Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319874 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10160 Dátum: 2013. április 11. - 19:41:42 »
Annyiban lesz másabb filmen, hogy az itteni concept képtől eltérően, nem fog kilátszódni a füle, ezt eljátszották már egyszer az első rész, és az Avengers esetében is. Plusz szerintem nem túl előnyös ez az ujjatlan kesztyű feeling, és zavar hogy leszedték a szárnyakat a sisakról!  :drying: Ja és az egész testén kék lesz a ruha, sehol egy piros-fehér sáv?! :o
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 11. - 19:43:25 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10161 Dátum: 2013. április 11. - 20:06:30 »
Jó ez a kép/ruha.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10162 Dátum: 2013. április 11. - 20:50:19 »
Hu, ez télleg tök jó lett, nekem is nagyon tetszik, hogy a comicsos rucit kapja meg. :D
Így legalább azokat a zavaró piros-fehér csíkokat is sikerült eltűntetni, nem lesz annyira amcsi zászló beütése. ;D

Hm, és ha megnézitek, valszeg ez lehet az élőszereplős képen is, mer ott a kesztyű nagyon hasonló ehhez. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10163 Dátum: 2013. április 11. - 22:53:42 »
Ja és az egész testén kék lesz a ruha, sehol egy piros-fehér sáv?! :o
A lábán van egy kis piros.
Hu, ez télleg tök jó lett, nekem is nagyon tetszik, hogy a comicsos rucit kapja meg. :D
Így legalább azokat a zavaró piros-fehér csíkokat is sikerült eltűntetni, nem lesz annyira amcsi zászló beütése. ;D

Hm, és ha megnézitek, valszeg ez lehet az élőszereplős képen is, mer ott a kesztyű nagyon hasonló ehhez. :headscratch:
Szerintem is tényleg tök jó  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #10164 Dátum: 2013. április 11. - 23:01:11 »
De remélem a füle ezúttal tényleg kint lesz! :)
The Man Of Steele képek:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10165 Dátum: 2013. április 12. - 00:38:53 »
Am. Kap. új ruhája: habár még nem érte el a 2. VH-s ruha színvonalát, de határozottan, sokkal jobb ez a Super Soldier ruha, mint a Bosszú Angyalaibeli plüsshacuka. 8) Sajnos valószínűleg visszakapja, majd a kis szárnyacskákat,de inkább ne legyen így.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10166 Dátum: 2013. április 12. - 09:14:05 »
Ez az új AmKap ruha hol található? Itt a a topicban ráklikkeltem a linkre,de az csak a képregénybeli vázlatot hozza be. A Superman-t szinte jobban várom mint az idei összes Marvel filmet  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10167 Dátum: 2013. április 12. - 09:58:05 »
Fura, hogy az "S" logo fekete körvonalat kapott, mintha rajzolva lenne. Kicsit sok ez a láncing hatás mindenhol a testén. Zodnak cgi a teste? Mintha oda lenne vágva a feje. Perry tényleg feka és Jimmy nő? Vagy Lana az a vörös csaj?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10168 Dátum: 2013. április 12. - 09:59:09 »
Superman viszont számomra rosszabb, mint eddig. A képek nem győztek meg eddig arról, hogy jók a kiválasztott színészek hozzá, sőt.  :uhoh: A villain majdnem nevetséges (Superman ellenfélként), a szülőket nem tudom hova tenni, kicsit sem Kent papa és mama, Jor-El nagyon nem, ha az a szőke ott Lois, akkor tök jellegtelen... vicces módon egyedül Perry White az, aki nem gáz. És ez elmond valamit a többiekről, mert alapból neki kéne a leginkább (vagy egyedülien) annak lennie.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10169 Dátum: 2013. április 12. - 14:24:16 »
Most nézem, hogy az AmKap2-ben Batrocot a mostani UFC welterweight bajnok, George St.Pierre játssza.  :oh:
Hátezéééérdekes.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10170 Dátum: 2013. április 12. - 15:22:34 »
Most nézem, hogy az AmKap2-ben Batrocot a mostani UFC welterweight bajnok, George St.Pierre játssza.  :oh:
Hátezéééérdekes.  :)
Remélem nem változtatnak a ruháján ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #10171 Dátum: 2013. április 12. - 16:12:11 »
Szerited? :D
Civilben lesz mindenki a film 60%-ában, egyedül talán AmCap lesz néha-néha maszkban.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10172 Dátum: 2013. április 12. - 16:56:48 »
Ez az új AmKap ruha hol található?
Itt van:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10173 Dátum: 2013. április 12. - 17:07:17 »
Sose hittem volna,hogy mernek változtatni a zászló uniformisú ruhán,de végre megtették és ezért nagy respect nekik! Igaz én ennyi pénzből jobb göncöt hoztam volna össze,de annyi baj legyen. A sisakot is elhagyhatták volna igazán.

Az Age of X-ben viselt ruci lett volna a megfelelő és ahogy nézem át is vettek belőle ezt azt amit utána összegyúrtak a Super Soldier kosztümmel.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10174 Dátum: 2013. április 12. - 23:08:32 »
Javítson ki egy hozzáértő, ha tévedek, de ez nem egy merőben átdizájnolt AmKap ruha, hanem a Super Soldier ruha a képregényből, csak Amerika Kapitány sisakkal ötvözve.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10175 Dátum: 2013. április 12. - 23:12:22 »
Így van, de ezt már beszéltük előtte is. Olvass vissza.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10176 Dátum: 2013. április 13. - 00:00:52 »
Így van, de ezt már beszéltük előtte is. Olvass vissza.
Hol?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10177 Dátum: 2013. április 13. - 00:04:29 »
Pon te említetted egy oldallal ez előtt, vagyis inkbb kérdezted. :)
+
Am. Kap. új ruhája: habár még nem érte el a 2. VH-s ruha színvonalát, de határozottan, sokkal jobb ez a Super Soldier ruha, mint a Bosszú Angyalaibeli plüsshacuka. 8) Sajnos valószínűleg visszakapja, majd a kis szárnyacskákat,de inkább ne legyen így.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10178 Dátum: 2013. április 13. - 00:17:51 »
Pon te említetted egy oldallal ez előtt, vagyis inkbb kérdezted. :)
+
Ja hát azt, hogy én már én mondtam, azt tudom de nem magammal próbálok beszélgetni. Így csak szájtépésnek számít:)
Psycho hsz-e meg elkerülte a figyelmem ;D

Igazából azt hittem, hogy a Super Soldier ruha felbukkanása jelent valamit és majd a szakavatottak mondanak valamit. Hogy talán egy bizonyos történethez köthető. Én nem tudom, hogy mi ez a ruha és miért hordhatják többen. olyan ez mint Robin, hogy nem egy hős hanem egy titulus.
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 13. - 00:22:44 írta VTomi »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10179 Dátum: 2013. április 13. - 00:27:45 »
Steve 'halott' volt és Bucky lett az új Kapi. És mivel nem akartak két kapitányt, így Steve felvette a Super Soldier nevet és a Secret Avengersszel nyomta az ipart.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.