Szavazás

Pókember klasszikusok. Melyik időszak érdekelne a legjobban?

Stan Lee-John Romita (Amazing 39-122, Gwen Stacy-időszak)
Ross Andru (Amazing 123-200)
Magyar Pókemberrel párhuzamos sztorik más címen (Amazing 201-320)
Mark Bagley (kimaradt részek, Amazing 374-387)
Csak a nagyobb, ismertebb történetek

Szerző Téma: Marvel Könyvek: Pókember  (Megtekintve 182687 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Marvel Könyvek: Pókember
« Válasz #140 Dátum: 2007. december 07. - 11:11:05 »
Igyekszem olyanokat kiadni, ami nem okoz csalódást, hogy a "Kingpin" név valamiféle garancia is legyen egyben. Hogy aki Kingpin könyvet vesz, ne nyúlhasson mellé.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #141 Dátum: 2007. december 07. - 12:39:36 »
De csak akkor, ha józan az illettő. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #142 Dátum: 2007. december 07. - 14:37:04 »
Azért ilyen vastag könyveknek mellényúlni. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #143 Dátum: 2007. december 07. - 15:22:11 »
Igyekszem nem menni 136 oldal fölé, hogy az ár ne legyen sose több 3000-nél. Az egyik jövő őszi tervembe igazán nehezen sikerült beletuszkolnom a cuccot a 136 oldalba, de végül csak sikerült. Plusz szeretnék valamit tavaszra is, ami megintcsak olyan volt, hogy 144 oldalról tornásztam le előbb 136-ra, majd 128-ra.  :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #144 Dátum: 2007. december 07. - 17:14:54 »
Na na, ugye nem a történetet rövidíted? :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #145 Dátum: 2007. december 07. - 17:32:13 »
Azt soha.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #146 Dátum: 2007. december 07. - 17:40:00 »
Azért, mert különben: :wolverine::hehe: Viszont ennek tényleg örülök, mert megvan a 7. Superman, és nem tudom, mi történt egy oldalon, mert azt kihagyták. Biztos volt rá okuk, de akkor is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #147 Dátum: 2007. december 07. - 17:59:45 »
Ezt a pár oldal kihagyást az X-Mennél is eljátszották párszor. Még nitro pótolta azokat a kihagyott oldalakat.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #148 Dátum: 2007. december 07. - 18:14:28 »
Igen, azt én is láttam, de sajnos nincs mindegyiknél kitéve, hogy melyikhez kapcsolódik. :'(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #149 Dátum: 2007. december 07. - 18:16:07 »
Én is hagytam ki a régi Pókemberekből, amikor közeledtünk a 72 oldalasok felé. Kimaradtak oldalak az Életlopás 3. részéből, amikor Peter szüleiről kiderül az igazság. De semmiképpen nem akartam kihagyni a Harry halála sztoriból, úgyhogy választani kellett.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #150 Dátum: 2007. december 07. - 18:24:45 »
Jó, most már mindegy, fátylat rá! ;) De azt nem értem, hogy a 127-ben volt egy duplaoldal, és azt miért kellett fordítva berakni (először volt a jobb, aztán a bal fele). :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #151 Dátum: 2007. december 07. - 18:29:48 »
Na erre nem emlékszem, biztosan szerkesztői baki volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #152 Dátum: 2007. december 07. - 19:00:49 »
De hogy redukálsz le 144 oldalt 128-ra? Nem értem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #153 Dátum: 2007. december 07. - 19:41:57 »
Kisebbek lesznek az oldalak. ;D De gondolom semmi extra, se dokumentáció, se eredeti borítók, se borító...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #154 Dátum: 2007. december 07. - 22:26:54 »
Igen, rengeteg dokumentációt ki lehet hagyni, borítók összevonva egy oldalon, mint eddig, nuku saját reklám, stb.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #155 Dátum: 2007. december 08. - 08:25:25 »
A Pókember könyv olvasása közben felmerült bennem egy kérdés, mégpedig, hogy a Zöld Manónak, a kezdet kezdetén mik voltak a szándékai, indokai? Pontosabban, amikor először vette fel Norman a Zöld Manó szerelést, mit szeretett volna elérni? Az üzletét szerette volna javítani,, vagy csak arra gondolt, hogy a zöld jól megy az alsónadrágjához, vagy mi? Mert akármennyire gondolkodtam, erre nem tudtam a választ. :headscratch:
Egyébként aranyos volt, hogy May néni felvette videóra a Pókember harcairól készült felvételeket. :D De gondolom, a Clark Gable hasonmás már nem sokáig marad a kedvence. Plussz tök jó volt látni Peter szobáját, amit az apró részletek tettek érdekessé, mint a Pókautó a polcon, a pókemblémás bögre, de mi volt az a Pókruhára emlékeztető bábú? Csak nem valami régi ruhatervnek az apró változata?
Erre gondolok:

Hirtelen ennyi, majd ha már teljesen kiolvastam, akkor írok még róla.
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 08. - 08:29:39 írta Sepi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #156 Dátum: 2007. december 08. - 10:51:42 »
kaine, te kiadod a Nick Fury's Secret Wart? :o Mert az az egyetlen, amire kapásból azt mondom, hogy eredetiben is tömve volt doksikkal.
A Manó eredetileg szimplán csak még nagyobb hatalmat akart az üzleti életben, egyszerű bűnözés volt a célja. Aztán egy kicsit jobban megkergült.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #157 Dátum: 2007. december 08. - 13:45:53 »
Az a kép az egyik Pókirtó robot volt, Sepi. Valahol az Amazing 68 környékén.
Jól mondja talgaby, Norman simán csak az alvilág vezére akart lenni, mint ahogy annak idején a Big Man is, az Amazing 10-ből.
Van más is, amiben sok doksi van, illetve van olyan, amiben nincs sok, de én szerettem volna tenni. De a kérdésre válaszolva, igen, nem kizárt, hogy a Secret War megjelenjen magyarul egyszer, de sajnos egyáltalán nem vehető biztosra. Az túl szép képregény, amivel azt akarom mondani, hogy lehet, hogy drágább a jogdíja, lehet, hogy drágább a nyomdaköltsége, alapból is elég vaskos az 5 részével és a doksijaival, vagyis nem valószínű, hogy beférne a híres 3000 alá. Ha meg nem fér be, nem kockáztatnám meg.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #158 Dátum: 2007. december 08. - 15:09:53 »
Elolvastam én is a Pókit még szerdán, tényleg nagyon jó! :D Klassz a sztori, nagyon szépek a rajzok. Hát aki nem hiszi el, hogy a képregények felnőtteknek is szólhatnak, annak ezt a könyvet kell megmutatni, tök jó példa rá. Nagyon durva, ahogy Póki bunyózik a rosszfiúkkal és gyakorlatilag péppé verik egymást.  :spoiler: Kemény volt ahogy Keselyű a kórházban rátámadt Peterre. Meg nagyon komoly volt amikor Elektró felhívta Keselyűt, hogy jöjjön már, most csépelheti Pókit. ;D Szóval brutálisan jó az egész. :D Ja meg az alakváltós ribi is poén volt. :D A végén meg ahogy a megkötözött Elektró rimánkodik az életéért, az baromira jól el lett találva. Az egyetlen icipici apróság ami nem tetszett a rajzban, hogy Póki csuklójából nem egyenesen jön ki a háló, hanem öszevissza hulámozva. :wacko: De ez legyen a legnagyobb gond, összességében nagyon jó lett a kiadvány, gratulálok! :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #159 Dátum: 2007. december 09. - 21:08:24 »
Kár, hogy nem lehet több helyre szavazni, alig tudtam választani. :D