Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043236 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #6100 Dátum: 2013. március 23. - 21:30:59 »
Nekem ott még Hugh feje tetszik, ahogy datálta, hogy ok, hogy rendben van ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #6101 Dátum: 2013. március 24. - 11:16:01 »
Ez sem volt rossz:

(Az X-Jet-en ülnek, indulván a Szabadság-szoborhoz és Farkas most veszi fel először az X-Men-es szerkót)
Farkas: - Ti tényleg ebben jártok ki?
Küklopsz: - Miért? Jobb lenne sárga sztreccsruha?

(Talán utalás a képregénybeli ruhájára...?)

Szóval jó volt. Amúgy én is láttam már többször is, de csak most esett le ;D
Meg jó volt így látni újból az első részt, a 2.-ik ill. a 3.-ik valamiért mintha többször lett volna a TV-ben.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6102 Dátum: 2013. március 24. - 13:12:08 »
Ez sem volt rossz:

(Az X-Jet-en ülnek, indulván a Szabadság-szoborhoz és Farkas most veszi fel először az X-Men-es szerkót)
Farkas: - Ti tényleg ebben jártok ki?
Küklopsz: - Miért? Jobb lenne sárga sztreccsruha?

(Talán utalás a képregénybeli ruhájára...?)
Igen  :wolvie2:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6103 Dátum: 2013. március 24. - 14:03:29 »
Az első volt többer már tv-ben, csak nem mostanában, a 2. hébe-hóba feltűnik a film+ on, de elég ritkán... én a 3.at asszem még csak kétszer láttam tv-ben, egyszer a film+ on, egyszer meg a cool adta le... :headscratch:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6104 Dátum: 2013. március 26. - 15:36:30 »
Egy kis prequel a Doctor Who 7x06 elé:

“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6105 Dátum: 2013. március 27. - 00:17:13 »
Megnéztem a Bates motel első részét, érdekesen alakul, sok történetszál elindult, utalások is vannak a Psycho filmekre. A színészek bíztatónak tűnnek, bár a Normant alakító srác fura picit.  Az anyukája nagyon dögös, kár, hogy egy elmeroggyant gyilkos. Hiába, nincs tökéletes nő. :D
Tejet kérek! Csokisat!

Ju

• Pókfej
« Válasz #6106 Dátum: 2013. március 28. - 23:41:31 »
Oké, a szereposztás győzött meg arról, hogy meg fogom nézni a Walking Dead 3. évadát... Eddig nem tudtam, hogy benne van David Morrissey... :o

A vicces az, hogy honnan tudtam meg:  :lol:
http://9gag.com/gag/6923695

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6107 Dátum: 2013. március 29. - 10:01:01 »
Elképesztő a hasonlóság!  :lol:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6108 Dátum: 2013. március 29. - 21:27:01 »
*khm*

Detective Catherine Chandler is a smart, no-nonsense homicide detective. When she was a teenager, Catherine witnessed the murder of her mother at the hands of two gunmen. Catherine would have been killed too, but someone – or something – saved her. No one has ever believed her, but she knows it wasn't an animal that attacked the assassins…it was human. Years have passed, and Catherine is a strong, confident, capable police officer, working alongside her equally talented partner, Tess. While investigating a murder, Catherine discovers a clue that leads her to a handsome doctor named Vincent Keller, who was reportedly killed by enemy fire while serving in Afghanistan in 2002. Catherine learns that Vincent is actually still alive and that it was he who saved her many years before. For mysterious reasons that have forced him to live outside of traditional society, Vincent has been in hiding for the past 10 years to guard his secret – when he is enraged, he becomes a terrifying beast, unable to control his super-strength and heightened senses. Catherine agrees to protect his identity in return for any insight he may have into her mother's murder. Thus begins a complex relationship between Catherine and Vincent, who are powerfully drawn to each other yet understand that their connection is extremely dangerous for both of them.

Kristin megint szuperemberel bonyolódik...
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #6109 Dátum: 2013. március 30. - 15:10:15 »
Arrow:
Eccsém, hát a Firefly bűnöző nevét már sokféleképpen hallottam lefordítva, Tűzlégy, Tűzpoloska, de ez a Szentjánosbogár se lett semmi :D
Amúgy most egy kicsit, na jó, inkább nagyot csalódtam az Arrowban... ilyen ziccert kihagyni... egy csomó gonoszt felvonultatnak és aztán puff mindet kinyírják... hát milyen poén lett volna ha az évad végén ezek összeállnak... Céllövő, Tűzbogár, Merlyn, Fakutya (gondolom Kelly Hu az lenne, nem? :headscratch:) meg kitudja még kiket vonultatnak fel...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6110 Dátum: 2013. március 30. - 15:16:02 »
Nekem tetszett az Arrow mostani része. A múlt heti rész jobb volt, de ez is bejött. Talán annyiból volt szokatlan ez a rész, hogy a végén túl egyszerűen győzte le Firefly-t. Amúgy én nem nagyon ismerem az Íjász képregényes ellenségeit, úgyhogy engem nem ráz meg, ha némelyikük kinyiffan. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6111 Dátum: 2013. március 30. - 15:21:09 »
Benne van Kelly Hu?  :surp:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6112 Dátum: 2013. március 30. - 15:46:58 »
Oké, a szereposztás győzött meg arról, hogy meg fogom nézni a Walking Dead 3. évadát... Eddig nem tudtam, hogy benne van David Morrissey... :o
Mert a második évad vége után úgy voltál vele, hogy nem érdekel a harmadik?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6113 Dátum: 2013. március 30. - 15:54:06 »
Arrow:
Eccsém, hát a Firefly bűnöző nevét már sokféleképpen hallottam lefordítva, Tűzlégy, Tűzpoloska, de ez a Szentjánosbogár se lett semmi :D
Amúgy most egy kicsit, na jó, inkább nagyot csalódtam az Arrowban... ilyen ziccert kihagyni... egy csomó gonoszt felvonultatnak és aztán puff mindet kinyírják... hát milyen poén lett volna ha az évad végén ezek összeállnak... Céllövő, Tűzbogár, Merlyn, Fakutya (gondolom Kelly Hu az lenne, nem? :headscratch:) meg kitudja még kiket vonultatnak fel...

Azért ha valakit mutatnak mozdulatlanul heverni még nem jelenti azt hogy meghalt. Meg ezek az egy részes gonoszok a szezon mellékszálai, a másik Íjász tekinthető főgonosznak. Viszont a heti amcsi részben nagyon ráálltak a sidekick témára.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6114 Dátum: 2013. március 30. - 16:24:11 »
Jó, csak ha már ilyen nagy comicsos neveket használnak én nagyon sajnálom, hogy ezt a batman-Burton effektet rakják bele, hogy megkell halnia a gonosznak a végén... :-\ ezért mondtam, hogy sztem egy nagy ziccert hagytak ki, lehetett volna vmi Baljós Hatos összeállás. ;D

Idézet
Benne van Kelly Hu?  :surp:
Jaja, ő volt az a fehér hajú triádos csaj, asszem 2-3 részben már szerepelt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6115 Dátum: 2013. március 30. - 17:57:45 »
Igazából utóbbi az igazi, mert szegény kis rovart így nevezik magyarul. Csak ezt ugye passzírozd be hat karakterbe…

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6116 Dátum: 2013. március 30. - 18:08:40 »
És még fog is szerepelni a triádos csaj. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #6117 Dátum: 2013. március 30. - 18:39:37 »
Igazából utóbbi az igazi, mert szegény kis rovart így nevezik magyarul. Csak ezt ugye passzírozd be hat karakterbe…
Hát a Tűzbogár is elég hosszú, annak idején miért ez lett a neve? Mondjuk sztem azért jobban hangzik. :headscratch:

És még fog is szerepelni a triádos csaj. :D
Cool, ez igen jó hír, szeressük Kelly Hu-t. ;D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6118 Dátum: 2013. március 30. - 19:46:50 »
egy csomó gonoszt felvonultatnak és aztán puff mindet kinyírják... hát milyen poén lett volna ha az évad végén ezek összeállnak... Céllövő, Tűzbogár, Merlyn, Fakutya (gondolom Kelly Hu az lenne, nem? :headscratch:) meg kitudja még kiket vonultatnak fel...
Deadshot nem halt meg, visszatért

BuB

• Pókfej
« Válasz #6119 Dátum: 2013. március 30. - 20:55:02 »
Oh... ahhoz képest, hogy fejbe lőtte egy nyíllal ez elég merész...