Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1309995 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #180 Dátum: 2007. szeptember 29. - 17:13:10 »
Szerintem is. Plussz a Lény is szivarozik, bár mostanában már nem nagyon lehet őket dohányzáson kapni.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #181 Dátum: 2007. szeptember 29. - 19:50:10 »
Az F4 1-ben is említette, hogy már leszokott.
A félelem nélküli

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #182 Dátum: 2007. szeptember 30. - 01:51:53 »
na ha Rozsit anti-dohanyosra megt anti-piasra csinaltak volna meg...
Valaki latta a "Thank You For Smoking"-ot? (iszonyat jo film, egyik kedvencem) Na ott egy jo vita van a "filmben nem dohanyzas"-rol.
Amugy van valami a dohanyzos karakterekben, pl mikor Hellblazert olvasok akkor valahogy nagyon megkivanom a cigit, pedig csak alkalmi dohanyos vagyok. Szoval okosan mondjak, hogy nagy befolyassal van ez a gyerekekre foleg. Ha a kedvenc karaktere lanc-dohanyos akkor tuti a gyerek is kiprobalja mert az a "meno". Monkey see, monkey do

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #183 Dátum: 2007. szeptember 30. - 08:58:03 »
Szerintem is van benne valami. Nah én nem nagyon szoktam megkívánni a szivart, vagy ilyesmi, de néha ha pl. eszenk egy jót egy képregényben és jól meg van rajzolva a dolog, akkor én is tiszta éhes leszek rögtön. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #184 Dátum: 2007. szeptember 30. - 09:39:28 »
Én imádom a szivarokat de valahogy nem jutott eszembe hogy elszívjak egyet egy F4-képregénytől amiben Ben éppen elszív egy amerikában illegális kubait  :hehe: :hehe: :hehe: Tényleg milyen márka lehet a kedvence ? Rómeo és Júlia ?  :lol: :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #185 Dátum: 2007. szeptember 30. - 10:23:22 »
Marvel-képregényben tuti nem láthattok bagózni senkit 2000 óta. Quesada apja tüdőrákban halt meg, és egyik első főszerkesztői cselekedete az volt, hogy a nagy dohányosok (Rozsi, Lény, JJJ, Fury, Gambit) szájából kiszedette a szivarokat/cigit.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #186 Dátum: 2007. szeptember 30. - 10:33:03 »
Vajon mennyi nikotin-tapasz lehetett a szereplők szerelése alatt. :hehe:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #187 Dátum: 2007. szeptember 30. - 10:52:34 »
Marvel-képregényben tuti nem láthattok bagózni senkit 2000 óta. Quesada apja tüdőrákban halt meg, és egyik első főszerkesztői cselekedete az volt, hogy a nagy dohányosok (Rozsi, Lény, JJJ, Fury, Gambit) szájából kiszedette a szivarokat/cigit.

Bekéne perelni azt a szemetet :D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #188 Dátum: 2007. szeptember 30. - 19:34:01 »
Valamilye szinten megérthrtő. A képregényeknek amerikában sokkal nagyobb az olvasó közönsége és ugye ott népbetegség az elhízás is, amiben a lakosság minimum 25% szenved. A maradék meg többé vagy kevésbé dohányos. A nikotinpiac meg kivonul amerikából, megcélozva a külföldieket (Európa Ázsia), hogy inkább mi dögöljünk meg- Még a dohűnyzás gondolatát is ki kell irtani a fiatalok fejéből.
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #189 Dátum: 2007. szeptember 30. - 19:53:55 »
Szerintem is van benne valami. Nah én nem nagyon szoktam megkívánni a szivart, vagy ilyesmi, de néha ha pl. eszenk egy jót egy képregényben és jól meg van rajzolva a dolog, akkor én is tiszta éhes leszek rögtön. ;D
Ez érdekes. És, ha mondjuk szeretkeznek egy jót...?  ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #190 Dátum: 2007. szeptember 30. - 20:26:48 »
Valamilye szinten megérthrtő. A képregényeknek amerikában sokkal nagyobb az olvasó közönsége és ugye ott népbetegség az elhízás is, amiben a lakosság minimum 25% szenved. A maradék meg többé vagy kevésbé dohányos. A nikotinpiac meg kivonul amerikából, megcélozva a külföldieket (Európa Ázsia), hogy inkább mi dögöljünk meg- Még a dohűnyzás gondolatát is ki kell irtani a fiatalok fejéből.

Ez az. A Lény és Logan a hibás több millió tüdőrákban meghalt amerikai miatt. Megyek el is égetem minden cuccom a ami Rozsival kapcsolatos.  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #191 Dátum: 2007. szeptember 30. - 20:27:41 »
Az anélkül sem egy annyira elvetemült ötlet... :hehe:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #192 Dátum: 2007. szeptember 30. - 22:06:36 »
Igen! Vegyuk ki Roysi szajabol a szivart meg a piat! Mert miutan lekaszabolt 1000 Hydra ugynokot, es azik a verben hogy nez az ki, hogy ragyujt???
DD, kicsit olvass utana, mert USA messze nem a legnagyobb cigis hely, (igaz van multja, ultetvenyek stb), de EU-ban sokkal tobben cigiznek, Kina meg a vilag legnagyobb dohany felvevo piaca, nem csak azert mert sokan vannak, hanem, hogy mindenki cigizik. Ott szinte sehol sincs "no smoking" tabla, mert nincs akit vedene.

Silver, en sok kepregenyben Churchill-t (vagy format) lattam Rozsi szajaban, de amennyit sziv nem biztos, hogy a 100 ezer forintosokat valogatja a kulonbozo duty free shoppokban. (Furrybol jobban kinezem)

Todd

• Pókfej
« Válasz #193 Dátum: 2007. október 01. - 09:37:25 »
Ez az egész cigi téma egy baromság, gyilkolni lehet, cigizni nem, ki találta ki ezt a hülyeséget?

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #194 Dátum: 2007. október 01. - 09:46:43 »
Régebben azért az elegáns amerikai imidzséhez hozzátartozott a bagó is, d amint rájöttek, hogy komoly egészségügyi gondokat okozhat, a cigi néhküli életmódot kezdeték el preferálni.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #195 Dátum: 2007. október 01. - 11:03:08 »
Idézet
Ez érdekes. És, ha mondjuk szeretkeznek egy jót...?
Hát az mégjobb mint az evés. :D Biza, egy szép ágyjelent után nekem is eszembe jutnak dolgok... :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #196 Dátum: 2007. október 01. - 15:56:54 »
Ugyan! Szerintem elég neked a Fekete Macska is, ha megjelenik.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #197 Dátum: 2007. október 01. - 16:22:26 »
 :roll: :twisted:

Ju

• Pókfej
« Válasz #198 Dátum: 2007. október 02. - 13:30:47 »
Idézet
Ez érdekes. És, ha mondjuk szeretkeznek egy jót...?
:lol:

És ha megvernek valakit, attól majd az amcsi kölyöknek is megjön a kedve a verekedéshez?  :roll: Ha ezek után végiggondolják, mit lenne szabad egy képregényben, akkor Szíves bocsokat fogunk kapni. ;)  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #199 Dátum: 2007. október 02. - 16:34:44 »
Az se jó, mert akkor odamegyünk medvékhez simizni.