Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319254 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2320 Dátum: 2008. augusztus 20. - 12:56:04 »
Akkor viszont a Warnernek tudnia kell mindne jogvásárlásról, ami a DC-nél megy. Ez nagyon amatőr hiba lenne a részükről.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2321 Dátum: 2008. augusztus 20. - 12:57:38 »
Sebaj, a Warner elveszíti a pert a Fox ellen, majd utána a Warner beperli a DC-t, amit a DC fog elbukni, és majd fizethetik ki a nagy kártérítést.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2322 Dátum: 2008. augusztus 20. - 12:59:46 »
Engem végülis minden csak azért érdekel, hogy  a film ne csússzon...az tuti, hogy ha már ennyi pénzt öltek bele, valamikor bemutatják.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2323 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:22:10 »
A Warner nem perelheti be a DC-t, mert a DC a Warner része. Egyszerűen csak meghagyták a cégnevet (vagy ha jobban tettszik: kb. az van velük, mint a FIAT-tal és a Ferrarival, Lamborghinivel, vagy bármi ás híres cég által felvásárolt híres márkával). A gond valójában ott kezdődik, hogy a jelek szerint a Watchmen szerzői képregény, ami viszont engem is meglep. Mert ha az, akkor ez az általánosabb Moore-képregényes megfilmesítési szerződés valóban érvényes és igaz. De Moore DC-s korszaka a brit reprintek kivételével (V for pl.) szinte csakis DC-tulajdonú karakterekre korlátozódott (a híres-hírhedt Swamp Thing-szakasz ugye gondolom ismerős sokaknak, ha máshonnan nem, akkor hírből).
Biszont mivel a Warner meg az AOL egyik alvállalata - vagyis a Time-Warner médiabirodalom része -, ami kétszer akkora, mint a Foxot tulajdonoló News Corp. Szóval elméletileg egy idő után a Warner ügyvédei már csak létszámfölény miatt is lenyomják majd a Fox ügyvédeit. ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2324 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:25:02 »
Idézet
(a híres-hírhedt Swamp Thing-szakasz ugye gondolom ismerős sokaknak, ha máshonnan nem, akkor hírből)
Ööö... Nem. Miről beszélsz? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2325 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:33:05 »
zozi, te inkább fordítsad. Vagy he legközelebb összejön a társaság, tömeges kényszert alkalmazunk rajtad, hogy elolvasd az összes megjelent Marvel Adventurest, de csak miután megnézettük veled az Űrgolyhókat. :) Kétszer. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 20. - 13:36:40 írta talgaby »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2326 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:41:27 »
>megijed, elrohan, fordít<
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2327 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:47:26 »
(Oké, most már tudom, hogyan lehet rávenni zozit a honosításra könnyen és egyszerűen. :twisted: :lol:)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2328 Dátum: 2008. augusztus 20. - 13:51:37 »
Akkor mégis elvállaltad a fordítást? hú az nagyon jó...rám biztos olvasóként számíthatsz. és még nem írtam a newgenre, de ezért még azt is megteszem. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2329 Dátum: 2008. augusztus 20. - 14:53:53 »

Optimusz Fővér ismét hallatta hangját. Peter Cullen színész legutóbbi interjújában mesélt arról, hogy pár hete maga is megkezdte a munkát, Michael Bayjel vettek fel pár jelenetet, a bevezető beszédét, a nyitó párbeszédeket és egy két jelenetet Shiaval. A történet hét lakat alatt, még ő sem ismeri az egészet, de úgy fogalmazott, Optimusz sokkal több időt fog a vásznon tölteni a film folyamán, mint az első epizódban.
Peter Cullen szinkronja azért fontos a rajongók számára, mert a Transformers rajzfilmekben és animációkban mindig és kizárólag ő volt Optimus amerikai hangja. Kérdes sem volt hogy a filmben is ő adja a hangját Optimushoz, de Megatron eredeti szinkronhangja nem vállalta, helyette a 2. részben is Smith ügynök szólal meg ha végzett a Középföldi Vendettával.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2330 Dátum: 2008. augusztus 20. - 15:01:17 »
Szerintem ez a Soundwave kép is fake, hiszen az eddigi robotok sem hasonlítottak az eredeti megfelelőjükre, csak nyomokban, így valószinű hogy Fülelő sem lesz ilyen.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2331 Dátum: 2008. augusztus 20. - 15:02:17 »
Mivel az első részben is Hugo volt a hangja, ráadásul nem is rossz, én örülök, hogy visszatér.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2332 Dátum: 2008. augusztus 20. - 16:31:19 »
Ja, szerintem is fake, totál nem ilyenek voltak az első részben, sokkal szétnyitottabbak.
De jó lenne ha szakítanának azzal a stilussal, ez sokkal jobb. Szerintem.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2333 Dátum: 2008. augusztus 20. - 17:04:28 »
Szerintem is sokkal jobb. Kinézetre nekem még mindig a régi Marveles az etalon, egyszerű volt és jó.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2335 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:18:30 »
Not found.  :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2336 Dátum: 2008. augusztus 20. - 18:26:00 »
A lényege ez lett volna

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2337 Dátum: 2008. augusztus 20. - 19:58:10 »
Jó vidik!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2338 Dátum: 2008. augusztus 20. - 22:36:39 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2339 Dátum: 2008. augusztus 21. - 09:26:17 »
A Fox-nál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, mert nem akarják moziba engedni a Watchmen-t. A netes közösség egy emberként petíciót ír.

http://www.petitionspot.com/petitions/FOXBoycott

Most hogy a TF2 forgatása áll egy picit, mindenki azzal foglalja el magát ami a keze ügyébe kerül. :twisted:

Sok hasonló videót találhattok még a Sector Seven-es linken feljebb.
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 21. - 12:14:03 írta Ben Reilly »