Ja, mi is így jártunk, végre előfizettünk a nagyobb csomagra, erre pont előtte vették el

mindegy, marad a fijl megosztó, bízom benne, hogy előbb-utóbb valaki felnyomja, kis szerencsével dual hangsávval. Rohadt kivi vagyok a hangokra, vajon a szokásos csapat fogja nyomni a nagy öregeket?
amúgy a mai rész is megvolt, már fent volt 420-ban, általában ez csak hétfőn szokott felkerülni... egész frankó volt, sőt, így szezon nyitónak kb annyira tetszett, mint az első évad első 2 része. (gondolom most majd kicsit belasul, és a kövi részekbe jobban megismerjük az új csapat tagjait.)
Végre talizunk Aqualaddal, elég meglepő oldalon, (nem is tom, hogy a comicsban is így járt e...

) de szerencsére nem húzták sokáig a magyarázatot, lehet tudni, hogy kb. mi is történt vele. Most már csak Wally lesz a kérdés, de sztem ő lehet most Villám.
Amúgy valahogy sejtettem, hogy Atom Kapi veszi át a Tornádó feladatát, valahogy túúl sokat beszélt az elmúlt 3 részben, gondoltam, hogy valami nagyobb feladata lesz neki, mint a háttérben álldogálni.
Asszem kövi héten meg Roy is tiszteletét teszi, legalábbis mintha láttam volna vmi ilyesmi képet.