Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319874 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12520 Dátum: 2014. október 29. - 13:32:41 »
Úgy értettem hogy felesleges a címeken lovagolni. Az age of Ultronnak is csak a címszereplő lesz az alapja a képregényhez. Tökmindegy hogy War vagy Gauntlet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12521 Dátum: 2014. október 29. - 13:53:49 »
A Marvel+ Végteken Hatalmat olvastam. Ezt a "Gauntlet" sztori? Miről szól, a Végtelen Háború?
A Hatalom a Gauntlet. A Wart fogom kiadni jövő év elején. Főleg doppelgangerekről szól.

Raisu

• Traveller
« Válasz #12522 Dátum: 2014. október 29. - 14:04:36 »
Bár ez még mindig a Gauntlet, nem a War... viszont a jó hír azoknak, akik lemaradtak a M+ első különszámáról, hogy alighanem lesz újranyomása 2018-ban...
Akkor már most előre szólok, hogy tegyél félre belőle nekem egy példányt! :) De messze van még 2018... :(

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12523 Dátum: 2014. október 29. - 14:29:20 »
Aztaku***...! :D Nagyon belehúzott a Marvel. :D Tíz éve szerintem nem gondoltuk volna, hogy nemhogy egy, de több Avengers filmet kapunk majd, illetve hogy ilyen nagy eseményeket vászonra visznek, mint a Polgárháború, vagy a Gauntlet. A hab a tortán az lenne, ha minden karakter jogai visszaszállnának a Marvelhez, és megcsinálnák a Secret Warst. ;D

Amúgy most kezdem úgy érezni, hogy rosszul jártunk, hogy a Pókember jogai a Sony-nál maradtak. Nem csak az Avengerses szereplés miatt, hanem elsősorban azért, mert most már simán el tudom képzelni, hogy a Marvel faszán megcsinálta volna a legjobb Pókember történeteket a vásznon - akár még az Utolsó Vadászatot is.

viszont a jó hír azoknak, akik lemaradtak a M+ első különszámáról, hogy alighanem lesz újranyomása 2018-ban...
Hehe. ;D Lehet, hogy még a Polgárháborút is újranyomhatod. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12524 Dátum: 2014. október 29. - 14:40:27 »
Hu, azért egy dolgon elsikolttunk a dátumokon... sehol egy Vasember 4... szóval úgy néz ki Robertnek lassan télleg búcsút intenek... ("lassan", lesz még a cap és az Avengers 3 valszeg akkor, lehet a part 1-ben kinyírják?)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12525 Dátum: 2014. október 29. - 14:46:18 »
Szerintem újabb különálló Vasember filmre nincs szükség, bőven elég, hogy az Avengersben ő az egyik húzónév.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12526 Dátum: 2014. október 29. - 14:49:18 »
Meg mondjuk amennyire megosztotta az embereket a 3. rész, lehet bukdácsolna a 4.... lehet nem is baj, hogy pihentetik egy kicsit.

De sehol egy Hulk, pedig mennyien szerettek volna Ruffalóval látni egyet... valszeg azzal se meri megégetni magát a marvel... ismét...

Todd

• Pókfej
« Válasz #12527 Dátum: 2014. október 29. - 15:18:03 »
Igen én simán a végtelen hatalomra gondoltam, nem a háborúra. De szerintem az is jóval nagyobb szabásúbb történet, mint a Polgárháború.
A Polgárháború egy totál földhöz ragadt konfliktus, ez meg az egész univerzumot érinti.
Marvel filmes részre lefordítva: Polgáháború=Avengers sztori, Infinity War= Avengers+Guardians+minden mellékuniverzum, amit még addig kitalálnak egyesül.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12528 Dátum: 2014. október 29. - 15:29:34 »
Abszolút nem bánom ha nem készítenek egy újabb Vasember vagy akár Hulk filmet. Inkább adjanak lehetőséget az olyan érdekes és látványos karaktereknek mint Párduc vagy épp Csoda Kapitány :) A Marvel pedig teljesen jól teszi,hogy inkább új hősöket mutat be, mert ezzel mindenki egyformán jól jár. Az Infitinity War-ba amúgy is elkél a nehéztüzérség ha Thanos úr megszerzi az összes követ ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #12529 Dátum: 2014. október 29. - 15:34:42 »
Én se feltétlenül vágyom egy sokadik Vasember/Hulk filmre, de ha belegondoltok, már most is az Amerika Kapitány igazából nem egy Amerika Kapitány film lesz, hanem még egy csoport film, amiben gondolom azért Steve-nek komolyabb szerepe lesz.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12530 Dátum: 2014. október 29. - 15:57:06 »
Én se feltétlenül vágyom egy sokadik Vasember/Hulk filmre, de ha belegondoltok, már most is az Amerika Kapitány igazából nem egy Amerika Kapitány film lesz, hanem még egy csoport film, amiben gondolom azért Steve-nek komolyabb szerepe lesz.

Érdekes módon Kapit nem vetem meg ilyen szempontból. Ez lehet,hogy a Winter Soldier miatt van így, mert előtte róla is hasonlóan vélekedtem mint a Clint-Natasha párosról! Mellesleg egyáltalán nem bánom,hogy rajta kívül még szerepelni fog 1-2 Avengers tag. Az olyan lesz mint egy Bosszúállók film, csak lájtosabb kivitelben és lehetőleg kevesebb Tony Stark-kal fűszerezve ;D Máris megérte xDD

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #12531 Dátum: 2014. október 29. - 16:11:46 »
Vasember nekem se kéne, de egy WW Hulkot azért lecsekkolnék.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #12532 Dátum: 2014. október 29. - 16:16:16 »
Az olyan lesz mint egy Bosszúállók film, csak lájtosabb kivitelben és lehetőleg kevesebb Tony Stark-kal fűszerezve ;D Máris megérte xDD
Mármint a Civil War-ban kevesebb Tony Stark? Ő és Steve a két legfontosabb karakter benne.
Peter parker pedig a legszerencsétlenebb balek, aki két szék között a földre esik.  :lol:
Mármint a képregényben, a filmben nem lesz benne, vagy ha igen, az marha nagy csoda lenne, de ennek most semmi jele, csak pletykálnak meg álmodoznak róla.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12533 Dátum: 2014. október 29. - 16:54:23 »
A Civil War nem lesz sztem olyan nagy volumenű sztori, mint amilyenekre az Avengers filmeket tervezik. Mivel az az CapAm3. Ahogy a 2. rész egy kémsztori volt, ez is sztem egy kisebb volumenű történet, földhöz ragadtabb, ahogy Todd is írta, és egy filmre szóló történet. De előrelépés olyan szempontból, hogy bár önálló film, talán többet szereplenek benne a "többiek", ami eddig hiányérzetet okozott az önálló karakterfilmeknél bennem.
Legalábbis nekem így tetszene.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12534 Dátum: 2014. október 29. - 17:00:17 »
Szerintem a Civil War eredetileg sem akkora történet, hogy az egy filmnél több elmondást igényelne.
A történetvezetése pofon egyszerű.
Nyilván addig egy pár hőst meg kell próbálniuk bevonni még a filmekbe, akiket ott szerepeltethetnek a háttérben, de nem hiszem, hogy mindenki ott lenne a fő csapatból.
Thornak pl. semmi köze az egészhez, elvan addig Asgardban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12535 Dátum: 2014. október 29. - 19:34:58 »
Ohhoo, mint jeleztem, a Marvel módszere, hogy szép lassan a bemutatóig bemutatják majdnem a teljes filmet, na most tegnapról még egy kis Avengers jelenet  :D

http://filmbuzi.hu/archives/2014/10/29/meg-egy-kis-avengers-ultron-bocs/

Végülis semmi extra, csak Tony meg Steve beszélget favágás (!) közben. Aztán Kapi egy szép kis favágó trükköt mutat be.  ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12536 Dátum: 2014. október 29. - 22:22:59 »
Ismét összezördültek, az 1. részben se csípték egymást,  a civil warban már gyilkolni fogják egymást. 8)
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12537 Dátum: 2014. október 30. - 10:17:54 »
Dr. Strange főszereplőjét végül bejelentették? Vagy akkor most hónapokig bekell érni ezzel a 99% os biztossággal?  :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #12538 Dátum: 2014. október 30. - 12:14:29 »
Nem jelentették be.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12539 Dátum: 2014. október 30. - 12:38:30 »
Nagyon rebesgetik, hogy Sherlock lesz az. Pff.
Tejet kérek! Csokisat!