Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1231688 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14140 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 19:39:53 »
Azt mindenképpen! ;) Össze se lehet hasonlítani a filmekkel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14141 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 19:41:40 »
Mi frásznak erőltetik egy földönkívüli, több millió éves fajnál ezt a középkori lovag-stílust? Bár a karágyú pozitív dolog, de összességében nagyon béna. Mindegy, Hot Rodot így sem sikerült alulmúlni. :hehe: :'( A legszörnyűbb az egészben, hogy a reményben bízva valószínűleg meg fogom nézni ezt a filmet is... :-[

Jah... de ennél is gázabb, hogy Opti kardja is egy sima középkori kardszerűség... legalább annak lett volna vmilyen földönkívüli eredetű dizájnja... nem kellett volna mást, csak bele nézni a TF játékba, ezerszer jobb kard ötlet megjelenítések voltak abban...  :-\

Oh, én már az 4.-et se néztem meg moziban, nem gazdagítom Bay-éket a kemény 1300 forintommal...  :hehe:
Úgy határoztam,h ogy amíg nem lesz új rendező addig nem is fogok moziba menni rájuk... a rebútra meg sajnos ennél még elég sokat kell várni, látva a több évre előre szóló terveiket...   :'(

Adjunk ki Transformer képregényt? :)
Huhu, Kaine, ha ezt megjátszod, leborulok előtted a kövi börzén.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. Augusztus 11. - 21:04:20 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #14142 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 20:31:20 »
Adjunk ki Transformer képregényt? :)

IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!!
Van rá reális esély?

BuB

• Pókfej
« Válasz #14143 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 21:02:41 »
IDW eléggé kis kiadó... ez jelentheti azt is, hogy vagy olcsóna adják a dolgokat, vagy abból akarnak meggazdagodni és baromi drágán.  ;D

A kérdés inkább csak az, hogy mit lenne érdemes, szerintem az össz számok már elérték a 200. részt is...  ugrálni bennük meg nem nagyon lehet, eléggé épülnek egymásra...  :headscratch:  tehát az elejétől lenne érdemes belefogni, főleg a Furmanos éra eleje baromi jó. (bár lassan indul és nagyon szerte ágazik, de kurta jó az egész.)
« Utoljára szerkesztve: 2016. Augusztus 11. - 21:06:26 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #14144 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 21:25:28 »
Michael Chernus lesz Pléhsuszter!

Nem, most nem viccelek.  :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14145 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 21:41:15 »
Ne már!  ;D Szerintem szívatnak minket, nem is lesz új Pókember film.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14146 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 21:41:39 »
Csak nem Imre Chernus rokona?  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #14147 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 21:46:21 »
Hasonlít... :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14148 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 22:07:49 »
Hát, se nem öreg, se nem csontvázvékonyságú, de legalább a fehér bőrű.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #14149 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 22:13:25 »
Én Alan Arkin-t választottam volna a szerepre, Keaton-nal biztos jól ellettek volna a forgatáson....;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14150 Dátum: 2016. Augusztus 11. - 22:54:31 »
A kérdés inkább csak az, hogy mit lenne érdemes, szerintem az össz számok már elérték a 200. részt is.
OFF: Én a Regeneration One-ra szavaznék egy összefoglalóval. Véges, klasszikus sztori, a régi Marvel Első Generáció folytatása. ;) Utána jöhetne az igazi IDW univerzum.

Nekem bejön az ötlet, hogy Pléhsuszterből egy kockát csinálnak. :nezze:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14151 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 11:52:22 »
Fátumnál is bejött?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14152 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 11:57:04 »
Fátumnál is bejött?

Bejött volna ha igazodnak az Ultis alapanyaghoz és nem Josh Trank-et kérik fel rendezőnek :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14153 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 13:54:18 »
Hát meg valahol a Pléhsuszter is egy geek, a sok kis kütyüvel-cómókkal, gondolom elvan borulva az elméje ezen szerkesztgetséek miatt.
Bár lehetett volna vékonyabb, gondolom egésznap ott ülhet a gépek előtt és bütykől, esetleg lehet zugevő és azért van elhíztva.
De lehetett volna olyan is mint Sheldonék az Agymenőkből.  ;D

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #14154 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 14:00:17 »
Na most sz'tem 2 lehetőség maradt:
1. tényleg ők lesznek a szereplők, rámennek az ultis verzióra, elcseszik az egészet, Póki megy a levesbe néhány évig és ez betesz egy kicsit a Bosszúállóknak is, mert hiába szerepeltetik a 3.-4. részben, abszolúte felesleges lesz.
2. ahogy Tomi mondja teljesen megtévesztenek bennünket és csak a statisztákat mutogatják, az igazi jelentősebb szereplők rejtve maradnak.
(Mondjuk ez utóbbira vajmi kevéske esély van)

Todd

• Pókfej
« Válasz #14155 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 14:17:32 »
A Pléhsuszter semmiképpen sem volt geek. Lényegében ő ez a klasszikus idős órás és ezermester figurákról lett mintázva, aki bütyköl a műhelyében. Csak ugye ezek az emberek már vagy 20-30 éve eltűntek majdnem mindenhonnan. És a képregényben is az amiket bütykölt egy idő után hiteltelenné vált ahhoz képest, amilyen eszközökkel és körülmények között bütykölt eredetileg.
Ja és amúgy is egy idegen lény volt, aki visszatért a bolygójára. :lol:

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #14156 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 14:33:14 »
Ja és amúgy is egy idegen lény volt, aki visszatért a bolygójára. :lol:

:lol: :lol: :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14157 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 19:17:31 »
Hihi, az a baj, hogy TOdd ezt poénnak szánta, és erre itt a Marvel Magyarország Facebook híre:

Tegnap megtudtuk, hogy Michael Chernus a Tinkerer, más néven Phineas Mason szerepében csatlakozott a PÓKEMBER: HAZATÉRÉS stábjához, ma a szerepéről derült ki némi friss információ, ami persze egyelőre csak pletykaként kezelendő. A Heroic Hollywood forrásai szerint a karakter a Stark Industries volt munkatársa, akit személyesen Tony Stark rúgott ki néhány évvel ezelőtt. A Tinkerer technológiája földönkívüli eredetű – állítólag Chitauri(!), amivel például a főellenség, Keselyű felszerelését is biztosítja. Személy szerint imádnánk, ha ez lenne a filmes története, hiszen ezekkel mindenki határozottan érezné, hogy Póki bizony végre az univerzum része.

Igaz, hogy ő maga nem űrlény lesz, de ez tök poén, hogy azt a technológiát használná fel.

Viszont Toddal annyiból vitába szállnék, hogy ezt az űrlényes eredet sztorit aztán nem írták át?  :headscratch:
Legalábbis mintha tg írt volna valami ilyesmit anno az egyik Pókos topicban...

Todd

• Pókfej
« Válasz #14158 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 19:22:45 »
Csak a klasszikus még Kandi Lapos Csodapók történetre utaltam vele, nem tudom már melyik számban volt, de természetesen azóta már átírták, mint kiderült pár év múlva a levelezési rovatból, mikor újra felbukkant a szereplő. Régi szép idők. :D
De ez a sztori amúgy egyáltalán nem hangzik rosszul, tényleg szervesen kapcsolódna a többi részéhez az univerzumnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14159 Dátum: 2016. Augusztus 12. - 19:53:06 »
Jah, és nem csak a filmekhez, hanem a Shield sorozathoz is kapcsolódna, mivel ott is voltak vmi ilyesmi részek, hogy az elhagyott cuccokkal kereskedtek.

Csak a klasszikus még Kandi Lapos Csodapók történetre utaltam vele, nem tudom már melyik számban volt, de természetesen azóta már átírták, mint kiderült pár év múlva a levelezési rovatból, mikor újra felbukkant a szereplő. Régi szép idők. :D
A 2. rész 2. története volt.Nagyon furi kis cucc volt már akkor is.  ;D