Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1367440 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11020 Dátum: 2013. augusztus 27. - 08:26:15 »
Szerintem is Loki az egész Marvel hóbelebancban az egyetlen igazán érdekes karakter. Főleg a Thorban, úgyhogy még én is nem Thor, Hanem Loki 2-t várok igazából.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11021 Dátum: 2013. augusztus 27. - 09:02:13 »
Azta... már valaki halál fenyegetéssel is dobálózott Bennek a facebookon, vagy mi fene... :roll:
tényleg kórházi eset egy pár fan... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11022 Dátum: 2013. augusztus 27. - 10:01:50 »
Nem hogy inkább örülnének annak hogy lassan,de biztosan kezd összeállni a DC filmes univerzuma :roll: Én se vagyok valami elégedett, viszont ha jobban belegondolok akkor arra jutok hogy a DD-ben lévő alakítása se volt rossz, úgyhogy ez bőven elegendő lesz egy Batman filmbe!

BuB

• Pókfej
« Válasz #11023 Dátum: 2013. augusztus 27. - 10:24:50 »
A DD se Ben miatt lett közepes film, hanem valszeg a rendező miatt...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11024 Dátum: 2013. augusztus 27. - 10:39:24 »
Nem is volt közepes, tök jó film volt. :)  :daredevil: :daredev: :dd2: :dd: :dd3:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11025 Dátum: 2013. augusztus 27. - 10:42:14 »
Ebben amúgy van valami. Ben elég jól hozta a figurát és mindezt 2003-ban!!! Szerintem azóta még többet fejlődött a színészi játéka szóval én áldásomat adom a filmre ;)

Szerk: A közepes jelző eléggé nézőpont kérdése valóban! Nekem mindmáig azon Marvel filmek közé tartozik amik hordoztak magukban értéket és még annál is több potenciált. Pedig abszolút nem vagyok rajongója ennek a karakternek mert egész egyszerűen logikátlan baromságnak tartom a képességét ;D És mégis odavoltam a filmért.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 27. - 10:44:21 írta Mr.Sinister »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11026 Dátum: 2013. augusztus 27. - 10:46:24 »
Utoljára mikor feljött a DD film itt a fórumon, betettem, hogy nézzem meg, de csak a játszótéri istentelen jelenetig jutottam, azt még Garner sem tudta megmenteni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11027 Dátum: 2013. augusztus 27. - 11:00:42 »
Bajom nem volt naaaagyon sokáig a DD-vel... csak az utóbbi időben, amióta a tv-ben annyiszor adták még többet láttam...
igazából ami mindig is zavart, az a Vezér... eléggé megkúrtították Duncan szerepét... szerepelhetett volna sokkal többet... Garnerrel sincs bajom úgy általában, de vhogy a görög Elektraként nekem nem igazán volt elfogadható (lehet ha befestik feketére a haját már jobban tetszett volna, de így végig csak az Aliasból a csajt a láttam.).
De ami a legjobban zavart az utóbbi pár nézésnél...az a rengeteg pózólos jelenet... elsőre rohadtul tetszettek, meg a comicsfanok álma vákhatott valóra, hogy nagyvásznon "megelevenedtek" ezek a képregényes beállított képek... de azután már rohadtul kezdtek zavarni... azok a semmit mondó állós képek... ezek rohadt jól mutatnak a comicsban, de vhogy itt nagyon nem működött...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11028 Dátum: 2013. augusztus 27. - 11:13:32 »
A játszótéri jelenet már anno 10 éve is zavarba hozott, pedig akkor még csak 15 voltam :lol: A pózolással sem lett volna semmi baj ha a Vezérből többet kapunk és koncentráltabb formában! De az összes hibájával együtt is kijelenthetem hogy végeredményben egész jól sikerült a többi képregény adaptációhoz képest. Garner hajszínén totál értelmetlen leragadni, mert őt előbb nézem görögnek mint a képregényes változatot aminek néha 1-2 árnyalattal barnább a bőre és korom fekete a haja :roll: Az eredeti Electra simán elmehetne arabnak is. Vagy gondolj ilyenkor Val Kilmer-re és Bale-re hisz egyikük sem volt valami James Bond alkat mint amilyen Bruce a képregényben ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11029 Dátum: 2013. augusztus 27. - 11:31:13 »
Vagy gondolj ilyenkor Val Kilmer-re és Bale-re hisz egyikük sem volt valami James Bond alkat mint amilyen Bruce a képregényben ;)

Nem tudom, hogy ezt már valaki megcsinálta-e vagy sem, de amiről írtál jutott eszembe, hogy ilyennek kell léteznie.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11030 Dátum: 2013. augusztus 27. - 11:35:55 »
A játszótéri jelenet már anno 10 éve is zavarba hozott, pedig akkor még csak 15 voltam :lol: A pózolással sem lett volna semmi baj ha a Vezérből többet kapunk és koncentráltabb formában! De az összes hibájával együtt is kijelenthetem hogy végeredményben egész jól sikerült a többi képregény adaptációhoz képest. Garner hajszínén totál értelmetlen leragadni, mert őt előbb nézem görögnek mint a képregényes változatot aminek néha 1-2 árnyalattal barnább a bőre és korom fekete a haja :roll: Az eredeti Electra simán elmehetne arabnak is. Vagy gondolj ilyenkor Val Kilmer-re és Bale-re hisz egyikük sem volt valami James Bond alkat mint amilyen Bruce a képregényben ;)
Nem is a hajszínén ragadtam le... csak nekem nem volt olyan egzoitkus szépség... csak egy szimpla amcsi jócsaj, semmi több. Azért írtam, hogy ha befestették volna esetleg a haját, lehet hamarabb tudtam volna elfogadni őt, de így nekem csak simán Sidney Bristow volt, aki most nem pisztollyal, hanem Saival hadonászik. :D
Sztem egy Penelopé Cruz szintű csajjal már boldog lettem volna ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11031 Dátum: 2013. augusztus 27. - 11:58:24 »
Szilánkmentes: Úristen, mint egy jóllakott óvodás :uhoh:

BuB: Penelopé? Hmm, most gyors elképzeltem és tényleg nem lett volna rossz választás :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11032 Dátum: 2013. augusztus 27. - 12:00:07 »
Elektra sem igazán szép. Garner sokkal szebb nála.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11033 Dátum: 2013. augusztus 27. - 12:05:19 »
És neki bajusza se volt. ;D

De Michelle Rodrigez milyen lett volna... huu... :oh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11034 Dátum: 2013. augusztus 27. - 12:11:56 »
Ha Rodriguez játssza az egyfajta poén lett volna, tekintve hogy Kingpin szerepét is egy fekára osztották :lol: Továbbá Michelle arcszerkezete nem igazán mondható finomnak és kecsesnek ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #11035 Dátum: 2013. augusztus 27. - 12:16:39 »
Nadine Howell-t simán el tudnám képzelni Elektraként.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11036 Dátum: 2013. augusztus 27. - 12:40:01 »
Na ja, Michellenek télleg olyan baba arca van... de tud ő durcis is lenni ;D

Oha... ha valaki nem találná Ben Mire gondolt:

Szééép, de ő csak modell, nem?
Enyni erővel Jessica Nigrit Supergirlnek a MoS 2-be:

Tökéletes lenne :oh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11037 Dátum: 2013. augusztus 27. - 12:41:59 »
A ruházat príma,de a csajnak túl őzike szemei és ártatlan diáklány arca van ;D Valami dögösebb bige kell ide! A Supergirl meg olyan mint egy műp*csa :uhoh:

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #11038 Dátum: 2013. augusztus 27. - 14:04:14 »
brékingbed apuka Lex Luthorként?  :o :o :o

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11039 Dátum: 2013. augusztus 27. - 14:13:04 »
Ja :hehe: