Tényleg lehet nem ez a legjobb topic, de:
Emlékszem másfél éve 120 db comics-od volt. Úgyhogy azért te sem lustálkodhattál
Á, szerintemöbb volt vagy 30 darabbal, később találtam újakat is, amikről már csak halovány emlékeim voltak gyerekkoromról. Sőt, az egyik rokon családnál is találtam képregényeket, és kérdeztem, hogy honnan vannak: hát kiderült, hogy tőlem hozták anno.

De nem lustálkodtam az igaz.
Hát én nem számolnám össze, hgy menniyt költöttem képregényekre az tuti. MOndjuk ilyeneket lehete számolni mást is, szóval...meg úgy vagyok vele én is, hogy nekem ha ez fontos, akkor persze, hogy költök rá. Míg más valami mást gyűjt, ami számomra hülyeség, vagy minden hónapban 4000-ket költ újságra, amit csak kidobnka egy idő után...pl én is vagy 4 évig vettem folyamatosan a Sztár Sportot. Minden héten megjelent, kb egy 200ft-os összeg...ha azt összeadnám az is szép összeg lenne. De azóta is ott hánykódnak a padon össze vissza, az még nem is olyan, mint a képregény, hogy azt mondom rá, hogy gyűjtöm...
Én amúgy csak simán egy szekrényben tartom őket egymásra pakolva, a fontosabbakat, tpb-ket, meg ilyeneket meg a polcon.
Én nem zacskózok, egyrészt idegesít, másrésztszerintem aki minden képregénylt zacskózza, az már megszállótt. Harmadrészt nem olyna nagy baj ha sárgul, az is a korát jelzi a cuccnak. Jó elővenni egy 93-as Pókembert és látni, hogy ez már egy korosabb kiadvány.