Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1366726 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1300 Dátum: 2008. május 13. - 18:33:58 »
A Ghost Rider folytatásáról csak annyit tudni, hogy Nick Cage, Eva Mendes és a rendező aláírták a szerződést a folytatásra, de még a forgatás dátuma sincs kitűzve, csak az, hogy 2009 a forgatás éve.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1301 Dátum: 2008. május 13. - 18:45:28 »
szerintem akkor is rozsomák... :drying: már miért lenne farkas? logennek mi köze van egy farkashoz amúgy??? nem sok vagy tévedek  :headscratch: ???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1302 Dátum: 2008. május 13. - 22:44:39 »
Boszorkánykard mozifilm
Hú, abból már a régi film is nagyon gáz volt. Lássuk be, annak a képregénynek az egyetlen pozitívuma a rajzoló és színező, illetve Sara Pezzini külseje. Erre mondják, hogy ilyen nőt csak rajzolni lehet.  :D Nincs olyan színésznő, aki miatt ez a film jó lehetne.

A Szellemlovas folytatására én is elég kíváncsi lennék.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1303 Dátum: 2008. május 13. - 22:58:53 »
jeaah szellemlovas 2 :) és ki lenne az ellenfele? szellemlovas ellenfeleit nem ismerem :S

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1304 Dátum: 2008. május 13. - 23:13:33 »
Hát, annyira én sem. Lehetne mondjuk Pókember.  ;D

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #1305 Dátum: 2008. május 13. - 23:41:17 »
Nem kellene erőltetni sztem... bármekkora képregényfan is Nic Cage, nem hiszem, hogy bevállálná mégegyszer - anyagilag korrekt volt, de borzalmas kritikákat és nézői rakciókat váltott ki a film. Nem éppen egy ilyen filmre lenne most szüksége, pláne úgy, hogy a második részben, hacsak nem történik valami hihetetlen nagy minőségi javulás az igen komoly bukás lehetősége is benne van.

Sztem a Ghost Rider projektet még egy jó ideig jegelni fogják...
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 13. - 23:43:15 írta Donnie »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1306 Dátum: 2008. május 14. - 07:01:45 »
Majd átveszi a projectet Uwe Boll, neki úgysem számít, ha anyagilag bukta (fuckup with marmalade  ;D ) a film. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1307 Dátum: 2008. május 14. - 10:08:34 »
A Marvel Brad Pitt-et szeretné leszerződetni Thor szerepére, míg megállapodást kötöttek Donald Blake szerepére Jesse Spencer ausztrál színésszel, akit mi a Doktor House sorozatból, Dr. Chase-ként ismerhetünk.

Latino Review is spreading the gossip that Marvel is bandying about names for their coming Thor movie, and they want Angie's baby daddy!
Meanwhile, over at Marvel, the name they are tossing around to pick up Thor's mighty hammer is Brad Pitt! A solid choice.
Mark Petrosevich wrote one hell of a draft which they are in the process of trimming down for budgetary reasons. Not for nothing, with the acting chops that Downey Jr brought over to Iron Man, it's understandable why Marvel wants to go after a reputable name like Pitt - they're gonna need someone who can act. I personally loved Pitt's bad ass characterization of Achilles in Troy, so I think Pitt could pull off Thor. Marvel is not going to be typical and go after the John Cenas, Chris Jerichos and Tyler Manes of the world. That would be corny.

Could Brad Pitt, like Johnny Depp and Robert Downey Jr before him, be feeling the mid life urge to act in a movie for his children to enjoy now that he is a dotting dad? Only time will tell, but first I think Marvel needs to lock down a director.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1308 Dátum: 2008. május 14. - 11:08:48 »
Szerintem Pitt nem volna jó Thor szerepére. Már a Trójában is inkább nevetséges volt. :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1309 Dátum: 2008. május 14. - 12:51:53 »
Bestia a Magnetoban
A Latinoreview betekintést nyert a Hellboy 2 szörny-effekt műhelyébe. Az egyik képen Bestia volt látható, ő egy X-Men tag, a harmadik filmben fel is tűnt. Rákérdezett az illető és azt a választ kapta, hogy a Magneto filmben lesz majd benne a mutáns.
A Magneto filmet David S. Goyer rendezi és a fiatal Eric Lensherr-ről fog szólni, ahogy felfedezi az erejét és barátságot kötött Charles Xavier-rel.

http://www.latinoreview.com/news.php?id=4641

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1310 Dátum: 2008. május 14. - 14:27:09 »
ÁÁHHH Kaine ezt a szellemlova kontra pókember ötletet elvetném :D bár jól hangzik  :spidey: és tuti a falmászó nyerne

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1311 Dátum: 2008. május 14. - 16:03:48 »
golndolkozás... Bestiának mi köze a dolgokhoz? Lehet, hogy biokémikus/felfedező múltját próbálják majd előhozni, vagy hogyan volt aktív résztvevője a mutáns kísérletek elleni tüntetéseknek?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1312 Dátum: 2008. május 14. - 16:23:39 »
Nekem ez a bestiás hír nagyon nem tetszik, hülyeségnek tartom. Legalábbis akkor, ha tényleg már át van alakulva. Azt is elmondom, miért: Az X-Men 2-ben is szerepel Hank, de itt még nincs átváltozva.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1313 Dátum: 2008. május 14. - 16:48:23 »
hol szerepel? Bővített kiadásban?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1314 Dátum: 2008. május 14. - 16:58:03 »
Nem, az egyik jelenetben volt látható a tévében, miközben interjút adott emberi alakban, asszem, akkor amikor Magneto őre a kocsmában sörözött, mielőtt Rejtély elkábította volna.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1315 Dátum: 2008. május 14. - 17:05:41 »
Igen, erre emlékszem én is. Emlékszem, hogy örültem, mikor kiszúrtam, hogy az ő.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1316 Dátum: 2008. május 14. - 17:38:54 »
Közben felkerült az új, harmadik HULK trailer is, azért nem linkelem, mert Ben úgyis befogja mégegyszer, plusz én azt már nem akarom megnézni, mert úgy járok mint az IronMannél és tudni fogom az egész sztorit előre.

De gondoltam szólok

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1317 Dátum: 2008. május 14. - 18:41:55 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Node kedvenc csillagharcosom, csak nem feladod a mi kis házi versenyünket, a Ki linkel ma című játékot? ;D

Quicktime jobb klikk miazmás:
http://media.kino-govno.com/trailers/hulk2/hulk2_trailer3_400.mp4

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1318 Dátum: 2008. május 14. - 20:40:45 »
persze, hogy nem adom fel! Amikor megláttam a hírt egyből jöttem ide, gyorsan végignéztem nem e linkelted be, és akkor írtam, hogy "én már ezt is tudom"! Persze tudom ezután te úgyis keresel egy jobb verziót, hogy felvágj, nekem meg mennem kellett, plusz nem is akartam belenézni, szóval rádhagytam a munkát. DOLGOZZ! ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1319 Dátum: 2008. május 14. - 21:52:50 »
Óóó, fiúk, ez a Hulk film jóóóóó lesz!  :D ;D
Szerintem Pitt nem volna jó Thor szerepére. Már a Trójában is inkább nevetséges volt. :roll:
Biztos, hogy fura lenne Thorként, de hogy imádja a gyerekeket, az biztos, szóval ezzel a részével nem lenne gond. Nekem jónak tűnt a Trójában is.