

De vettünk valami kutyás képregényt is, csak belefutottam, olyasmi kötet, mint a Garfield csak blökivel.
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 22. - 12:55:52 írta Ben Reilly »

dub7

• Grizzly
  • *
« Válasz #8684 Dátum: 2013. október 20. - 21:16:45 »
A félórás sorbanállás a bejutásért az egyetlen negatívum amit tudok írni. Sok képregényt eladtam, mégtöbbet vettem, meg egy rakatot csereberéltem is és én is azt tudom mondani, hogy ez volt az eddigi legjobb börze (bár nekem ez csak a harmadik). Jó, hogy megnyitották a többi termet is és könnyebben szét lehetett nézni, mint legutóbb. További pozitívum, hogy több amerikai füzet volt, mint legutóbb.
A termés: R.E.M. (a barátnőm lepett meg vele), Hawken Genesis (egy ezresért vicc), a Kingpintől 4 db akciós (akcióhiéna vagyok na), Walking Dead 1, + 47 db füzet vegyesen (mind nagyon jó áron, vagy jó csereként). + megbántam egy csomó mindent, amit nem vettem meg!
Szóval nagy köszönet a szervezőknek. Ha ilyen felhozatalú börzék lesznek leszokok a netes rendelésekről. Szerintem ilyen érdeklődés mellett megalapozott lenne megfontolni a sűrűbb megrendezést. (Bár biztos, hogy sok pénz is meg idő meg energia, de azért tényleg jó lenne)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #8685 Dátum: 2013. október 20. - 21:41:10 »
Az első börzém volt, de nagyon élveztem én is. :)
Elképesztő volt, hogy milyen sokan voltak, őszintén megmondom, nem gondoltam volna. Gratulálok a szervezéshez! És azon filóztam, hogy talán ki is nőtte a helyet a börze, de fentebb többen is írtátok, hogy milyen jól el lehetett férni. Akkor a korábbi börzék biztos kisebb helyeken voltak rendezve, szóval nem szólok egy szót se. :)
Végre beszereztem a Hulkos Marvel+-okat, a Fenegyereket, meg egy pár régebbit, és majdnem sikerült lecsapnom egy Marvel+ 2. számra nagyszerű áron, de sajna csak majdnem... :(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8686 Dátum: 2013. október 20. - 22:01:36 »
Ezen a linken találtok pár képet a börzéről. Sajnos a legtöbb az előtérben készült, de nem nagyon tudtam elmozdulni az asztaltól. Elég sokan voltak, de szerencsére a plusz helyeknek köszönhetően nem tűnt zsúfoltnak. Jó kis event volt, de mi mindig gondoskodunk a jó hangulatról.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8687 Dátum: 2013. október 20. - 22:31:19 »
Nekem is tetszett a börze, köszönjük a szervezést Tomi! még sok ilyet!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8688 Dátum: 2013. október 20. - 23:45:28 »
Ezen a linken találtok pár képet a börzéről. Sajnos a legtöbb az előtérben készült, de nem nagyon tudtam elmozdulni az asztaltól. Elég sokan voltak, de szerencsére a plusz helyeknek köszönhetően nem tűnt zsúfoltnak. Jó kis event volt, de mi mindig gondoskodunk a jó hangulatról.  ;D

Jó képek! Bárcsak tudnám ki-ki.  :) A Fem-Robin meg szuper aranyos!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8689 Dátum: 2013. október 20. - 23:58:07 »
A bandát megkedvelte, de a képregényezés úgy nem jön be neki.
Akkor ha mást nem, valamelyik klubra elhozhatod, ott úgyis kifogyunk egy idő után a képregényes témákból. ;D Na meg az ivararány is javulna. :hehe:

Idézet
Szégyenemre Death Notot kellett neki kajtatnom.
Melyik férfi ne kajtatna bármit is a szerelme kedvéért? :lol:

A Death Note filmverziójába sikerült belenéznem néha a tv-ben, bár teljes egészében egyszer sem láttam, így nem tudok releváns kritikát mondani róla, de nálam az iszonyat gagyi CGI csapta ki a biztosítékot (hallottam hogy állítólag direkt csinálták gagyira, de akkor is... :roll: ).

Örülök, hogy tetszett a szervezés, most igazán kihoztuk ebből a helyből a maximumot.  :spidey:
Abszolút. :judge:

A Fem-Robin meg szuper aranyos!
Tényleg! ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8690 Dátum: 2013. október 21. - 01:43:52 »

jó manga.

Többszörös ellentmondás. Egyrészről mert manga.

Gondolom, bele se olvastál. :nezze: Én is azt hittem róla, hogy valami idétlen hülyeség, aztán ingyen megkaptam az első kötetet és elolvastam. Rettentő pozitívan csalódtam. A gagyi élőszereplős adaptációból én is láttam jeleneteket, de tényleg gáznak tűnt. Viszont a manga nem egy tipikus csilivili japán idiótaság, ami miatt a többség nem szereti az animéket/mangákat, hanem egy teljesen korrekt és kifejezetten értelmesen megírt történet. Szóval Ben, ha már a barátnődnek beszerezted, legalább az első kötetet elolvashatnád. Ha nem tetszik, csak jobban megalapozza az ellenszenvedet a manga iránt, de ha mégis bejön, akkor lesz egy közös témátok. Szerintem megéri. ;)

------------

Börze körbejárás:
http://www.youtube.com/watch?v=bpQ41xBXASw

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #8691 Dátum: 2013. október 21. - 08:14:20 »
Nagyon jó volt, Tomi. Talán az eddigi legjobb. Sajnos zsetonnal nem álltam velemi jól, így "csak" egy Fenegyerek és egy Pók füzet lett bezsákolva, de így is király volt. Kaptam tök ingyen ajándékba egy Rahan posztert, Mikka meg jól le@#&zott, hogy soha nem megyek Klubba. Ezért ünnepélyesen megígérem, hogy a legközelebbin ott leszek (ha nem dologzok, nem kell gyereket mentenem égő házból, nem akadok gondolati dugóba, stb).  ;)
"Live for nothing or die for something, your call."

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8692 Dátum: 2013. október 21. - 09:00:41 »

jó manga.

Többszörös ellentmondás. Egyrészről mert manga.

Gondolom, bele se olvastál. :nezze: Én is azt hittem róla, hogy valami idétlen hülyeség, aztán ingyen megkaptam az első kötetet és elolvastam. Rettentő pozitívan csalódtam. A gagyi élőszereplős adaptációból én is láttam jeleneteket, de tényleg gáznak tűnt. Viszont a manga nem egy tipikus csilivili japán idiótaság, ami miatt a többség nem szereti az animéket/mangákat, hanem egy teljesen korrekt és kifejezetten értelmesen megírt történet. Szóval Ben, ha már a barátnődnek beszerezted, legalább az első kötetet elolvashatnád.

Tévedés. Évekkel ezelőtt olvastam őket, és a filmeket is láttam. Még írtam is itt, hogy mangához képest tetszett és a film is bejött. De akkor is manga. :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #8693 Dátum: 2013. október 21. - 10:09:50 »
Én kihagytam ezt a börzét, annyira túlhajtottam magam az elmúlt hetekben, hogy mozdulni alig bírtam egész hétvégén.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #8694 Dátum: 2013. október 21. - 10:38:37 »
Én valami hihetetlen összegeket költöttem (az én szokásaimhoz mérten, persze)
Baromi sok emberrel találkoztam, nem győztem kapkodni a fejem, sok emberrel sikerült beszélnem (még ha csak pár mondat erejéig).
A nagy látogatószám ellenére se volt tömegnyomor, ami dicséri a szervezést.
Tominál is 12 után pár perc után sorra tudtam kerülni (előtte nem is próbálkoztam  ;D)
A hangosbemondón említették a mosdó melletti termet is, de lehet, hogy későn, mert többen panaszkodtak, hogy oda nem jutottak el a vásárlók.
Ami számomra negatívom volt, az a bejutás: 2 sor kígyózott 9:15kor (jobb és bal oldalon) Én a hosszabba álltam be, mert azt gondoltam, a rövid privilegizált.
De a hosszabban árusok (is) álltak: szerintük az volt az árus sor, míg a másik a látogatói. A 2 sorból közel azonos ütemben jutottak be az emberek.
Az én soromban levő árusok is csak 10kor jutottak be (szentségeltek is rendesen), míg én is kb. 10kor jutottam be. Szóval, volt kint egy kis fejetlenség, hogy akkor most melyik sor melyik, illetve miért jutnak be lassan az árusok.
De szerintem ki fogja forrni magát ez a hely is. Kár, hogy negyed egykor már lépnem kellett.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Todd

• Pókfej
« Válasz #8695 Dátum: 2013. október 21. - 10:50:47 »
Én javarészt csak árultam, nem nagyon néztem körül. Inkább csak új magyar megjelenéseket kerestem, hogy felvegyem a kapcsolatot más alkotókkal. Isten Ostora 2 jobban ment mint az első.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8696 Dátum: 2013. október 21. - 11:20:21 »
A második részt a vonatúton elolvastuk. Nagyon király lett Todd, minden elismerésem. És szinte azonnal meg is találtam a füzetben magam, igaz még a régi Ben köszönt onnan vissza, de majd a 3. részben korrigálhatod. :) Gratulálok hozzá pajtás.  :dude: :rock: És külön köszönet a poszterért!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8697 Dátum: 2013. október 21. - 11:46:56 »
Köszi. Amúgy még apámnak is tetszett, pedig ő az elsőért nem volt oda, de mondta,hogy most még az aktuálpolitikai események is az én malmomra hajtották a vizet.
Itt vannak a képeim a börzéről:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560246667364412.1073741834.137172599671823&type=3&uploaded=45#!/media/set/?set=a.560246667364412.1073741834.137172599671823&type=1&notif_t=like

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8698 Dátum: 2013. október 21. - 13:30:40 »
Tévedés. Évekkel ezelőtt olvastam őket, és a filmeket is láttam. Még írtam is itt, hogy mangához képest tetszett és a film is bejött. De akkor is manga. :)

Értem. Annak örülök, hogy legalább valamennyire nyitott vagy és nem látatlanban ítélted el. :)

---

Egyébként jó volt a börze, nekem nagyon tetszik ez a helyszín, csak a büdzsém volt most kevés, ìgy költeni nem sokat tudtam. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8699 Dátum: 2013. október 21. - 13:57:08 »

Értem. Annak örülök, hogy legalább valamennyire nyitott vagy és nem látatlanban ítélted el. :)

Rengeteg mangát olvastam, amolyan ismerd meg az ellenséget jelleggel. Nem a tartalmas, tényleges mondanivalóval rendelkező mangákkal van bajom, hanem azzal ami nálunk megjelenik, mert ide inkább a manhwát hozzák és a lebutított trutyit.