Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319811 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7080 Dátum: 2010. november 23. - 08:46:47 »
Ja, sztem is jó volt Brandon. Nekem is inkább a sztorival volt a bajom. Megint Luthor, megint vmi rohadt földszerzés... ugyanmár... :roll:
Ezzel egyet kell értenem, szerintem sem volt semmi baj Superman figurájával, de a történet... most komolyan, melyik csökött agyú idióta tud ilyen hülyeséget kitalálni. Legyen megint Lex, ezzel semmi baj, de egy épkézláb tervet összehozhatna már, mert a régi Superman filmekben még mosolygott rajta az ember, hogy "jóvan régi butácska" de az "újkorban", amikor szinte bármit megcsinálhatnak egy ennyire elbaccott forgatókönyvre filmet építeni?  :nemtudom:
Synder neve meg számomra egyet jelent a minőséggel! A Watchmen-nel bebizonyította hogy van tehetsége a szuperhősös filmekhez.
Jajj, csak ezt ne mondtad volna...  :shocking: :omg:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7081 Dátum: 2010. november 23. - 08:59:48 »
Mégis eddig simán Reeve volt a legjobb az összes színész közül Supermanként.
Ez egyáltalán nem biztos, csak mint "első", mint "legnagyobb" már legenda lett. Nekem például sokkal jobban tetszett Dean Cain. Az elején nehéz volt megszokni, de aztán kinőtte magát.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7082 Dátum: 2010. november 23. - 09:38:55 »
Jó most lehet azzal jönni hogy azért Reeve-et emlegetem mert ő volt az első pedig egyáltalán nem ezért. Szerintem az összes Superman-t alakító színész közül ő tudott a legjobban ráérezni a karakterre! Brandon Routh meg ugyan jól alakított,de őt esetleg egy Superboy filmben tudtam volna elképzelni annak tökéletes lenne,de az Acélember szerephez úgy vélem nem elég érett  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7083 Dátum: 2010. november 23. - 09:44:15 »
Mondjuk erről eszembe jutott, vajon hányan tudják, hogy Reeve csak a kb. tizedik/vásznon harmadik színész volt, aki eljátszotta őt...
Lehet, hogy a legendásság is benne van, elvégre a két Donner által rendezett film a képregény-adaptációk iskolapéldája. De valahogy Reeve-nek sikerült egy tökéletes Clark Kentet adni (igen, Clark tényleg ennyire szerencsétlen, bár rengetegszer, és tényleg rengetegszer próbálkoztak azzal, hogy egy kicsit összeszedettebbre vegyék a figurát) és a jelmez se nézett ki rajta nevetségesen. Egyszerűen hiteles volt mindkét alteregójában, ami egy ilyen figura esetében nem kicsi színészi kihívás is. Cainnel az volt a baj, ami Reevesszel is, Supermannek hiteles volt még, de Clarknak annyira nem (az 1950-es sorozatban játszó színészen meg roppan vicces volt a kis sörpocakon feszülő streccsruha).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7084 Dátum: 2010. november 23. - 09:48:11 »
Én tudok a korábbi Superman-t alakító színészekről is,de ők nem a semmiért maradtak ismeretlenek a nagyközönség számára!
Még ennyi idő elteltével is Christopher Reeve nevét emlegetik ha Superman filmekről van szó.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7085 Dátum: 2010. november 23. - 09:57:43 »
Igen, sajnos pont ugyanaz a helyzet, mint a régi Batman sorozattal. Az első kettőt lenullázza az utolsó kettő. :)

Reeve nevét annyira már nem emlegetik azért, a két újgenerációs sorozatszuperhőst jobban ismerik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7086 Dátum: 2010. november 23. - 11:45:58 »
És nem utolsósorban azért, mert a többiek előtte tv-sorozatban játszották Supermant, Reeve pedig világszerte terjesztett mozifilmekben. Szerintem sokkal jobb Clark volt Dead Cain karaktere. A képregényben sem annyira esetlen, béna, mint Reeve Clarkja volt. A filmben kicsit rájátszottak, mint a Pókember 2-ben Tobey Peterére.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7087 Dátum: 2010. november 23. - 11:57:49 »
Sorozatban. Csak sorozatban. Legalábbis Alyn. Akkoriban tv-sorozat nehéz is lett volna, mert tv se létezett. Reeves pedig két mozifilmben játszotta.
Idézet
A képregényben sem annyira esetlen, béna, mint Reeve Clarkja volt.
De. Az. Egész történetek épültek e köré.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7088 Dátum: 2010. november 23. - 14:02:04 »
Kaine valószínűleg a John Byrne féle újragondolásra gondolt! ;)
Ott valóban nem igazán esetlen, és később Roger Stern is ezt vitte tovább!
Reeve neve összfort Supermannel, és ez így is marad! Igazából ami számít, az a színész kisugárzása, közvetlensége, és hogy mennyire veszi komolyan a figurát! Reeve nem egyszer benne maradt a figurában, még a forgatási szünetekben is, ezt Margot Kidder néha furcsálotta is! :)
A többi színész nem, Routh-nak pl. szinte alig volt valami arcjátéka, érzelmeit is alig lehetett leolvasni! (Mentőkörülmény, hogy első iagzi nagy filmje volt, és kicsit furcsa lehetett számára a hirtelen váltás, hírnév, és forgatás, és a felelőség, amit a figura megformálása követelt.)
Egyébként minden filmbéli megoldás, jól mutatja, az adott korszak hős, "erős" ember kinézetét, ami a 40-es, 50-es években még kicsit furcsa volt, legalábbis mai szemmel nézve! :)
Hogy milyen lesz az új? Meglátjuk, akcióban mindenesetre talán most nem lesz hiány! :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7089 Dátum: 2010. november 23. - 14:17:07 »
Remélem a Következő Superman filmben már elhagyják a piros alsógatyát és azt az idétlen sárga kis övet ami  fecskét tartja  :hehe:
Na meg nem ártana valami modern felfogású filmet készíteni ami mondjuk nem a 30-as évekből táplálkozik mert az az óságos frizura ami hősünknek van hát az egy vicc...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7090 Dátum: 2010. november 23. - 14:24:02 »
Millar ötlete tipikusan olyan volt, és a modernsége miatt vetette el a jogtulaj. Most meg kézzel-lábbal kapadoznak, hogy a nulláról összekaparjanak egy filmet 2012-ig. És ez a cég jelenleg a vezető filmgyártó az USA-ban...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7091 Dátum: 2010. november 23. - 14:42:27 »
Nekem például sokkal jobban tetszett Dean Cain. Az elején nehéz volt megszokni, de aztán kinőtte magát.

Benne az volt a fantasztikus, hogy amikor átlényegült Supermanné, akkor mégcsak nem is hasonlított (külsőleg sem) Clark Kentre, mintha még az arcvonásai is változtak volna a jelmezzel. Ha egymás mellett álltak volna két teljesen eltérő embert láthatott volna a szemlélő.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7092 Dátum: 2010. november 23. - 14:43:47 »
Miért félnek a változástól? Elvégre nem az egész karaktert kéne újragondolni hanem a ruházatán némileg módosítani hogy a mai moziba járó közönség ne röhögje el magát rögtön az első 10 percben.
Ha egy olyan filmet csinálnának ami a múltban játszódik mondjuk úgy 1939-ben akkor megértem ezt a konzervatív hozzáállást,de könyörgöm a film több mint valószínű hogy a jelenben fog játszódni  :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7093 Dátum: 2010. november 23. - 16:32:27 »
Idézet
Ezzel egyet kell értenem, szerintem sem volt semmi baj Superman figurájával, de a történet... most komolyan, melyik csökött agyú idióta tud ilyen hülyeséget kitalálni. Legyen megint Lex, ezzel semmi baj, de egy épkézláb tervet összehozhatna már, mert a régi Superman filmekben még mosolygott rajta az ember, hogy "jóvan régi butácska" de az "újkorban", amikor szinte bármit megcsinálhatnak egy ennyire elbaccott forgatókönyvre filmet építeni?
Egyetértek. Szegény Kevin Spacey élete legrosszabb döntése volt, erre a ripacskodásra leszerződött. Mellesleg szerintem is az újkori SUp film egyetlen értékelhető pontja nem más volt, mint Brandon Routh.
Idézet
Jajj, csak ezt ne mondtad volna...
Bizony. Snyder és a minőség? Hahó! Van ott valaki?
Snyder eddig mit csinált? Egy korrekt zombi filmet, egy esztelen, cool, megyünk kemények vagyunk szandálos filmet, meg egy korrekt Watchmen adaptációt csinált eddig. Ez az utóbbi a legnagyobb érdeme, úgy, hogy sokan ezzel sem voltak elégedettek. Ja meg most egy együgyű baglyos mesét tett le az asztalra.

AZ eddigi munkássága alapján Snyder egy felkapott filmes, de minőségileg csak egy tisztes iparos. A neve egy dologgal jelent egyet: AZ agyonlassított-gyorsított akciókkal, klippes vágásokkal, semmi mással.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7094 Dátum: 2010. november 23. - 16:46:21 »
Pepo te hallottál valamit arról, hogy tényleg a Prey sztoriját dolgozzák fel a Dark Knight Rises-ban?
Aki nem ismerné a Prey-t:  :spoiler:
Dr. Hugo Strange a polgármesterre tett hatását kihasználva létre hozat egy különleges egységet, akiknek a legfőbb és egyetlen feladata kézre keríteni Batman-t.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7095 Dátum: 2010. november 23. - 17:53:21 »
Idézet
Ezzel egyet kell értenem, szerintem sem volt semmi baj Superman figurájával, de a történet... most komolyan, melyik csökött agyú idióta tud ilyen hülyeséget kitalálni. Legyen megint Lex, ezzel semmi baj, de egy épkézláb tervet összehozhatna már, mert a régi Superman filmekben még mosolygott rajta az ember, hogy "jóvan régi butácska" de az "újkorban", amikor szinte bármit megcsinálhatnak egy ennyire elbaccott forgatókönyvre filmet építeni?
Egyetértek. Szegény Kevin Spacey élete legrosszabb döntése volt, erre a ripacskodásra leszerződött. Mellesleg szerintem is az újkori SUp film egyetlen értékelhető pontja nem más volt, mint Brandon Routh.
Idézet
Jajj, csak ezt ne mondtad volna...
Bizony. Snyder és a minőség? Hahó! Van ott valaki?
Snyder eddig mit csinált? Egy korrekt zombi filmet, egy esztelen, cool, megyünk kemények vagyunk szandálos filmet, meg egy korrekt Watchmen adaptációt csinált eddig. Ez az utóbbi a legnagyobb érdeme, úgy, hogy sokan ezzel sem voltak elégedettek. Ja meg most egy együgyű baglyos mesét tett le az asztalra.

AZ eddigi munkássága alapján Snyder egy felkapott filmes, de minőségileg csak egy tisztes iparos. A neve egy dologgal jelent egyet: AZ agyonlassított-gyorsított akciókkal, klippes vágásokkal, semmi mással.

Syndertől csak a Watchmen-t láttam eddig és az alapján ítélkeztem felette! A többi alkotása nem érdekel főleg mert ebben az esetben a képregény adaptációkról volt szó...
Ha az új Superman is hasonló lesz mint a Watchmen akkor nálam szerez még egy jó pontot a srác  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7096 Dátum: 2010. november 23. - 20:17:18 »
AZ eddigi munkássága alapján Snyder egy felkapott filmes, de minőségileg csak egy tisztes iparos.
A második része a mondatodnak meg is adta a választ arra, hogy miért felkapott filmes.
Én alapvetően csípem azt, hogy ő csak egy jó vizualitással megáldott (de azért a látnoki erejűtól mérföldekre áll), CGI mániás, tisztes iparos.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7097 Dátum: 2010. november 23. - 21:30:26 »
Csak éppenséggel most a legismertebb amerikai ikonról szóló filmről van szó. Oda nem igazán egy "tisztes iparos" kellene. Egy olyan jó egy Flash-filmre, de akár Zöld Lámpásra, Tűzviharra, akárkire a nagy hármason (meg esetleg a Marsbéli Vadászon, oda egy eléggé gótikus jellemű rendező kell) kívül bárkire. De a legismertebb és legfőbb modern mitikus alaknál ez... kb. olyan, mintha mindenki elismerően hümmögne, ha egy tisztes iparosra bíznák DeMille Tízparancsolatának remake-jét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7098 Dátum: 2010. november 23. - 22:33:39 »
Sorozatban. Csak sorozatban. Legalábbis Alyn. Akkoriban tv-sorozat nehéz is lett volna, mert tv se létezett.
És most kiragadtál egyetlen egyet a húszból, és ezzel igazad lett? A többiek közül többen voltak tv-sorozatban, például George Reeve is.
Idézet
Reeves pedig két mozifilmben játszotta.
És ki mondott mást? Megint félrebeszélsz...

Idézet
A képregényben sem annyira esetlen, béna, mint Reeve Clarkja volt.
Idézet
De. Az. Egész történetek épültek e köré.
Valóban az újkori (magyarul jól ismert) Supermanre gondoltam.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7099 Dátum: 2010. november 24. - 08:01:59 »
És nem utolsósorban azért, mert a többiek előtte tv-sorozatban játszották Supermant, Reeve pedig világszerte terjesztett mozifilmekben.
Reeves pedig két mozifilmben játszotta.
És ki mondott mást? Megint félrebeszélsz...
És most egy újabb epizód arról, hogy házigazdánk annyira feledékeny, hogy a saját hozzászólásaira rosszul emlékszik. Vagy nem tudja a különbséget George Reeves és Christopher Reeve között, és engem néz hülyének miatta.
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 24. - 08:04:55 írta talgaby »