Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1373559 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12940 Dátum: 2015. március 27. - 06:25:54 »
Rozsi nélkül nem lesz az igazi a film.Felvetődik a gondolat,hogy egyáltalán érdekel-e ez még engem?(mármint a film,nem Rozsomák hiánya)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12941 Dátum: 2015. március 27. - 09:07:01 »
De ott legalább takarózhatnak azzal, hogy az csak egy Emma nevű lány volt, aki gyémánttá tudta változtatni a bőrét, nem Emma Frost, aki telepata is! :'D
ja, arra van némi magyarázat, meg ugye akkor most teljesen semmisé tették az Origins filmet... de komolyan nem értem, hogy nem tudják összefogni ezt a 6 filmet... nem olyan egetrengető dolog lenne összefogni... plusz annyi mutáns van még, nem igaz, hogy nem tudnak mást kiválasztani...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #12942 Dátum: 2015. március 27. - 10:13:07 »
Nem ő az egyetlen karakter, de nem is a második aki már többször szerepelt (Trusk is benne volt az X 3-ban, normál magasságú fekete férfiként), magasról tojik rá mindenki, de komolyan nem értem, miért nem tudnak egy geeket megkérdezni, ez az egész magyarázkodás, meg ja az a film semmis lett dolog szánalmas.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12943 Dátum: 2015. március 27. - 10:37:26 »
No igen, de azt is ki lehet magyarázni, csak Trask-nak hívták, nem nevezték Bolivarnak, nem akart robotokat gyártani, hogy kiírtsa a mutánsokat, nem volt bajsza, nem volt fehér... stb. stb...  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #12944 Dátum: 2015. március 27. - 10:45:25 »
Akkor az X-2-es Jubilee ennek a lánya volt. Valami idióta magyarázatot mindenre lehet gyártani.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12945 Dátum: 2015. március 27. - 12:59:49 »
Háááá, bakker, hogy milyen igazad van  :o télleg... mindjá máshogy állok én is ezek után hozzá  :hehe: ;D

Ettől függetlenül Rozsi nélkül kurtára nem izgat a film  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12946 Dátum: 2015. március 27. - 17:19:57 »
Íme Deadpool!  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12947 Dátum: 2015. március 27. - 17:33:06 »
Nem rossz! megvan a képregényes sztreccs és a varrott funkcionális ruha is. A maszk textil, gumi betéttel. Az a betét vajon cgi lesz és úgy mozog  a szeme majd? Először kapunk a vásznon igazi fehér szemeket mint a képregényben.  :D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #12948 Dátum: 2015. március 27. - 17:36:09 »
asszem eddig érdekelt ez az új X film, Rozsi nélkül elég gány amúgy is a csapat  :hehe: még a végén olyan gagyiul fog teljesíteni a pénztáraknál, mint az Elsők, abba "se volt benne" pofára is estek vele ;D

Nemzetközi szinten nem.
Szerintem egyébként a legjobb X-film eddig az összes közül.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12949 Dátum: 2015. március 27. - 18:16:19 »
Baaakker, nem vagyok Deadpool fan, de ez rooohadt jóóóó  :oh:
Ez sztem az eddigi legképregényhűbb megvalósítás minden eddigi comicsfilm közül...  :headscratch:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12950 Dátum: 2015. március 27. - 19:17:14 »
Tuti CGI lesz a Deadpool, ráadásul az egész teste, Reynolds nem ilyen vékony.
Remélem azért ezt nem követi a Marvel, a Pókember esetében majd, nem akarom látni azt, hogy hogy grimaszolgat póki a szemeivel. :uhoh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12951 Dátum: 2015. március 28. - 15:58:06 »
Deadpool vagányul fest mint mindig,de mikor megláttam a képet nekem is kapásból a CGI ugrott be és nem Reynolds :) Remélem a szpesöl effekt csak az arcára korlátozódik és másra nem, mert örülnék már egy hús-vér DP-nak!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12952 Dátum: 2015. március 28. - 20:07:36 »
Naaa, folytassuk az Xmen kavarást...

Hugh posztolta nem sokkal ezelőtt a twitterjén, a szöveg pedig...

Wolverine One Last time...

Na, most mi a tosz van? Most akkor csak benne lesz az Apokalipszisben? Eddig még nem volt megerősítve... ma minap meg csak Cemoként beszéltek róla...
És akkor most mi lesz a Woverine 3-al? Törlik? Vagy ez a kép most arra vonatkozik? Vagy most az Apokalispzist, meg a Wolverine 3-at esetleg együtt forgatják és így együtt letudják a forgatást?

Nekem már egy olyan variáns is megfordult a fejemben, hogy télleg Misztik Apokalipszishez viszi Logant, ő meg ugye megcsinálja az Adamantium beültetést, és ő lesz Halál az egyik lovas és ezekkel az átalakításokkal mivan ha megfog változni a külseje is, és így jön be egy új színész... mondjuk ez meg bukik az X-men Eljövendő vége miatt...  :-\

Valaki írta, hogy Tom Hardy milyen jó lenne Rozsónak, és télleg...  :D jól játszik a srác, kicsi is, izmos is, kíváncsi lennék rá, csak sztem már ő is benne van a korban...
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 28. - 20:12:10 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12953 Dátum: 2015. március 28. - 20:11:06 »
Kampány, de amúgy semmi olyan, ami ne lenne minden film elött.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12954 Dátum: 2015. március 28. - 20:16:21 »
Ja tényleg! ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12955 Dátum: 2015. március 28. - 20:38:28 »
Ez a kép szerintem inkább köthető a Wolverine 3-hoz mint a kövi X-Men részhez. Egyébként azon se csodálkoznék ha az utolsó pillanatban leforgatnának vele néhány jelenetet az Apocalypse-hez, mivel mint az közismert nélküle nem létezik X film :roll: Szóval esélyes,hogy annyi szerepe lesz most is mint a DoFP-ban volt!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12956 Dátum: 2015. március 28. - 22:06:39 »
Ajánlatos lenne, ha már annyira nyitva hagyták a sztoriját... én ezért állok ennyire értetlenül az egész előtt, hogy a minap csak Cameo szerepként utaltak rá, holott az egész DOFP mondhatni őrá volt építve...erre az egész most hagyják a fenébe...  :headscratch:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12957 Dátum: 2015. március 29. - 08:51:45 »
A W3-hoz posztolta a képet. Még 1x elválalja, aztán többé nem játsza ezt a karaktert. A karmok a kezén is a harmadik részre utalnak.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #12958 Dátum: 2015. március 29. - 09:42:56 »
AZ tök jó, de még egy év van a forgatásig... mi a fenéért posztolta már is?  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12959 Dátum: 2015. március 29. - 10:07:37 »
Abban erősen kételkedem,hogy Hugh-nak a Wolverine 3 lenne az utolsó szerepe Rozsiként ;D A múltkor még pont arról cikkeztek,hogy bár a stúdió majdnem lecserélte őt egy fiatalabb színészre,de végül meggondolták magukat a Fox-nál és nem szívesen válnának meg az aranytojást tojó tyúktól! Plusz még az X-Men Apokalipszis-ben is tuti szerepelni fog, mert egy ekkora ziccert kár lenne kihagyni még egyszer (mint anno a First Class-nál).