Te pedig fogadd gratulációmat a sikeres helyesírásodért:"Na erre varjál gombot!"
No igen, te még biztosan nem írtál sehol egy mássalhangzóval kevesebbet figyelmetlenségből. Mélységesen szégyellem magam.

Egyébként mit kellett volna értelmezni? Mondtál pár kapitális baromságot. Ragaszkodtál hozzájuk. Aztán most visszavontad a véleményed, mert hát kiderült, hogy elmondásod szerint is, fingod sincs a témáról. És a végére sikerült valami szükségtelen, helytállónak még véletlenül sem nevezhető mentséget találnod magadnak arra, hogy miért vagy tájékozatlan. Hát bocsássa már meg nekem a világ, ha nem mentem el szó nélkül emellett!
Nem tartozom Neked magyarázattal,főleg az után,hogy hülyének neveztél.
Meh? Nekem sem, és másnak sem tartozol magyarázattal. Mégis magyarázkodtál itt sorokon keresztül.

Ezek után a "nem tartozom magyarázattal" szöveg eléggé furán néz ki nem? És egyébként is, mihelyst megsérti valaki a kis önérzetedet, máris "nem tartozom neked magyarázattal" üzemmódba kapcsolsz, még ha az illetőnek esetleg igaza van, akkor is? Ez eléggé infantilis védelmi reakció nem gondolod?
De zárd le a "vitát" nyugodtan. Okos enged, szamár szenved. Vagy mégsem?
Mindenkinek lehet saját véleménye.
Persze.
"A Kingpin kiadó a legkapzsibb, legaljasabb, legszemetebb képregénykiadó a hazai piacon, csapnivaló sztorikat nyomat ki felháborítóan kaki minőségben, méregdrágán, arcátlanul kiszipolyozza a sokszor gyanútlan képregényrajongókat."
Lehetne valakinek ilyen véleménye is. Aztán menjél el mellette szó nélkül.