Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319825 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5360 Dátum: 2010. március 20. - 17:53:16 »
MI más oka lehetne a folyamatos fiamozásának és annak, hogy még jóformán senki nem szólt be neki érte?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5361 Dátum: 2010. március 20. - 17:56:03 »
Az, hogy mindenki maximálisan elhiszi ( beleértve Steve Rogerst is), hogy ő Amerika kapitánya?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5362 Dátum: 2010. március 20. - 18:15:08 »
Ezt most ugye nem komolyan kérdezted? :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5363 Dátum: 2010. március 20. - 19:28:53 »
Vagyis úgy érted, hogy a Kapi ugyanúgy beszél, ahogy a 30-as években? Ennyi modernség nem jött át rajta?
Persze. Erről szólt az egész híres Sally Floyd-féle nagymonológ is a CW Frontline legvégéről. Steve sok tekintetben még mindig a negyvenes éveket élte, gyakorlatilag az elmúlt negyven évben nem emlékszem olyanra, hogy bármennyi ráragadt volna az aktuális szlengekből. A régi idők nevelték, a háború edzette, és kicsit mindig is furán érezte magát a modern társadalomban, ennek ellenére mindent megtett azért az ügyért, amiben teljes szívből hitt. Ez az egész karakter lényege, ezért olyan ikonikus, és ha az ember olvassa, rájön, hogy hiába amerikai hazafi, tényleg van benne valami inspiráló, ami miatt már hihető, miért is volt olyan népszerű mindig is a hadseregben a karaktere.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5364 Dátum: 2010. március 20. - 19:50:19 »
Nálam Sam Worthington lenne a befutó, de nem én döntök.
Egyetértek, engem meggyőzött a T4 Avatar kombóval arról, hogy a tökös gyereket, elég jól hozza.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5365 Dátum: 2010. március 20. - 20:43:18 »
Na de ha a 40-es éveket éli, akkor viszont élénken kéne, hogy éljen benne az, hogy még ő maga a "fiam", mert mások biztos sokat mondták neki. Akkor meg főleg nem kezdené el ő mondogatni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5366 Dátum: 2010. március 20. - 20:56:48 »
Szerintem abszurd ezen elmélkedni.
AKap nemes egyszerüséggel tisztában van azzal, hogy minek, és mennyi idősnek tekintik őt, és ehhez mérten viselkedik.
Mondhatni, eljátsza a szerepet, amit elvárnak tőle.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5367 Dátum: 2010. március 21. - 00:53:49 »
MI más oka lehetne a folyamatos fiamozásának és annak, hogy még jóformán senki nem szólt be neki érte?
Az, hogy mindenki maximálisan elhiszi ( beleértve Steve Rogerst is), hogy ő Amerika kapitánya?
Ezt most ugye nem komolyan kérdezted? :D

Nem értem pontosan, hogy érted. És lehet, hoyg te sem értetted, úgyhogy átírom hogy ne legyen olyan csavart. Nehéz így írásban...

Az, hogy mindenki maximálisan elhiszi ( beleértve Steve Rogerst is), hogy ő Amerika kapitánya. Ez az oka  a folyamatos fiamozásának és annak, hogy még jóformán senki nem szólt be neki érte. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5368 Dátum: 2010. március 21. - 01:13:34 »
Fölösleges volt hozzátenni egy mondatot, úgy tűnik értettem elsőre is. Komolyan kérdezted, csak azt nem értem, hogy van létjogosultsága egy olyan indoklásnak, amivel simán csak egy szuperhősnevet magyarázol meg. Amerika kapitány neve lehetne akár a Csillagos és sávos ember is, senki sem hinné el róla, hogy ő Amerika kapitánya, csak mert így hívják és senki sem gondolná úgy, hogy ezért nyugodtan lefiamozhatna mindenkit.
Különben a Molekulaember lehetne egy ember, aki valójában egy molekula.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5369 Dátum: 2010. március 21. - 19:30:22 »
Basszus, Bryan Singer megint megint megcsinálja a maga szerencséjét... :roll:
Még a hét elején arról lehetett olvasni, hogy nemcsak a First Classt, de az X4 is szóba jött vele...
Erre ma  a filmdroid értesülése szerint, a Ginat Killer produkciónál megüresedett a rendezői szék, és Singer lecsapott rá, mivel ezek munkálatai fednék a First Class forgatását is, a Fox már el is kezdte keresni az új rendezőt...
Komolyan becsinálok ettől a fickótól, nem elég, hogy a Supival bukott az X-ek miatt, most megint eljátsza ugyanazt... :drying:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5370 Dátum: 2010. március 23. - 07:20:51 »
Úgy tűnik mégiscsak Chris Evans lesz CapAm.  :headscratch:
http://www.heatvisionblog.com/2010/03/evans-accepts-captain-america-mantle.html
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=16152
Azért ezt kezeljük még a megfelelő gyanakvással, de HA igaz, akkor

Annyira nem is lenne rossz.

Összevont üzenet ideje: 2010. március 23. - 09:45:15
Update: Oké, hivatalos lett. Tényleg Chris Evans játszhatja Amerika Kapitányt. 10 filmre szóló szerződést írtak alá vele. A szerződés szerint kötelezettséget vállalt arra, hogy a CapAm film mellett a különböző Marvel mozikban is szerepel, cameozik stb.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 23. - 09:45:15 írta Ben Reilly »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5371 Dátum: 2010. március 23. - 10:19:14 »
És ezekkel a cameokkal együtt jön ki a 10 film? Vagy 10 önálló CaptAm film?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5372 Dátum: 2010. március 23. - 10:25:33 »
Azokkal együtt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5373 Dátum: 2010. március 23. - 12:32:15 »
A Terminátoros srácnak (akinek még mindig nem bírom megjegyezni a nevét de nem Bale) jobban örültem volna... A 10 cameot meg a végén úgy megutálja a csávó hogy csakkk na  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5374 Dátum: 2010. március 23. - 12:35:18 »
A Terminátoros srácnak (akinek még mindig nem bírom megjegyezni a nevét de nem Bale) jobban örültem volna... A 10 cameot meg a végén úgy megutálja a csávó hogy csakkk na  :hehe:

Én Warren Worthingtonról jegyeztem meg. Emiatt ha meghallom hogy, Sam  Worthington azthiszem mindíg, hogy az Arkangyalról van szó...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5375 Dátum: 2010. március 23. - 13:26:08 »
Banyek, tök igazaz van VTomi  ;D

Nem tudom hogy csak a Fáklya szerep zavar be (ha jól látom ő az) de kicsit nehéz még emésztenem AmKapot

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5376 Dátum: 2010. március 23. - 13:32:59 »
Banyek, tök igazaz van VTomi  ;D

Nem tudom hogy csak a Fáklya szerep zavar be (ha jól látom ő az) de kicsit nehéz még emésztenem AmKapot

Igen ő volt fáklya és szerintem azt a karaktert nagyon jól tudta hozni. Az az arc ahogy felhúzza a szemöldökét, tipikus csajozógép.

Ehez a szerphez is passzol. Dehát színész, végül is, játsza el amit kell nem?
Ja és a kedvenc jelenetem: - Képzeljétek ezt el, az égész testemen!

Nekem nagyon tetszett a Push c. filmben és a film is.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 23. - 13:39:19 írta VTomi »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5377 Dátum: 2010. március 23. - 15:44:39 »
Még régebben volt erről szó, de azért megint megjegyezném, hogy szerintem egyáltalán nem szerencsés, ha két marvel karaktert egy színész játszik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5378 Dátum: 2010. március 23. - 16:12:43 »
Mivel most már talán végre kialakul egy valódi filmuniverzum, valósznüleg azon belül mindenki csak egy figurát fog lenyomni.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5379 Dátum: 2010. március 23. - 16:14:44 »
És ugye arról is volt szó hogy rebootolják az F4-et ( mi a fenének ?  :nemtudom:) és így ez már nem lesz akadály ennek a srácnak.