Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041187 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
Re:TV Műsorok
« Válasz #6040 Dátum: 2013. február 20. - 21:12:43 »
A goole -on nem is fogsz találni semmit. A google-n próbáld inkább.  ;D

Igazság szerint ez nem igaz, továbbá nagyon ötletes oldal:
http://www.goole.com/
(Goole egy város, de betettek egy netes keresőt a honlapjuk elejére a biztonság kedvéért. ;D )

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6041 Dátum: 2013. február 20. - 22:32:39 »
A goole -on nem is fogsz találni semmit. A google-n próbáld inkább.  ;D

Igazság szerint ez nem igaz, továbbá nagyon ötletes oldal:
http://www.goole.com/
(Goole egy város, de betettek egy netes keresőt a honlapjuk elejére a biztonság kedvéért. ;D )
Nahát,mik vannak.  :o
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6042 Dátum: 2013. február 20. - 22:50:51 »
Látod? nem érdemes szívózni :hehe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6043 Dátum: 2013. február 20. - 22:56:48 »
Érdemesnek érdemes,csak nem mindig sül el jól.  :hehe:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6044 Dátum: 2013. február 23. - 22:12:15 »
Nem linkeli senki?  :oh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6045 Dátum: 2013. február 24. - 10:23:38 »
Most volt 9-kor az Ulti Póki, egyre jobban bejön ez a sorozat. Jó, hogy itt csak félig van Norman a középpontban, a másik fele Oki Doki, akivel ma csatázott is Póki.
Csak azt nem értem, hogy hétközbe miért írják be, délután, meg este hogy adnak Pókembert, ha eddig egyszer sem adtak. Párszor akkor bekapcsoltam, de sose az következett...
SD. EJC.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6046 Dátum: 2013. március 01. - 16:18:11 »
Már nem kell olyan sokat várni rá! ;D

Azért király húsvétunk lesz idén: Doctor Who-val, meg Game of Thrones-al... ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 01. - 16:20:11 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #6047 Dátum: 2013. március 02. - 18:04:12 »
Ho, de jó... végre az Arrowt péntek este vágatlanul adják le (legalábbis tegnap este nagyon úgy tűnt), de a mai ismétlést már vágottan nyomják... lehetett volna ezt az első résztől kezdve is így leadni... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6048 Dátum: 2013. március 05. - 22:20:19 »
Követi még valaki a Walking Dead sorozatot? Én egyszerűen nem bírok betelni vele, annyira fajinak az új részek. A színészi alakítás még mindig kiváló. Hihetetlen mekkora érzelmi reakciót bírnak kiváltani. A mostani részben például zseniális az a rész, amikor a végén már azt hinnéd, hogy viszonylag rendeződtek a dolgok, megvan a cucc, hepi mindenki és aztán hazafelé meglátják azt a szerencsétlent, aki utánuk futott széttrancsírozva. Még plusszba rátesznek egy lapáttal, hogy a táskájáért visszamennek. Elképesztő ez a nyomasztó hangulat.  :nezze:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6049 Dátum: 2013. március 06. - 10:54:04 »
Követi még valaki a Walking Dead sorozatot? Én egyszerűen nem bírok betelni vele, annyira fajinak az új részek. A színészi alakítás még mindig kiváló. Hihetetlen mekkora érzelmi reakciót bírnak kiváltani. A mostani részben például zseniális az a rész, amikor a végén már azt hinnéd, hogy viszonylag rendeződtek a dolgok, megvan a cucc, hepi mindenki és aztán hazafelé meglátják azt a szerencsétlent, aki utánuk futott széttrancsírozva. Még plusszba rátesznek egy lapáttal, hogy a táskájáért visszamennek. Elképesztő ez a nyomasztó hangulat.  :nezze:
Én is nézem, továbbra is jó a színvonal, de szerintem az 1. évad volt a legjobb.  Az a táskás jelenet nekem nem tetszett, az első részekben ez máslépp alakult volna. Rick már-már Shane szintű szemét lett néhol. Michonne viszont egyre szimpatikusabb, bár még mindig nem beszél túl sokat. :)
Tejet kérek! Csokisat!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6050 Dátum: 2013. március 06. - 11:08:54 »
Persze, hogy követem. :) Marha jó volt a mostani rész is. Nagyon kíváncsi voltam, mi lesz a táskással, de amikor csak úgy visszahajtottak a cuccáért, na az rideg volt.

Amúgy a walking deadről eszembe jutott, hogy van egy elég fogyi ismerősöm, akinek a filmek csak akkor tetszenek, ha a főszereplők szempontjából jól alakulnak benne a dolgok. :D Valamiért nézi a walking deadet is, és ha valaki mondjuk meghal, az szerinte egy rossz rész, de ha például zombikat ölnek/megmenekülnek, az nagyon jó.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6051 Dátum: 2013. március 06. - 19:40:30 »
Nekem is az volt a kedvenc jelenetem az előző részből!
Elég fura az ismerősöd. ;D Nekem is van egy hasonló. Ő egyszerűen akció-orientált, amikor beszélgetnek vagy egyszerűen nem ölnek meg senkit azt szimplán áttekeri mindig. Nem mondom , hogy rosszak azok a részek, ötletesek egyes zombikivégzések is, de így mégis kimarad egy csomó mindenből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6052 Dátum: 2013. március 06. - 19:51:11 »
Egyszerű gondolkodású. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6053 Dátum: 2013. március 06. - 20:03:49 »
Ó nekem is van tekerve filmet nézős ismerősöm. nincs türelme egy filmhez. Csak a "lényeget" nézi.
Na meg van az, aki mindenféle kamerás youtubes kakit megnéz, mondván "úgy is jó, a lényeg benne van". Neki ennyi egy film. Képi világ, operatőri munka nincs.
Na meg van az "unalmasan kezdődik" a film. Amit nálam hangulatfestésnek hívnak és a környezet bemutatásának. Ilyen volt az Éjfélkor Párizsban eleje. kellemes sanzonzene, életképek Párizsró stb.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6054 Dátum: 2013. március 06. - 21:26:29 »
Na meg van az, aki mindenféle kamerás youtubes kakit megnéz, mondván "úgy is jó, a lényeg benne van". Neki ennyi egy film. Képi világ, operatőri munka nincs.
Volt szobatársam nagyon sokáig nem értette, miért beszél mindenki az Inception végéről, mikor nem is volt ott semmi különös. Azon a mozis felvételen, amit látott, nem volt meg a kép alja, és nem látszódott a pörgettyű. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6055 Dátum: 2013. március 06. - 21:53:20 »
Volt szobatársam nagyon sokáig nem értette, miért beszél mindenki az Inception végéről, mikor nem is volt ott semmi különös. Azon a mozis felvételen, amit látott, nem volt meg a kép alja, és nem látszódott a pörgettyű. :)
-Faceplam-
------------
A walking deadben, volt egy csoport, akiket Carl találta  börtön pincéjében. egy nagydarab szakállas fekete fickó, egy fekete nő és még páran. Azokkal a 11. részben akadt össze az erdőben Andrea és Milton. Nem emlékszem, hogy ők mikor hagyták el a börtönt?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6056 Dátum: 2013. március 06. - 21:57:29 »
Azt nem mutatták, csak a beszélgetésből lehetett sejteni, hogy azután, hogy Rick elküldte őket. Érdekes lesz ez a szál is.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6057 Dátum: 2013. március 06. - 22:11:46 »
Azt nem mutatták, csak a beszélgetésből lehetett sejteni, hogy azután, hogy Rick elküldte őket. Érdekes lesz ez a szál is.  ;)
Kösz, már emlékszem. Nekem őszintén szólva már fárasztó ez a Woodberry - börtön dolog. Ide oda mennek, támadják egymást, ahelyett, hogy odébb állnának és kész. Legalábbis most, hogy nincsenek túszok senkinél, mehetnének.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6058 Dátum: 2013. március 06. - 23:17:48 »
De egy viszonylag épp börtönnél nem találnának jobb, védhetőbb, biztonságosabb helyet, és ezt a Kormányzó is tudja. Ráadásul ott a csecsemő is velük. Mondjuk Ricknek talán van tudomása más börtönök hollétéről is, de lehet messze vannak, és ki tudja milyen állapotban.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6059 Dátum: 2013. március 06. - 23:30:45 »
De egy viszonylag épp börtönnél nem találnának jobb, védhetőbb, biztonságosabb helyet, és ezt a Kormányzó is tudja. Ráadásul ott a csecsemő is velük. Mondjuk Ricknek talán van tudomása más börtönök hollétéről is, de lehet messze vannak, és ki tudja milyen állapotban.
Igen a történet szempontjából ez épp így van, de én írói szempontból bírálom  dolgot. Unom és jó lenne, ha valamiylen indokkal kimozdítanák őket onnan. PL a 12 részben (szegény hátizsákos fickót sajnáltam. Miért hagyták sorsára? Ők nem ilyenek. gy már igen? Michonne és Carl biztos nem ) izgalmas volt, hogy megint ismeretlen helyekre mennek felszerelésért.