Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1367451 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5180 Dátum: 2010. március 04. - 07:52:31 »
Christopher McQuarrie elkészült a Wolverine folytatásának a forgatókönyvével, így 2011 januárjára ütemezték be a forgatás megkezdését. A 2. rész lesz az utolsó, amelyben Hugh Jackman-t Wolverine-ként láthatjuk.
A forgatókönyvíró elmondta, hogy igyekztek hűek maradni a történet alapjául szolgála 1980-as években írott Wolverine minihez (Chris Claremont / Frank Miller) és csak néhány szükségszerű változtatást eszközöltek rajta, állítása szerint a modernizáció miatt (azért öcsém ezzel csak óvatosan, Kent papa és Kent mama nincsenek elfelejtve).
A sztori főként Japánban játszódik, és a szerelmi szál (nekem már tele van a tököm, hogy elrontják vele a képregényfilmeket) Mariko Yashida körül fog bonyolódni. A képregényben Mariko, a klán vezetőkének, Lord Shingen Harada-nak a lánya, akivel Rozsó eljátsza a Szöketés a szerájból nagyjelenetét. A filmben ez úgy módosul, hogy Mariko nem a lánya, hanem a felesége lenne a vezérnek. Miután Mariko-t Rozsó megszökteti, a bandafőnök rászabadítja a bérgyilkosait Yukio vezetésével. És ettől a ponttól egy világméretű menekülős dolog jönne. A következő hónapokban kisebb javításokat eszközölnek még a kész könyvön, majd megkezdődnek a castingok, és a rendező kiválasztása, mert Gavin Hood-nak nem szavaztak bizalmat a folytatásra.
Forrás: slashfilm

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5181 Dátum: 2010. március 04. - 07:55:35 »
De akkor ez most még mindig előzményfilm? És miért a felesége? És...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5182 Dátum: 2010. március 04. - 07:58:06 »
Még mindig előzményfilm, vagyis kronológiailag, az X1 előtt játszódik. Miért a felesége? Mert úgy elbaxták már az első részt is, hogy teljesen mindegy miként írják át Rozsó történetét.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5183 Dátum: 2010. március 04. - 07:58:30 »
Szerintem elég harmatos volt az a sztori. Filmen meg egyenesen unalmas lesz. Bár inkább ez, mint az Origins féle baromságokkal telezsúfolt xarkupac.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5184 Dátum: 2010. március 04. - 08:21:58 »
Most majdnem mondtam valamit, de nem ér ez az egész annyit. ;D Megint kapunk egy látványos akciófilmet, ahol Rozsomák...ööö Farkas,  :wolverine: halomra öli az ellenséget, most éppen ninjákat. Feles perceiben meg nekiáll sajnáltatni magát, hogy jajj de rossz nekem mert nem emlékszem semmire és embereket darabolok.
Mondjuk erre a karakterre még csak csak összehoznak egy filmet, arra viszont kíváncsi leszek, hogy a szájbevarrós, kardok a kezemben figurát, hogy hozzák vissza rendes Deadpoolnak.  :deadpool:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5185 Dátum: 2010. március 04. - 08:29:22 »
arra viszont kíváncsi leszek, hogy a szájbevarrós, kardok a kezemben figurát, hogy hozzák vissza rendes Deadpoolnak.  :deadpool:
És ne felejtsd el azt se, hogy elötte még a fejét is vissza kell varrni, vagy klónozni.
Nem is tudom így hirtelen, melyik lenne a nagyobb baromság.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5186 Dátum: 2010. március 04. - 08:33:04 »
Az egyik befejezésben feléled. Tényleg, odamegy a teste a feje meg néz a romok alól.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 04. - 08:40:44 írta holloo »

Ju

• Pókfej
« Válasz #5187 Dátum: 2010. március 04. - 10:47:02 »
A 2. rész lesz az utolsó, amelyben Hugh Jackman-t Wolverine-ként láthatjuk.
Vagyis, 1: Jackmannek már elege van belőle (amúgy sem ez a színészi fénypontja); 2: alig futja a keretből Jackmanre; 3: jó marketing-ötlet, hogy több nézőt húzzanak be a moziba, amire úgy néz ki, szükség is lesz.

A történetre nem mondok semmit. :D Mire végleges lesz, valószínűleg nem sok köze marad az eredetihez, és még az is lehet, hogy jól sül el. Még ha nem is valószínű. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5188 Dátum: 2010. március 04. - 14:36:53 »
Ez ugye, mint tudjuk, nem Deadpool volt, hanem a Weapon XI. Csak összerakták másokból. Legalábbis így is lehetne magyarázni, különben mi keresnivalója lenne Ryan Reynoldsnak a filmben?
Elég nehéz elhinni, hogy egy film véget ér a 2. résznél a mai trilógia őrületben. Pár éve még azt mondta Jackman, hogy szereti a figurát, bármennyiszer eljátszaná, ha kell.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5189 Dátum: 2010. március 04. - 14:38:42 »
A filmben Deadpool = Weapon XI. Wade Wilson meg egy másik karakter.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5190 Dátum: 2010. március 04. - 14:42:10 »
Akkor Wade-ből csinálnak egy új Deadpool verziót.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5191 Dátum: 2010. március 04. - 14:46:38 »
Jó csak erre a magyarázatra ugye ott van ez a néhány mondat: "Wade? Te vagy az? Stryker végre megtalálta a módját, hogy befogd a szádat."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5192 Dátum: 2010. március 04. - 14:47:16 »
"Nem, nem én vagyok, csak érthető okokból nem tudtam kimondani."  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5193 Dátum: 2010. március 04. - 14:47:53 »
 :lol: :lol: :lol:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5194 Dátum: 2010. március 04. - 17:08:06 »
Ha tényleg ez lesz a Rozsomák folytatásában, akkor én le is teszek róla. Ha meg nem lesz többé Jackman, akkor inkább ne is csináljanak több ilyen filmet. Nála csak rosszabb színészt találhatnának a szerepre.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5195 Dátum: 2010. március 04. - 17:11:11 »
Vagy jobbat.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5196 Dátum: 2010. március 04. - 17:18:25 »
Nekem ő nagyon tetszett Rozsomákként.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5197 Dátum: 2010. március 04. - 17:30:28 »
Még az első kettőben még jó is volt, sőt...
De a 3ban meg a Rozs 1-ben eléggé más felé vitte a karit...
Mondjuk valszeg nem az ő hibája, hanem aki írta...

A forgatókönyv meg nem rossz, kicsit olyan lesz, mint a Wolverine and the X-men ehhez kapcsolódó része, csak ott Mariko férje, a nagy banda főnök, maga az Ezüst Szamuráj volt. Szóval ha változik is, lehet ebbe az írányba változtatják.

Ja és arról nem írsz Ben, hogy az Avengers scriptje is elkészült?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5198 Dátum: 2010. március 04. - 17:33:41 »
Sajnos Brian Singer nem vállalta a 3. részt, pedig milyen jó kis X-men trilógia lett volna. A Supermanért meg nem lett volna kár szerintem. Dehát érthető  az ő szemszögéből, hogy nem akarta kihagyni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5199 Dátum: 2010. március 04. - 17:37:41 »
Ja és arról nem írsz Ben, hogy az Avengers scriptje is elkészült?

Én majd akkor fogok vele foglalkozni, ha már elkezdődik a forgatás. Attól, hogy a forgatókönyv készen van (amit hatvanhatszor át fognak még dolgozni úgyis) még bármi történhet. Le is fújhatják stb.