Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319832 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11340 Dátum: 2013. november 06. - 17:16:35 »
Valahogy ki kell tűnnie a stábból, ha már a szerepével nem sikerült  :hehe:
Ez a ruci eléggé nagy fail a tervezőjének.
Nem hiszem, hogy fail, pontosan ez volt szerintem a cél. Tudta ő ezt akkor amikor felvette ezt a rucit, és tudta a tervező is.
És tudták azt is, hogy róla fog csámcsogni mindenki.
Az ilyen ruhák max képregényekben működnek, hogy pont mindig mindent eltakar.  :hehe:
Igaz. Mindig bedőlök, hogy a nők nem tudják hogy mindenük kilátszik és biztos égő lenne a helyzet ha tudnák. Pedig de. Pontosan tudják, amikor otthon megnézik magukat a tükörben, hogy milyen ha leülnek, ha lehajolnak stb. Szóval direkt villan mindig, nem kell aggódni. :)

Raisu

• Traveller

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #11342 Dátum: 2013. november 06. - 17:36:15 »
Kerestem nagy felbontású verziót ezekből a villantós képekből, de sajna nem találtam. Valaki kisegítene? ;D
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report

balogh44

• Thanos
« Válasz #11344 Dátum: 2013. november 06. - 18:12:30 »
Nem tudom hogy lesz a folytatás, milyen világban, milyen szereplőkkel, hiszen a Days of Future Past-ban megkavarnak pár dolgot! :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11345 Dátum: 2013. november 06. - 18:32:25 »
Fura, mert a kettő között nem sok eltérés van bevételben. Legalábbis az amcsi bevételben. Sőt, abban az Origins még jobb is egy hajszállal.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11346 Dátum: 2013. november 06. - 18:48:49 »
Fura, mert a kettő között nem sok eltérés van bevételben. Legalábbis az amcsi bevételben. Sőt, abban az Origins még jobb is egy hajszállal.

Szerintem meg egyáltalán nem, mert az Origins univerzálisan rettenetesen van elkönyvelve, míg az új inkább pozitív, de nagyjából megosztó utóhatással rendelkezik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11347 Dátum: 2013. november 06. - 19:13:54 »
Ez oké, de a számok magukért beszélnek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11348 Dátum: 2013. november 06. - 19:57:34 »
Most fog megjelenni különböző formákban, DVD/BD-n! Utálom mikor bővített verzióznak, miért nem tudják egybe bemutatni a filmet?
Én még nem láttam, csak az előzeteseket, azok alapján nem számítok nagy durranásra, de majd meglátjuk.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #11349 Dátum: 2013. november 07. - 09:25:22 »
Nekem bejött a film. Tegnap néztem meg feliratosan. Szerintem nem éri meg várni a szinkronosra, mert két nyelven beszélnek a filmbe, és a japán részeket valószínűleg úgyse fogják leszinkronizálni.
Amúgy tetszett a film. szerintem marha jó volt a sztorija is, és rozsomák is hiteles volt a számomra, az apróbb változtatások meg, mint pl. az hogy Rozsó nem tudott japánul, egyáltalán nem rontották el a filmet.
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 07. - 09:28:24 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11350 Dátum: 2013. november 07. - 10:15:12 »
Kerestem nagy felbontású verziót ezekből a villantós képekből, de sajna nem találtam. Valaki kisegítene? ;D
A gugli még mindig a barátod. ;)
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2487550/Jaimie-Alexander-attends-Thor-The-Dark-World-premiere-extremely-revealing-dress.html

BuB

• Pókfej
« Válasz #11351 Dátum: 2013. november 07. - 11:23:26 »
Hoo, örök hála  ;D

X:
Hát nem tom, kicsit furi ez a ruci... ezt a jövőben hamarabb eltudtam volna fogadni, mint itt a 70-es években...

És akkor ezután az überhacuka után átvált majd arra az egyszerű öltönyös fazonra? Ja nem, mer most úgyis megkavarják az idősíkot...  :roll:

JL:
ééés, most pletykálják, hogy Olga Kurylenko esélyes Csodanő szerepére...

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #11352 Dátum: 2013. november 07. - 11:31:51 »
bármilyen szerepre esélyes :) Ilyen portfolioval. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11353 Dátum: 2013. november 07. - 12:32:10 »
http://filmbuzi.hu/archives/2013/11/05/kozepesen-sikeres-lett-a-wolverine-japan-johet-a-folytatas/
Hát a következő Wolvie filmet csak akkor fogom moziban nézni, ha valami nagyon szuper és elismert rendezőt és forgatókönyvírót találnak rá, de ha marad a mostani rendező (úgy tűnik a cikkből, hogy marad...), akkor bojkottálok. Nekem az idei film csalódás volt, még az első rész is majdhogynem érdekesebb volt a sok mutáns cameoval.

És akkor ezután az überhacuka után átvált majd arra az egyszerű öltönyös fazonra?
Na de az öltöny az öreguras viselete volt már. ;D Nyilván fiatalon játszotta az action mant, de hetvenévesen már inkább a sáncok mögött hadvezérkedett. :)

Idézet
most pletykálják, hogy Olga Kurylenko esélyes Csodanő szerepére...
Hááát, nem tudom... Olga szép nő, de nem tudom, mennyire passzol a WW szerephez.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #11354 Dátum: 2013. november 07. - 12:42:43 »
Nekem bejött a film. Tegnap néztem meg feliratosan. Szerintem nem éri meg várni a szinkronosra, mert két nyelven beszélnek a filmbe, és a japán részeket valószínűleg úgyse fogják leszinkronizálni.
De, leszinkronizálták, és ettől csak még wtf-ebb lett az egész film...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11355 Dátum: 2013. november 07. - 13:27:42 »
Olga arca túl durva ahhoz, hogy istennőt játsszon.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11356 Dátum: 2013. november 07. - 13:29:28 »
Magneto retro páncélja nem rossz,de az a feszülős harisnya effekt a karján, hááát kissé homi beütése van neki ;D Plusz, erre még rátesz egy lapáttal a lilás színösszetétel is. Attól,hogy új idősíkot hoznak létre nem hiszem,hogy emiatt az öreg Magnus új rucit kapna. Persze simán megléphetik,de olyan sok mindent nem igazán lehet variálni az ő egyenruháján (esetleg a sisakot kiveszik az egyenletből, na meg a köpenyt).

WW: Nekem édes mindegy,hogy Jaimie "punettivillantós" Alexander vagy Olga lesz a Csodanő :) Mindkettő dögös és jó kiállású, szóval hajrá!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #11357 Dátum: 2013. november 07. - 13:52:29 »
Todd köszi a linket,  :hehe:
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11358 Dátum: 2013. november 07. - 14:06:25 »
Olga arca túl durva ahhoz, hogy istennőt játsszon.
Mindenesetre a Hitman prostijának szerepe jobban állt neki. :hehe:

Néztem képeket Jaimie-ről (nemrég esett le nekem, hogy ő Sif úrnő a Thorból :D ), egyértelműen jobb választás lenne Olgánál. Sőt, kezdem úgy vélni, hogy talán ő lehet a legjobb választás. :oh:

Ezen a képen pl totál (a rajzfilmbeli) WW amazonos korszakát idézi a megjelenése, pedig ez valami díjátadón készült gondolom:

Ráadásul a Thorban is istennőt játszik, szóval van referenciája. ;D (Ha már itt tartunk: ha megkapná a szerepet, Ryan Reynolds után ő lenne a második aki Marvel és DC karaktert is alakított. ;D )

A puncivillantós képekhez meg annyit, hogy ha már valaki bevállal egy ilyen merész ruhát, akkor fölösleges utólag hisztizni meg perrel fenyegetőzni. Egyébként szerintem is csak egy jó PR fogás az egész.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11359 Dátum: 2013. november 07. - 14:15:28 »
A puncivillantós képekhez meg annyit, hogy ha már valaki bevállal egy ilyen merész ruhát, akkor fölösleges utólag hisztizni meg perrel fenyegetőzni. Egyébként szerintem is csak egy jó PR fogás az egész.
Ami meg annak tükrében fura, hogy egy szegről végről Disney filmről van szó, de ha nem így vesszük, akkor is a gyerekek az egyik (igen nagy) célközönség. Ergó villanó muffal tartanak egy gyerekfilmet a köztudatban?
Ez eléggé ellentmondásos pl. ezzel:

Mondjuk tény, hogy az apukák így szívesebben viszik el a kisgyereket, aztán csalódnak, hogy ebben Jaimie ruhában van.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 07. - 14:21:22 írta Todd »