Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 631255 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #1320 Dátum: 2009. Június 19. - 13:28:48 »
Nekem is meghozta a postás tegnap, a Kingpin-reklámot én is észrevettem egyből, tényleg nem rossz.
A történetről majd később írok, ha már elolvastam.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1321 Dátum: 2009. Június 19. - 14:06:04 »
Elolvastam :o Kavarnak a sztorival megint mint a fagyigép ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1322 Dátum: 2009. Június 19. - 19:42:13 »
Neh semmi konkrétat ne mondjatok, még meg se vettem :S

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1323 Dátum: 2009. Június 19. - 21:44:13 »
Nem mintha konkrét dolgot írtak volna, de ha nem akarod tudni, ne olvasd addig. ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1324 Dátum: 2009. Június 19. - 23:57:57 »
Én is elolvastam most az új Pókit! Ez a rész hihetetlenül jól sikerült, nagyon bejött Rónin "kialakulása". Bendis jó kis történetet dobott össze ezzel a sztorival, és nem tudom, hogy most Bagley új színezőt és/ vagy új kihúzót kapott, de nagyon tetszetősek a rajzai. Amúgy is tetszik BAgley stílusa( habár a régebbi jobb volt) , de amit itt az Usm-es munkája végén művelt az nagyon király.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1325 Dátum: 2009. Június 20. - 00:04:27 »
Szerintem is nagyon jó ez a sztori. A Klón után ez tetszett a legjobban a sorozatból. Főleg a következő rész majd.  :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1326 Dátum: 2009. Június 20. - 14:21:46 »
Én is elolvastam, és nekem is tetszett! :D Ronin volt benne a legérdekesebb, a többi hős tudja amúgy, hogy Holdlovag skizofrén? Mert ugye elvállalta, hogy beépül a Vezér mellé, de azzal nem számolt hogy a Ronin-énje eluralkodik felette... Vagy tudta? Szerintem ebben a történetben most ezek miatt Holdlovag a legjobb karakter, kíváncsi vagyok a folytatásra már nagyon! :D Viszont az nem annyira jött be, hogy Bendis megint elsütötte azt, hogy valaki besúg a Vezérnek. Lásd: a Harcosok történetben DeWolfe.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1327 Dátum: 2009. Június 20. - 17:48:44 »
Nah, most tértem haza az újságostól és sikerült beszereznem a vadiúj számot ;) a polcon még nem voltak kint, de egy segítőkész nyári munkás szép lány bontott egy friss kartont nekem, szóval zsír új érintetlen példány :D :brow: hamarosan elolvasom és nyilatkozok, viszont nem bírtam ki és fellapoztam a Kingpin reklámot, és nagyon klassz lett meg kell mondjam ;)  :kingpin: :spidey:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1328 Dátum: 2009. Június 20. - 20:34:25 »
Hát ezen a részen nagyot néztem...  :o  Ronin kész volt. Meg Vasököl...   :surp:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1329 Dátum: 2009. Június 21. - 12:44:50 »
Elolvastam a számot és a történet kezd jó lenni, bár a keverésekkel volt egy kis gondom: gondolom sokan elolvastátok már de azért inkább spoiler ben írom ;)

Hát először is tetszik, hogy Kitty odakerült a suliba, sok konfliktus lehet még belőle, bár most hogy Fury ék elkapták... ki tudja :roll: Jó terv ez a "vezér csel" bár nem teljesen értem.. pókember nem tudja hogy holdlovag ronin pedig az orra elött beszélték meg hogy új személyazonosságot kell keresnie... nah mind egy és elvitte a vezérnek és akkor most mi lesz pókember nem a szövetség része? és erről nem tud ronin vagyis holdlovag? furcsa a másik pedig Ronin nem sólyomszem? akkor meg mit kavartak be itt holdlovaggal? szerintem ez elég butaság, nah de mind egy én aszthittem végre lesz egy kis szólyom akció  :'( vasöklőn pedig kicsit kiborultam, a kis köcsi ...

izgatottan várom a kövi részt  :spidey:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1330 Dátum: 2009. Június 21. - 13:39:37 »
Kanaszta ez Ultiverzum ne keverd a 616-tal ! A 616-osban Rónin Sólyomszem, az Ultiban pedig Holdlovag.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1331 Dátum: 2009. Június 21. - 13:53:26 »
Kanaszta: Lehet, hogy megbeszélték elötte, de azt nem, hogy ki lesz. Arra pedig végképp nem számított P. hogy egy szövetségese támadja meg a suliban. Pókember még mindig a szövetgség tagja csak arra nem számítottak, hogy a Ronin személyiség átveszi a hatalmat a Holdlovag személyiség felett. Gondolom arról, hogy ilyen tört személyisége van a lovagnak  még Fenegyerek sem tudott. Vasököl pedig az egyik kedvenc karakterem, rohadjon meg Ben dis... :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1332 Dátum: 2009. Június 21. - 13:56:44 »
Az ulti vasököl vagy az eredeti a kedvenced? :D amúgy szerintem sokkal jobb az eredeti sólyomszemes dolog ... de majd úgyis megszokom :) hisz ez ultimate :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1333 Dátum: 2009. Június 21. - 14:00:28 »
Igazából az eredeti de éppen ezért nem nézem jó szemmel azt h egy k...t csinálnak az Ultimate változatából :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1334 Dátum: 2009. Június 21. - 14:02:12 »
Csak mélyítik a karakterét.  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1335 Dátum: 2009. Június 21. - 14:04:16 »
Deh ennyire?  ;D

amúgy ez még mindíg bosszant.... sólyomszem... nem holdlovag.....

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1336 Dátum: 2009. Június 21. - 14:08:08 »
Dr. Strangeről már meg sem szólalok. Fenegyerek legalább ugyanolyan "normális" mint a 616-ban, de mindegy mert... Ultimatum...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1337 Dátum: 2009. Június 21. - 18:06:36 »
Hát hogy a doki egy filmsztár... és igazából csak az apja nyomdokaiba lépett stb... hát igen kicsit kiborító... am fenegyerek tényleg ne mváltozott sokat max aznnyit hogy nem csipázza pókit... mert a simába szerintem egész jó társak

BuB

• Pókfej
« Válasz #1338 Dátum: 2009. Június 22. - 20:32:22 »
Na, kicsit későn,de nekem is sikerült megszereznem az e havi Pókit.
Tényleg egész jó kis sztori, anno hallottam már, hogy dicsérték nagyon, Bendis tényleg tök jó Vezéres sztorikat ír.
Viszont, ami nagyon nem tetszett, tom, hogy nehéz kivitelezni, de az oldalak rendezésével megint sikerült tönkre tenni egy jó leleplezést... :-\
Anno, pont ilyen volt a Dewolfe-os árulás is, és most ez is...
Kár, hogy nem bírták  valahogy átnyomni a másik oldalra ezt a képet, de ez tényleg csak engem zavart sztem. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1339 Dátum: 2009. Július 05. - 22:08:34 »
CsodaPók #73 borítója, plusz egy kis előzetes: http://www.kepregeny.net/?p=4287