Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319802 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8960 Dátum: 2011. november 22. - 15:50:37 »
Nem is fogják megugrani.
Szerintem ezzel tisztában vannak.
Az a baj, hogy most a Tdk miatt, mindenki valami bődületes, kemény filmet vár, és tuti, hogy  nézők 70-80%-a csalódni fog.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8961 Dátum: 2011. november 22. - 18:08:50 »
Én azt olvastam, hogy a film első 10 perce összefoglalja az eltelt 8 évet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8962 Dátum: 2011. november 22. - 20:16:32 »
A Supi Visszatérnek az volt a legkisebb baja, hogy volt benne egy 5 éves luk. A nagy baja az volt, hogy annyira nagyon pocsékul volt írva a forgatókönyve, tele hibával, baromsággal, olyasmivel ami a film által lefektetett szabályokat is szembeköpi magasról. A koncepció, miszerint Supermant megpróbálták emberibbé tenni, kétségekkel gyötörni remek volt, de a drámázás végül erőtlen és sekélyes, vontatott és túlnyújtott lett, Kevin Spacey nevetséges volt, plusz a korábban említett dolgok teljesen taccsravágták az egészet.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kzoli

• Sakál
« Válasz #8963 Dátum: 2011. november 24. - 20:42:53 »
Gwen soha, egyszer sem volt hisztérikus. Akármilyen p*csa meg végképp nem. Elfogadom a véleményed, csak indokold meg, támaszd alá valamivel. Hisztérikus éppenséggel Mary Jane volt, közvetlenül a házasságuk után egy ideig.  ;) Gwent azért szeretjük - akik olvasták a 60-as évek Pókembereit -, mert azon túl, hogy mennyire szerették egymást Peterrel, a legjobb barátok is voltak. Senki nem volt annyira egy hullámhosszon Peterrel, mint ő.
Nem tudom megindokolni,mert valószínűleg elhamarkodottan döntöttem. Pontosabban a látott film alapján,ahol (talán a magyar szinkron miatt) olyan "hisztis" hangja volt,vagy nem is tudom,nekem ilyennek tűnt. A másik jelzőt is visszavonom,picit elszálltam aznap,mert eléggé nehéz napom volt. De nem akarok mentegetőzni. A régebbi Pókember-képregényegeket nem ismerem. Én '89-ben (ha még jól emlékszem,akkor jelent meg Magyarországon az első szám) olvastam először Pókembert. Azóta nem sok Gwen Stacys sztori volt. Tényleg keveset tudok a '89 előtti Pókember kiadványokról. Tudatlanságom abból ered,hogy gyerekkoromban nekem nem volt pénzem külföldi képregények vásárlására. Szóval,sajnálom. Ettől többet nem tudok és nem is akarok írni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8964 Dátum: 2011. november 24. - 21:12:46 »
Pontosabban a látott film alapján,ahol (talán a magyar szinkron miatt) olyan "hisztis" hangja volt,vagy nem is tudom,nekem ilyennek tűnt.
A filmbeli Gwennek köze nem volt a képregényeshez, ráadásul tök fölöslegesen rakták bele a filmbe...

Idézet
Én '89-ben (ha még jól emlékszem,akkor jelent meg Magyarországon az első szám) olvastam először Pókembert. Azóta nem sok Gwen Stacys sztori volt. Tényleg keveset tudok a '89 előtti Pókember kiadványokról. Tudatlanságom abból ered,hogy gyerekkoromban nekem nem volt pénzem külföldi képregények vásárlására. Szóval,sajnálom.
Szerintem emiatt nem kell mentegetőznöd, sokan vagyunk így. :) Én is annyira megszoktam M.J.-t, hogy ha Pókember barátnőjét emlegetik, mindig őrá asszociálok. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8965 Dátum: 2011. november 24. - 23:15:36 »
ha Pókember barátnőjét emlegetik, mindig őrá asszociálok. :)
Így még nem hallottam mondani.   ;D :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8966 Dátum: 2011. november 25. - 18:14:29 »
Valamiről ismeretek nélkül véleményt alkotni, majd még védeni is azt igazán derék dolog. Fogadd gratulációmat kzoli!
És ha már a kínos hülyeségedre mentséget keresel, valami értelmessel hozakodnál elő. De nem, inkább emeled a tétet:
Idézet
Én '89-ben (ha még jól emlékszem,akkor jelent meg Magyarországon az első szám) olvastam először Pókembert. Azóta nem sok Gwen Stacys sztori volt. Tényleg keveset tudok a '89 előtti Pókember kiadványokról. Tudatlanságom abból ered,hogy gyerekkoromban nekem nem volt pénzem külföldi képregények vásárlására. Szóval,sajnálom
Én meg 89-ben születtem. Mégis olvastam az összes Gwen Stacy-s sztorit, nulla forint/dollár ráfordítással. Hála Tominak, meg az internetnek. Na erre varjál gombot!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kzoli

• Sakál
« Válasz #8967 Dátum: 2011. november 25. - 20:12:37 »
Valamiről ismeretek nélkül véleményt alkotni, majd még védeni is azt igazán derék dolog. Fogadd gratulációmat kzoli!
És ha már a kínos hülyeségedre mentséget keresel, valami értelmessel hozakodnál elő. De nem, inkább emeled a tétet:
Idézet
Én '89-ben (ha még jól emlékszem,akkor jelent meg Magyarországon az első szám) olvastam először Pókembert. Azóta nem sok Gwen Stacys sztori volt. Tényleg keveset tudok a '89 előtti Pókember kiadványokról. Tudatlanságom abból ered,hogy gyerekkoromban nekem nem volt pénzem külföldi képregények vásárlására. Szóval,sajnálom
Én meg 89-ben születtem. Mégis olvastam az összes Gwen Stacy-s sztorit, nulla forint/dollár ráfordítással. Hála Tominak, meg az internetnek. Na erre varjál gombot!
Ha nem tudtad értelmezni az előző hozzászólásomat,az a Te nyomorod! Nem tartozom Neked magyarázattal,főleg az után,hogy hülyének neveztél. Te pedig fogadd gratulációmat a sikeres helyesírásodért:"Na erre varjál gombot!" Ezzel le is zárom ezt a vitát a részemről.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8968 Dátum: 2011. november 25. - 20:16:51 »
Ne civódjatok már. Mindenkinek lehet saját véleménye.  :gwen:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8969 Dátum: 2011. november 25. - 20:31:32 »
ha Pókember barátnőjét emlegetik, mindig őrá asszociálok. :)
:lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8970 Dátum: 2011. november 25. - 20:39:02 »
Idézet
Te pedig fogadd gratulációmat a sikeres helyesírásodért:"Na erre varjál gombot!"
No igen, te még biztosan nem írtál sehol egy mássalhangzóval kevesebbet figyelmetlenségből. Mélységesen szégyellem magam. :lol:

Egyébként mit kellett volna értelmezni? Mondtál pár kapitális baromságot. Ragaszkodtál hozzájuk. Aztán most visszavontad a véleményed, mert hát kiderült, hogy elmondásod szerint is, fingod sincs a témáról. És a végére sikerült valami szükségtelen, helytállónak még véletlenül sem nevezhető mentséget találnod magadnak arra, hogy miért vagy tájékozatlan. Hát bocsássa már meg nekem a világ, ha nem mentem el szó nélkül emellett!

Idézet
Nem tartozom Neked magyarázattal,főleg az után,hogy hülyének neveztél.
Meh? Nekem sem, és másnak sem tartozol magyarázattal. Mégis magyarázkodtál itt sorokon keresztül.  ;D Ezek után a "nem tartozom magyarázattal" szöveg eléggé furán néz ki nem? És egyébként is, mihelyst megsérti valaki a kis önérzetedet, máris "nem tartozom neked magyarázattal" üzemmódba kapcsolsz, még ha az illetőnek esetleg igaza van, akkor is? Ez eléggé infantilis védelmi reakció nem gondolod?

De zárd le a "vitát" nyugodtan. Okos enged, szamár szenved. Vagy mégsem?

Idézet
Mindenkinek lehet saját véleménye.
Persze.
"A Kingpin kiadó a legkapzsibb, legaljasabb, legszemetebb képregénykiadó a hazai piacon, csapnivaló sztorikat nyomat ki felháborítóan kaki minőségben, méregdrágán, arcátlanul kiszipolyozza a sokszor gyanútlan képregényrajongókat."

Lehetne valakinek ilyen véleménye is. Aztán menjél el mellette szó nélkül.

kzoli

• Sakál
« Válasz #8971 Dátum: 2011. november 25. - 20:40:59 »
Higgadj le!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8972 Dátum: 2011. november 25. - 20:43:03 »
Én nyugodt vagyok, mint a kotló. :) A pulzusom 68/perc, a vérnyomásom 124/73 Hgmm.

kzoli

• Sakál
« Válasz #8973 Dátum: 2011. november 25. - 20:44:20 »
Helyes. Akkor lépjünk tovább.  :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8974 Dátum: 2011. november 25. - 20:44:40 »
Oké,részemről ennyi. :smoff:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8975 Dátum: 2011. november 25. - 20:45:30 »
Mármint, izé... M.J.-re asszociálok. :nezze: :hehe:

Pepo, ne húzd fel magad ennyire, szerintem kicsit túlreagáltátok ezt a témát, nem érdemes emiatt összeveszni. Peace. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8976 Dátum: 2011. november 25. - 21:28:52 »

"A Kingpin kiadó a legkapzsibb, legaljasabb, legszemetebb képregénykiadó a hazai piacon, csapnivaló sztorikat nyomat ki felháborítóan kaki minőségben, méregdrágán, arcátlanul kiszipolyozza a sokszor gyanútlan képregényrajongókat."

Na végre valaki kimondta. Azt hittem már egyedül vagyok ezzel a véleménnyel.   ;D ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8977 Dátum: 2011. november 25. - 22:18:36 »
Ugye. ;D :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8978 Dátum: 2011. november 26. - 15:32:23 »
Ja, srácok, peace.
Ráadásul régóta off.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8979 Dátum: 2011. november 29. - 21:45:08 »
A Wolverine film forgatását határozatlan időre leállították, mert gondok adódtak a Japán helyszíneken. Emiatt akár az egész projektet lefújhatják.