Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041139 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #6960 Dátum: 2014. augusztus 25. - 19:33:14 »
Hoby: teljesen egyetértek! :D Tennant sem volt átütő az első részben, Capaldi viszont már most meggyőzött. Mi az, hogy meggyőzött, valósággal leesett az állam… :) Az írást is csak dícsérni tudom, volt mélysége,  emberi volt, kihozta a karaktereket, és történetileg is ott volt. Tetszett a visszautalás a Girl in the fireplace-re. :) Clara nekem sem a kedvencem, de ide pont passzolt, tetszik a dinamika közte és a doktor között, és külön tetszik, ahogy kifejtik a helyzetet, hogy nem tud mit kezdeni a regenerációval…

Szóval, Smith-t nagyon nem bírtam és a végére sem lett "meh"-nél jobb, de Capaldival újra kezdem imádni a sorozatot. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #6961 Dátum: 2014. augusztus 26. - 21:25:14 »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6962 Dátum: 2014. augusztus 26. - 21:52:39 »
Na ez a poszter nagyon ott van, érdekesnek ígérkezik ez a Flash sorozat.
Gondolom gyakran fog crossoverezni az Arrowal.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #6963 Dátum: 2014. augusztus 31. - 21:55:23 »
Na ha lesz sok fölösleges időtök, és nem féltitek az agysejtjeiteket, majd nézzetek bele ebbe a sorozatba, mert dolgoztam a forgatásán.

Amúgy asszem én is csak emiatt fogok belekukkantani, mivel magyar sorozatokkal (és filmekkel) szemben azért elég szkeptikus vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 2014. augusztus 31. - 22:09:33 írta Todd »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6964 Dátum: 2014. augusztus 31. - 22:13:53 »
Na ha lesz sok fölösleges időtök, és nem féltitek az agysejtjeiteket, majd nézzetek bele ebbe a sorozatba, mert dolgoztam a forgatásán.

És mit csináltál a forgatáson?

Todd

• Pókfej
« Válasz #6965 Dátum: 2014. augusztus 31. - 22:22:51 »
A munkahelyemhez tartozó repülőgép-szimulátorban vették fel a pilótafülkében játszódó jeleneteket, nekünk kellett úgy beállítani a gép műszereit, hogy az többé kevésbé hiteles legyen.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6966 Dátum: 2014. szeptember 01. - 18:20:43 »
Az első kedvenc idézetem a Doctor Who 8. évadból: "You are a good Dalek."
Egyébként tetszett a rész. Kicsit szürreális volt, de szerintem pont ezért is tetszett.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6967 Dátum: 2014. szeptember 01. - 21:17:08 »
Szerintem is jó volt de egyre jobban érdekel ki ez a missy (mistress maser :headscratch: ) remélem, még két költôi kérdés 1 mint mondta mire akart utalni az arcával és miért olyan fontosak azok jelek  hogy mind  az elsô részben a padlóra mind a 2. részben a táblára háttérben felírta  :headscratch:  Na egyre jobban várom a következô részt, csak sajna már suli van és az idô sokkal lassabban telik :(

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6968 Dátum: 2014. szeptember 09. - 16:22:01 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6969 Dátum: 2014. szeptember 09. - 16:56:06 »
Habár én nem rajongok a HIMYM-ért ( elég gyenge vígjáték sorozatnak tartom), de úgy vélem ez a befejezés, csak az eredeti befejezés tudtában tud "megható", "jó" befejezés lenni. HA ez lett volna, akkor nagyon unalmas, klisés vége lett volna a sorozatnak, sokan csalódtak volna. Többen , mint így. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #6970 Dátum: 2014. szeptember 09. - 20:50:52 »
Igazából nekem ez a befejezés jobban tetszik, valami ilyet vártam alapból és ez illik is a sorozathoz. Kedvesen vicces, aranyos,  és választ ad a központi kérdésre. És ami a legfontosabb: nem tenyerel bele óvodás módon a sok év alatt felépített karakterfejlődésbe… ;)
Persze nyilván az egész sorozat nem egy Jóbarátok, ez alap. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6971 Dátum: 2014. szeptember 09. - 20:59:18 »
Persze nyilván az egész sorozat nem egy Jóbarátok, ez alap. :)

;D Számomra vicces, hogy ezt mondod, mert szerintem majdhogynem egy az egyben ugyanaz. ( a Jóbarátokat se szívlelem annyira :) )

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6972 Dátum: 2014. szeptember 09. - 21:59:28 »
Alapvetően én is ezt "vártam", illetve erre számítottam, hogy egy ilyen negédes vége lesz, de én örültem, hogy nem ilyen lett.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6973 Dátum: 2014. szeptember 09. - 22:28:48 »
;D Számomra vicces, hogy ezt mondod, mert szerintem majdhogynem egy az egyben ugyanaz. ( a Jóbarátokat se szívlelem annyira :) )
Az tény, hogy ugyanazt az alapot kapták, de kivitelezésben valahogy a Jóbarátok kiforrottabb, viccesebb,jobban van megírva, "valódibb". Aztán lehet, hogy csak más generációban készültek, és hozzám a másik állt közelebb. :) Azon szoktam mosolyogni, hogy Ted az új hősszerelmes, és kapásból több nője volt, mint Joey-nak. Ezek alapján én el lennék maradva. :lol:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6974 Dátum: 2014. szeptember 09. - 22:48:34 »
Tegnap fejeztem be, egy igen rövid sorozatot. Titanic: Blood and Steel. Bevallom szkeptikusan álltam neki, amolyan, "Nah, még egy rókabőr". Ám rendkívül komoly csalódás ért. Ez egy remek sorozat. A Titanic építésének 3 évét mutatja be. Igaz vannak benne történeti hibák+ kitalált személyek, mégis, szerintem ez a sorozat köröket ver a Cameron féle Titanicra. Mindenkinek ajánlom. Iszonyat jók a trükkök, megfelelő történet vezetés. Akinek van 12x50 perce, az nézze meg.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6975 Dátum: 2014. szeptember 10. - 16:51:21 »
Habár én nem rajongok a HIMYM-ért ( elég gyenge vígjáték sorozatnak tartom),

Csalódtam benned. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6976 Dátum: 2014. szeptember 10. - 18:44:30 »
Valójában vígjátéknak tényleg nem fergeteges. Inkább olyan, mint a Bír-Lak volt, hogy vicces-aranyos. A pités csaj volt a vicces, Robin meg ari.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6977 Dátum: 2014. szeptember 10. - 18:48:24 »
A pités csaj volt a vicces
És ennyi idő után még mindig mindenki "pités csajnak" hívja. ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6978 Dátum: 2014. szeptember 18. - 18:08:48 »
Hát ez a plakát marhára ötlettelen lett: