Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314037 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4040 Dátum: 2009. május 26. - 18:00:46 »
Fenegyerek újrakezdés... szinte látom magam előtt:
A film a Himalájában nyit, ahol is egy vak ember, egy bizonyos Murdock edz egy Kéz nevű szupermegatitkos társaság búvóhelyén. Mesere, Pálca elfilozofálgat vele arról, miért van ott és mit akar. Legalább háromszor. És hosszan. Közben edzenek is azért hébe-hóba. A szerepre javasolt Cristian Bale alkalmazása egyébként. Ezúttal legalább tényleg hiteles volna, ahogy bámul üres bamba tekintettel a vakvilágba, mert most azt is kéne neki.
Majd láthatnánk, ahogy Murdock rájön, hogy a szervezet valójában nem a megtisztulást keresi, hanem egy rahedli bérgyilkost képez. A kialakuló küzdelemben leégeti a központot és látszólag megöli a vezetőt.
Vissza New Yorkba, ahol is flashbackekben elmeséljük, hogyan vesztette el Matt a látását, láthatunk képeket az apjáról, és egy kedves ismerőséről, Karenről, aki jogi pályára lépett. A városban Matt összefut aztán Karennel - akivel öt éve nem látták egymást, és ezt most megtekinthetjük egy újabb flashbackben - és miután hosszas beszélgetés keretében kitárgyalták, hogy Matt miért tért vissza (nem cselekvés, hanem pusztán lélektani szempontból), Karen összeismerteti őt egy bizonyos Foggy Nelsonnal, akivel aztán ügyvédi irodát alapítanak.
De mindez csak álca. Mert Matt valójában azért tért vissza a városba, ott is a Pokol konyhájába, hogy megtisztítsa azt a bűnözőktől, akik elvették tőle az apját. Így születik meg Fenegyerek, az éjszaka ragadozója, a bűnözők réme. (Reszelős hang opcionálisan alkalmazható.)
Igen ám, de hamarosan felbukkan egy új és mindennél rettenetesebb ellenfél: Gólyaláb, a kegyetlen bűnöző. Matt komoly küzdelmek árán legyőzi őt, de csak azért, hogy kiderüljön, Gólyalábat titokban egy titokzatos alak pénzelte, akit mindenki csak Vezér néven ismer, de nem tudni róla semmit, egyedül egy névjegykártyát talál, és azt is egy riporter, egy bizonyos Urich nyújtja át neki, akivel a Gólyaláb utáni nyomozás során ismerkedett össze.

Aztán jöhet majd a folytatás, a Man Without Fear c. film, melyben Fenegyerek összecsap Wilson Fiskkel, aki a modernizáció jegyében nem kövér, hanem csak két méter magas és egy testépítő is megirigyelhetné az izmait.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4041 Dátum: 2009. május 26. - 19:10:58 »
Azért Pókember gigantikus tábora ide, vagy oda, a 3. részt eléggé legyalázták.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4042 Dátum: 2009. május 26. - 19:25:57 »
Pepo, fejétől bűzlik a hal. Tré volt már az első rész is. Jó tudom ízlés és nézőpont kérdése az egész, de én ezt a Sony-s - Raimi-s Pókember trilógiát nem szeressem és még finom voltam.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4043 Dátum: 2009. május 26. - 19:47:39 »
Nah végre valaki aki rajtam kívül is így vélekedik a Pókemberről. Egyedül a gonoszok tetszettek.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4044 Dátum: 2009. május 26. - 19:54:50 »
Én csak egyszer néztem meg mind a három részt, és nem is nagyon kívánkozik, hogy újra lássam.
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4045 Dátum: 2009. május 26. - 19:59:00 »
Szal így utólag mindenkinél hasal a PókTrilogy. De mégis masszívan döntögeti a bevételi rekordokat, szal még kapunk min 2-t...

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4046 Dátum: 2009. május 26. - 20:02:57 »
Akkor úgy látszik én azon kevesek(?) közé tartozom, akiknek tetszett mindhárom Pók film. Amikor az 1. rész ment a mozikban, első osztályos voltam, és nagyon tetszett, sokszor megnéztem. Az akkori Fox Kids-es rajzfilmet néztem akkoriban amúgy. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4047 Dátum: 2009. május 26. - 20:15:49 »
Hát inkább a Fox-os rajzfilm filmváltozata, mint a képregényé.  :-

Összevont üzenet ideje: 2009. május 26. - 20:19:37
Na de hogy ne a Pókemberrel offoljuk szét ezt a témát (mert megjelenik Sepi és a Puffin hatalmával lesújt és elsöpör mindent lebíró akaratával), Starbuck mint Tífusz Mary a photoshop mágusok fantáziáját is megbirizgálta:
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 26. - 20:19:37 írta Ben Reilly »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4048 Dátum: 2009. május 26. - 20:21:56 »
Hm, kicsit más téma:
Most nézem a Két pasi meg egy kicsit és vendég szerepel benne Jenny McCarthy.
http://www.imdb.com/name/nm0000189/
Most arra jöttem rá(bár igaz elég kevés esély van erre) de tökéletes Emma Frost lenne. Jó kis B kategóriás sztár, van mögötte jó pá film(gondolom nem is lenne egy drága sztár), szőke, és egyéb adottságai is remekek lennének Emmához :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4049 Dátum: 2009. május 26. - 20:27:54 »
Emma-nak vén, és filmekben olyan szögletes tabló képe van, hogy hallani lehet ahogy a filmszalag felvisít amikor ő rákerül.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4050 Dátum: 2009. május 26. - 20:35:27 »
Én eltudnám viselni.
És Emma is vén ;D
Mondjuk soha nem tom, hogy Emma mennyi idős lehet, de olyan 40-re tuti rakom.
Emiatt jó lenne Jenny. :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4051 Dátum: 2009. május 26. - 20:37:57 »
40-re? Én kb. max. 36-ra tippelnék. Kb. mint amennyi idős Küklopsz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4052 Dátum: 2009. május 26. - 20:38:18 »
Emma Frost 27-28 éves jelen pillanatban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4053 Dátum: 2009. május 26. - 20:40:10 »
Hagyjad már?
Komoly? :o
Ez szép, én mindig sokkal idősebbnek éreztem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4054 Dátum: 2009. május 26. - 20:41:40 »
Ebben a témában Talgaby az illetékes elvtárs, de szerintem meggyőzően van levezetve a dolog.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4055 Dátum: 2009. május 26. - 20:45:38 »
Szinte az összes hős akikről azt gondolnánk, hogy 40 év körüliek, azokról mindig kiderül, hogy kb a huszas éveikben járnak. Ezt az alapszabályt már meg kell jegyezni a Marvelnél.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4056 Dátum: 2009. május 26. - 20:46:01 »
Na jó van. Elhiszem én, csak megdöbbentem.
Attól még Jenny-t mindig jónak érzem a szerepre. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4057 Dátum: 2009. május 26. - 21:18:01 »
Emma vmennyivel 30 előtt van, ez biztos. De az X-eknél kicsit érdekes a helyzet, mert ez az egytlen banda, akiket még valamilyen szinten tényleg mernek öregíteni. Küklopsz már jóval 30 fölött van, amivel viszont vicces módon jóformán gyorsabban öregszik, mint a komplett Marvel-univerzum. De nemcsak ő az egyetlen. Jégembert 2003 környékén a húszas évei végére rakták, amikor elvileg éppen csak elmúlt 25 éves. Vadócot ugyanezen idő tájt a húszas évei legvégére saccolták, de ha Pókember életkorából indulunk ki (1981-ben emlékeim szerint már végzett a főiskolával, vagyis 22 éves volt legalább, míg Vadóc a felbukkanásakor volt 17), akkor még bőven 25 alatt van. De Bestiát is néha úgy kezelik, mint aki már van negyven éves, pedig közel egyidős Scottal. Jubilee meg pont ellenkezőleg, mindenki folyton 15 évesnek hiszi, pedig már egy ideje húszon felül van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4058 Dátum: 2009. május 26. - 23:12:14 »
Jól van Ben, de te melyik filmes átirattal vagy elégedett?  ;)
Szerintem mindhárom Pókember-film jó volt, és az első nagyon jó. Talán a legjobb az összes képregényfilm közül.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4059 Dátum: 2009. május 27. - 07:57:13 »
Azért az biztos nem. De amúgy az első két résszel még nekem sem volt komoly bajom (na jó Tobey fejét sose fogom megszokni), de a 3 után már nagyon nem szeretném, hogy Sam többet is csináljon.