Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311984 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #400 Dátum: 2007. december 09. - 14:55:26 »
Én nem bánom, hogy Ledger alakítja Jokert, kiváncsi leszek, milyen alakítást nyújt majd a filmben. :D Viszont szerintem jobb is, hogy Nicholson nem vállalta el, egyrészt túl idős hozzá, másrészt kb ugyanazt a karaktert hozná, mint a Burton-filmben, ami kitűnő alakítás volt annak idején, de szerintem kissé unalmas lenne az új filmben. Ha már Nolan megújította a Batman szériát, és az alapoktól kezdte a történetet, akkor újítson meg minden karaktert. :D   
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #401 Dátum: 2007. december 09. - 15:07:19 »
Egyeb kerdes: A Wizard milyen gyakran jelenik meg?
Havonta.
És egyéb kérdés: miért nem használsz ékezeteket?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #403 Dátum: 2007. december 10. - 12:13:03 »
Ez a Batman ruci továbbra sem tetszik nekem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #404 Dátum: 2007. december 10. - 12:21:14 »
Ez az új Megtorló "srác" valahogy továbbra sem nyerte el a tetszésem.

Mark Hamill sztem jó választás lett volna JOker szerepére főleg hogy évekig sikeressen adta a hangját a rajzfilmben...
Sajnos Hamill egy méltatlanul elfeledett nagyon tehetséges színész, bár volt még pár szép alakítása az SW kívül is, csak ezek a filmek nem annyira ismertek. pl. sztem nagyon jól játszotta a pszihopata sorozatgyilkost a kevésbé tehetséges Dudikoff papa ellen...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #405 Dátum: 2007. december 10. - 12:48:24 »
Mark Hamillt főleg a botrányai és a balesete miatt felejtették el, amiben sebhelyes lett az arca. Plussz könyen lehet, hogy nem tudott kimászni a Star Wars-os szerepéből. Hasonlóan, mint Christopher Reeve, aki attól függetlenül, hogy a Superman-en kívül is rengeteg jó filmben játszott, nem tudott kimászni Clark Kent/Superman figurájából.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #406 Dátum: 2007. december 10. - 13:14:22 »
Igen. Sajnos a skatulya nagy átok. Én annak ellenére örültem volna, hogyha ő lett volna Joker.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #407 Dátum: 2007. december 11. - 09:28:28 »
http://www.comicscontinuum.com/stories/0712/10/batman.jpg

Na a hír már tényleg hivatalos:
Butler és Portman Wolverine mellett Gerard Butler és Natalie Portman is szerepet kapott a készülő X-Men Origins: Wolverine című filmben. A 300 sztárja Tyler Mane helyét veszit át Kardfog szerepében, Portman pedig Kayla alakjában lép a vásznakra.

A hazánkban ebben a hónapban a P.S. I Love You című romantikus drámában szereplő Butler Tyler Mane helyét veszi át Kardfog szerepében. A színész nemrég visszalépett a Menekülés New Yorkból feldolgozásától, ám nem maradt munka nélkül. A Crank - Felpörögve alkotói leszerződtették Game című filmjükhöz, valamint ő lesz az ifjú Sean Connery az Aki legyőzte Al Caponét előzményfilmjében.

Natalie Portman Kayla szerepében harcolhat és a hírek szerint Deadpool is felbukkan a sztoriban.

Utóbbi nem lenne meglepő, hiszen David Goyer már elég régóta tervezi filmre vinni a képregényhős kalandjait Ryan Reynolds főszereplésével, ám a színész már leszerződött Villám szerepére, így ezúttal biztos nem ő alakítja a képen látható hőst.

Ráadásul egy belső forrás azt állítja, hogy a The Incredible Hulk, az X-Men Origins: Wolverine és a Vasember története valamilyen módon összekapcsolódik, bizonyos pontokon keresztezik egymást. A források egybehangzó állítása szerint ez Samuel L. Jacksonnal függ össze.

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #408 Dátum: 2007. december 11. - 13:22:41 »
Nem tudom, sztem Hamill viszonylag hamar kilábalt a balesetéből, és meg sem nagyon látszik rajta, jó persze megváltozott az arcberendezése, de nem ő az első akivel iylesmi történt ezen a pályán...

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #409 Dátum: 2007. december 11. - 18:18:37 »
Nick Fury mind a három filmben?
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #410 Dátum: 2007. december 12. - 09:24:15 »
Igen.  ;D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #411 Dátum: 2007. december 12. - 19:41:49 »
Jól hangzik.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #412 Dátum: 2007. december 13. - 15:08:21 »
Avi Arad egy hete megjelent közleménye szerint, a Marvel Studios nem tervezi Avengers film készítését. A Marvel Studios ugyanis Ultimates film készítéséről döntött, ennek értelmében minden olyan színésszel, akik az utóbbi időben Marvel karakter megformálására szerződtek, szerződésük értelmében az esetleges folytatások és az Ultimates filmben való szereplés tudatával írták azt alá. Tehát, Norton, Hugh Jackman, Downey, Samuel L. Jackson, Hilary Swank és Kevin McKidd biztosan látható lesz a filmben.
forrás:
www.marvel.com

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #413 Dátum: 2007. december 13. - 15:31:35 »
Ultimates????de ennek van vmi köze az Ultimate univerzumhoz mer ha van akkor az érdekes lessz mer eddig a filmekben 616-os karaktereket filmesítették meg

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #414 Dátum: 2007. december 13. - 15:35:11 »
Csak egy képregényfilmet mondj nekem az utóbbi 10 évből ami történetében közös volt a 616-os Univerzummal. :drying:

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #415 Dátum: 2007. december 13. - 15:38:22 »
jaaajjj nemárr az Ultimate univerzumot utálom,és ez az Ultimates milyen,miről szól képregényben?

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #416 Dátum: 2007. december 13. - 15:49:51 »
Az Avangers ultimate verziója.Ha a véleményemre vagy kíványcsi,szerintem egész jó,eltekintve attól,hogy Hulkot egy agyatlan baromnak ábrázolják benne :drying: De ez csak az én véleményem :)

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #417 Dátum: 2007. december 13. - 16:06:35 »
nemtudni,remélem az új hulk filmben már lessz egy kis agy,am ben mondj már egy olyan filmet aminek az Ultimate univerzumhoz több köze van mint a 616-hoz?????

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #418 Dátum: 2007. december 13. - 16:42:01 »
Ööö... erre kérnék egy fordítást... :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #419 Dátum: 2007. december 13. - 17:20:11 »
Végülis több filmben feltűntek ultimate-es jellemzők, de kifejezzetten nincsen ultihoz kötődő film, hálaistennek.
De ez a hír nagyon komoly...hogy tudták ezt a sok színészt így összehozni? nem semmi.
Amúgy szerintem nem járunk anniyval rosszabul az Ultimates-el. A filmekben úgyis egyik másik karakter nagyon le volt butítva, itt legalább nincs mibőll veszteni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"