Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1335852 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4240 Dátum: 2009. június 25. - 00:29:33 »
Legalább megvan a téma.  :)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4241 Dátum: 2009. június 25. - 07:42:48 »
Azért Van Damme sokkal jobban lecsúszott, mint Seagal. Az ő filmjei valóban nézhetetlen, "no költségvetés" filmek. Pont ezért született meg a JCVD című alkotás, amit mindenkinek ajánlok. Van Damme önkritikája a film, a morbid poénokon én szétröhögtem magam.  ;D A Damme-Seagal kombóról nem is hallottam, de valami Stallone-Lundren-Van Damme meg mittudoménmégki kommandó filmet állítólag készítenek. A 80-90-es évek brutál kommandó filmjei alapján.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4242 Dátum: 2009. június 25. - 08:30:57 »
Hidd el, a mostanság futószalagon öntött Seagal filmek sem különbek, mint mondjuk VanDamme alkotásai.
Van Damme legalább nem hízott el úgy, hogy még a bőrkabát is feszül a tekintélyes pocakján.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4243 Dátum: 2009. június 25. - 09:27:17 »
Heh, pedig ha mást nem, a közös JCVD-Seagal trailerét érdemes megnézni:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4244 Dátum: 2009. június 25. - 10:37:50 »
Idézet
Stallone-Lundren-Van Damme meg mittudoménmégki kommandó filmet állítólag készítenek. A 80-90-es évek brutál kommandó filmjei alapján.
Ott lesz abba még Eric Roberts, meg Mickey Rourke plusz lesz benne Arnie cameo. de Van Damme nem lesz benne szerencsére.
Hát nemtom, Segal is ugyanúgy lecsúszott mint ő. Van Damme legalább nem hízott el. De most ki lepődik meg ezen amúgy? Egyikük sem a színészi tehetségük miatt csúszott le, hanem mert már nincs is igény az olyan filmeke, amikre a 80-as, 90-es években. Ha Sly meg Arnie nem korosodik, amúgyis kiestek volna a passzból ők is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4245 Dátum: 2009. június 25. - 10:44:10 »
Idézet
Stallone-Lundren-Van Damme meg mittudoménmégki kommandó filmet állítólag készítenek. A 80-90-es évek brutál kommandó filmjei alapján.
Ott lesz abba még Eric Roberts, meg Mickey Rourke plusz lesz benne Arnie cameo. de Van Damme nem lesz benne szerencsére.
Ja, Van Damme nem lesz benne, de Statham és Jet Li igen.
JCVD új filmjeit még annyira nem láttam, de a Maga a pokol nagyon tetszett tőle, ami 2003-as. Seagal új műveit viszont volt szerencsétlenségem, anyám Seagal-fan, úgyhogy gyűjti ezeket. Egy-kettő még nehezen nézhető, de pl Égszakadás, Terror a tenger alatt, Idegen... Valamelyiken még el is aludtam. :roll:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4246 Dátum: 2009. június 25. - 11:15:00 »
TG: ez hatalmas ez a paródia, és még hasonlítnak is a "színészekre" . :lol: :hehe: Steven faarca, JCVD "sunyi" mosolya.... Nagyon komoly. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4247 Dátum: 2009. június 25. - 14:35:46 »
Ezt a Seagal hasonmás faszit már máshol is láttam, de nagyon kemény az tuti.
Csak kicsit még jobban el van hízva, mint Seagal, de az idő neki dolgozik, mert még max 5 év, és az igazi Seagal is pont így fog kinézni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4249 Dátum: 2009. június 25. - 19:39:56 »
Hú, de durva a másodikban még  David Carridine  is feltűnik :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4250 Dátum: 2009. június 26. - 19:27:07 »
Egy kis Smallville :D
9. évad: szeptember 25-én jön Metallo
A sorozat 9. évadja szeptember 25-én, pénteken rajtol a tengerentúlon. A szezonpremierben pedig máris feltűnik Metallo, Superman egyik legkomolyabb ellenlábasa. A gépies rosszfiút Brian Austin Green fogja játszani, akit legutóbb a Sarah Connor Krónikái című Terminator-sorozatban láthattunk. Metallo visszatérő karakter lesz és legalább két epizódban fog szerepelni.

Zod visszatér a 9. évadban
A Smallville alkotói egész nyáron keresték a 9. évadba főszereplőként visszatérő Zod tábornok megformálóját, nemrég pedig megszületett a döntés! A szerepet a 32 éves angol színész, Callum Blue kapta. A szakmát a Mountview Theatre Schoolban kitanult Blue olyan elismert produkciókban tűnt fel eddig mint a Tudorok, vagy a Haláli Hullák (Dead Like Me).

Izgalmas pletyka: sorozatlezáró film jön?
Az Ain't It Cool News érdekes pletykával dobta fel a napot. Informátoruk szerint 2010 Karácsonyára egy Metropolis című projecttel készülnek a Smallville alkotói, amely vélhetően egy tévéfilm lesz. Az AICN szerint ez azt jelentheti, hogy a 9. szezonnal 2010 májusában befejeződik minden idők egyik legsikeresebb élőszereplős televíziós képregény-adaptációja, a Smallville. A Karácsonyra elkészülő Metropolis pedig egyfajta lezárás lesz. Pár évvel a sorozat lezárása után játszódna. Ajándék lenne a kilenc évig kitartó nézőknek. (kivéve Bent ;D ) Emellett vélehetően a CW sem járna rosszul vele.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4251 Dátum: 2009. június 26. - 20:40:06 »
Ajándék lenne a kilenc évig kitartó nézőknek. (kivéve Bent ;D )
:lol: :lol: :lol:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4252 Dátum: 2009. június 27. - 13:34:56 »
Érdekes hírek, köszi Mike. ;)
A TV2 vajon mikor akarja elkezdeni a 8. évadot?

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4254 Dátum: 2009. június 29. - 15:06:34 »
Aki nem szeretné előre tudni, hogy Stan Lee miként fog feltűnni a Vas 2.-ben most ne olvasson tovább, mert :spoiler:

Stan Lee lesz Larry King

Stan Lee a Marvel képregényekből készült filmekben egy-egy cameo erejéig fel szokott tűnni, pl. A hihetetlen Hulkban Bruce vérével fertőzött üdítőt ivott, a Pókember 3-ban Peter Parkernek mondott úgy 1-2 mondatot.  A Kevin Smith által rendezett Shop Show-ban önmagát alakította. Legközelebb pedig a Vasember 2-ben láthatjuk majd, amiben a Larry King Live című showműsor vezetője lesz.  :brow:

A filmben egyik vendége Tony Stark (Robert Downey lesz és a legutóbbi fejlesztéseiről faggatja majd a multimillárdost. Itt mutatja be Stark az új fekete páncélzatot.  :brow:

Nem tudni King miért nem alakítja saját magát, de nemes gesztus hogy átengedte Lee-nek ezt a lehetőséget.
http://www.cinemablend.com/new.php?id=13743
Amúgy ő lenne Larry King

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4255 Dátum: 2009. június 29. - 16:19:36 »
Hm, ez érdekes, akkor Stan-nek ez lesz az eddigi leghosszabb szereplése képregényfilmben?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4256 Dátum: 2009. június 29. - 21:50:34 »
Lehet, hogy ez lesz a leghosszabb de a legjobb szerepe akkor is a vas 1 ben volt a két dögös maca oldalán  :hehe: bár szerintem most sem lesz 2-3 kérdésnél több szerepe az öregnek ;)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4257 Dátum: 2009. június 30. - 08:07:59 »
Hát szerintem meg az F4 2-ben volt a legjobb jelenete, amikor nem engedték be az esküvőre.  És a Hulk 1-ben se rossz, amikor jönnek biztonsági őrként Lou F-el.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4258 Dátum: 2009. június 30. - 09:08:56 »
Szerintem is pont az a kettő a legjobb. A bronzot meg a Shop Show viszi.  :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4259 Dátum: 2009. június 30. - 09:15:19 »
a régi hulk filmben is feltűnt, amikor el akarták ítélni Bill bixbyt, de lou ferrigno nem hagyta. :)

(ott ül a tanúk padján)
This is a joke. A real practical Joke.